Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý člen zvláštních jednotek armády USA Chris Vaughn (Dwayne "The Rock" Johnson) se vrací do rodného města, aby ve svém životě pokračoval tam, kde ho přerušil pro vojenskou kariéru. Kdysi idylické místo nachází drasticky změněné - v ulicích vládnou násilí a drogy. S roztrpčeným, pomstychtivým Chrisem se do města znovu vrací zákon. Na to, aby dal věci znovu do pořádku, potřebuje partu odhodlaných chlapů i svůj tvrdý vojenský výcvik. Jemu samotnému stačí nástroj tak prostý a pádný, jakým je pořádný kus dřeva... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

Ainy 

všechny recenze uživatele

No tak jestli se to opravdu událo podle toho, jak nám skutečnou událost odehrávající se kdesi v idylickém městečku představili v tomhle filmu, musím říct, že tak idylicky bych žít tedy nechtěla. Já si to nechci rozházet s rejžánkem, ale Dwayne mi trošilinku vadí. Nevím jestli je to jeho obličejem nebo jeho nabušenou postavou a nebo kombinací obou těchto faktorů. Na druhou stranu musím ale uznat, že se mi líbil v té tělesně zbližovací scéně se sympatičnou Ashley na policejní služebně. Hrála jim u toho fakt dost dobrá písnička. Celkově příběh ne zcela originální byť tedy inspirovaný skutečností mě nijak zvlášť nepohltil - za tři. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Když se natočí stovka béček, kdy se jedna korba rozhodne ztřískat každýho mizeru ve městě a nastolit pořádek, v 99 případech to dopadne trapně. Tohle je ale ta druhá strana mince. Rock ač neherec, jako akční hrdina je velmi dobře snesitelný. Film se nebrání klišé, zároveň si ale na nic hlubšího nehraje, takže jako absolutní oddechovka to není vůbec špatný a má svoje kouzlo v rovině čistě akční i tum a tam zábavné. A kdybych se náhodou chvíli nudil, zabaví mě Johnsonovy hnáty. Alternativa: Road House. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neřekl bych, že je film špatný rozhodně já jsem se u něj bavil. Po akční stránce je velice slušný a nápaditý. The Rock a jeho pověstný trám dokáže dělat divy a je jen otázka času kdo se mu dostane pod nohy a skončí s trámem v břichu. Johnny Knoxville je jak jinak blázen, který je Rockovým velkým kamarádem a tak mu pomůže a vlastně jen díky němu je film příjemné uvolnění při neakčních scénách i když jeho by zbila i malá holka. Zhodnotíme-li film zjistíme, že to je příjemný 'akčňák', který i chvilemi pobaví a já jsem se u něj rozhodně nenudil i když pár scén se k tomu nabízelo. --- Už tě nebavilo hrát si na chlapa? – Ne, já už jsem chlap ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že tímto filmem se The Rock zapsal u širší veřejnosti a mnoho lidí si ho od této doby pamatuje. Stejně tak já jsem pak začal sledovat jeho filmy a ty nejpodstatnější jsem již viděl (nemyslím třeba film Víla Zuběnka :)) Film má necelých 70 minut, takže příjemně uteče. Není divu, že má 109 fanoušků, protože se na to prostě dobře dívá. Já jsem Walking Tall viděl nejméně 3x, což značí, že i mě si film velmi získal. Sympatické oživení dodala filmu sexy Ashley Scott a srandista Johnny Knoxville z Jackass. Prostě pohodovej snímek, který si mnoho lidí rádo za čas připomene. 80% // NOVA (fit zoom picture) - No vida...a na připomenutí jsem nemusel čekat ani rok. No dobře, uznáván, že prázdninový TV program je tristní, a tak z té nabídky mi přišel The Rock jako nejlepší varianta :) A opět to příjemně uteklo, tentokrát jsem se nemusel ani zabývat čtením titulků, tudíž CZ dabing splnil úkol. Mimochodem...pan Procházka se na Dwayna hodí podle mého nejlépe. Procenta ponechávám - 80% // (9.1.2016) NOVA HD (4:3) - Stále 80% (with J.) ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Rychlá jednohubka na chuť (film je dlouhý bez úvodních a závěrečných titulků cca 65 minut !). Myslím, že jednohubka je naprosto správné přirovnání. Nejedná se o složitě připravovanou večeři, ani pečlivě naservírovaný oběd, ani s láskou udělanou svačinu. Je to jen tak na chuť. Sice na ni brzy zapomenete, ale svůj účel splní. Tahle byla fakt docela dobrá .... ale o čem to sakra bylo ?! :) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (20)

  • Film má aj alternatívny koniec, ktorý je možné vidieť na DVD. (Zeker)
  • Kevin Bray chcel, aby sa Dwayne Johnson (Chris Vaughn) namiesto ''klády'' oháňal baseballovou pálkou. Sám The Rock ale chcel iba ''kládu''. Ako kompromis mu ale dal prirobiť rukojeť. (ČSFD)
  • Dwayne Johnson (Chris Vaughn) se ve většině případů nenechal zastupovat kaskadérem. Jen v některých nebezpečných scénách za něj zaskočil jeho bratranec Tanoai Reed. (vlachino)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama