Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Asi se budu opakovat, ale i u třetího pokračování musím napsat, že jde o jednu z nejlepších komedií vůbec. Hned úvodní scéna naprosto luxusní a takhle to je až do konce. Ale nezapomenu jak Stifler žral to hovno, to jsem myslel, že se fakt pobleju. :-D Všechny tři díly si zaslouží 100% a určitě by si všechny tři zasloužili být v mé TOP 10, bohužel však není místo. :-/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Áno, už viem, čo je to láska. Láska, to nie je len pocit. Láska, to sú aj oholené gule.“ Fajn! Tínedžerskú sériu PRCI, PRCI, PRCIČKY nijako zvlášť neuznávam ani neurážam. Pokladám ju za priemer. Kým originál ma ešte ako-tak bavil (60%), dvojka skôr nudila (ale aj tak 60%). Trojka ma však príjemne prekvapila. Čím? Neviem. Možno aspoň náznakom o akúsi... vážnosť? Možno je to dané tým, že je posledná (a teda scenárista sa snaží zručne uzatvoriť všetky dejové línie, postavy a vzťahy medzi nimi). Najskôr ale preto, že sme si od roku 1999 s hrdinami prežili svoje a ich záverečné dospievanie a zaradenie sa do tomu odpovedajúceho života, vnímame s troškou nostalgickej dávky. Ale nebojte sa, o pojedanie psích výkalov ukrátení nebudeme. Našťastie je to stále rovnako vtipné a nechutné, ako minulé dva razy. K tomu babička, Veľkomrd Stifler, homosexuál, policajtka, zdravotná sestra, svokrovci, Stiflerova mama, „Nie je to tak, ako to vyzerá“ a Jimov otec. Jimov otec nemôže chýbať. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Len nedávno ma totálne znechutilo piate pokračovanie tejto série. Avšak moje masochistické filmové obdobie pretrváva aj naďalej a tak som si pozrel aj časť tretiu s názvom "Svatba". Je to natočené o máličko lepšie, hlavne čo sa hercov týka. No inak je to v podstate to isté. Nevkusná zmesica trapného humoru a nechutných sexuálnych narážok. Neviem ako vám, ale pochybujem, že mne bude niekedy pripadať zábavné súloženie so psami, pojedanie hovien či pozeranie na uslintaných nadržaných puberťákov. * ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Naši mladí a neklidní hrdinové už pomalinku dospívají a jeden se dokonce chystá strčit hlavu do chomoutu. Kupodivu je to spíše plus, American Wedding jakoby umocňuje "kultovní" zážitek předchozích dvou dílú a relativně "důstojně" uzavírá trilogii Prci, prci, prcičky známou pro svůj perverzní, záchodový humor. Zdálo se mi, že American Wedding se na oko snaží působit trošičku dospěleji, aby o to více vynikl onen jakoby nechtěný pubertální humor a to se daří více než dobře. S odstupem času musím říct, že jsem si to velmi užil, není to typ humor, jemuž byste se měli oddávat nějak často, v perverznostech a nechutnostech není ukryta inteligence, či životní pravda, jako to dokáže Kevin Smith, nicméně zábava, smích, zakrývání si očí rukou a přitom snaha koukat skrz prsty tady je a já tak po letech završují čtvrtou hvězdu! 7/10 ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Svadobné zvony a bubny punk rocku odbili koniec Herzovej trilógie a prvej tretiny superságy o jablkovom koláči, ktorej nasledujúce diely chutili práve ako pokazený koláč, ale o tom potom. Americká svadba prišla vo veľkom štýle, produkčne! je v porovnaní s dvojkou na diametrálne odlišnej úrovni, o niekoľko veľmi veľa levelov vyššie, veď bodaj by nie, Universal do nej nalial poriadny balík. Vizuálom a štylizáciou pripomína skôr komédie po rokoch 2009 a keby si mi tvrdil, že je z r. 2003, neveril by som. LEN dvojročný odstup medzi AW a AP2 mi v tomto prípade príde úplne smiešny, až neuveriteľný. Nie je však všetko zlato čo sa blyští a za žiarou krásneho vizuálu sa skrýva slabá réžia a scenár, na pleciach nesúci hlavnými postavami, ktoré sú ale, našťastie, v tom čase dávno ubytované v hlavách divákov – inými slovami: moc neriešiš, ako sú napísané, pretože ich už poznáš. --- Hudobná stránka veci nesklamala ani teraz, kvalitne chirurgicky upravené prsia sú tiež svedomito a poctivo zastúpené, kraľuje ale hlavne selekcia niektorých vedľajších postáv – pán someliér Belvedere alias Eric Allan Kramer je pre mňa jednou z najobľúbenejších postáv celej série. Niekoľko zapamätateľných scén je samozrejmosťou, menovite najmä tanečné eskapády v gay klube v Chiraqu a besnenie s Fräulein Brandi, dôstojníčkou Krystal a prstom v zadku. --- Za mňa osobne AW potešením v pravom zmysle slova nie je, respektíve aspoň nie v takom meradle, akom by som si prial, vnímam ho skôr ako film, ktorého zhliadnutie je čisto len obligátneho charakteru... ♪♫ / ♪♫ (x) (x / x / x / x / x / x / x / x) (x) (9.9.2017) (6.2.2021) (11.9.2021) (16.5.2022) (7.11.2022) ()

Galerie (134)

Zajímavosti (34)

  • Seann William Scott (Stifler) ztratil hlas během natáčení scény, kdy dělá asistenta trenéra amerického fotbalu. (Stocki)
  • Keď Jim (Jason Biggs) po prvýkrát predstavuje Michelle (Alyson Hannigan) svojej babičke, tak tá vykrikuje, že nie je židovka. Hannigan však v skutočnosti židovka je. (Zdroj: ČSFD)
  • Eugene Levy (Jimův otec) si mohl během natáčení upravovat své repliky. Podle režisérových slov, to bylo vždy ve prospěch filmu. (Stocki)

Reklama

Reklama