Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle mel bejt horor? A ze sem se ani jenou nebal, ale zabava to je dobra. Spis je to takova cerna komedie okorenena nekolika dumyslnejma vrazdama. K tomu odkazy na spoustu znamejch hororu, hodna drsna hudba a prakticky porad se neco deje takze se nestihnete nudit. Jenze to neni vse do toho tu mame soulozici panenky, huleni, porod atd. a to vse dela dohromady nadprumernou zabavu, ale stejne za 3*. ()

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*SEX, DRUGS AND HEAVY METAL* Bonnie a Clyde, Rosemary a Fred, či Faye a Ray. Neviem, s ktorou dvojicou toho majú najviac spoločného, ale Tiffany a Chucky berú životy rovnako radi, ako ktorýkoľvek zo spomenutých párov. Spojenie komédie a hororu mi nikdy neprekážalo a ani v tomto prípade (áno, tento príbeh o Chuckym sa nesie v zábavnom duchu) mi nevadilo; azda iba trošku, a to i len v prípadoch, ktoré ja za humorné nepovažujem (napríklad fajčenie marihuany - na to som alergický, keďže každá menej či viac nenápaditá komédia nejakú scénu s marihuanou obsahuje a už dlho to považujem za príznak absencie zmyslu pre humor u scenáristov). Hlas Jennifer Tilly má úžasné a netypické atribúty a rovnakým dojmom na mňa zapôsobila aj svojim výzorom. Jednoducho povedané, som z nej nadšený. (Škoda, že vo svojej ľudskej podobe nezostane dlhšie.) O zapamätateľné výroky nie je núdza a dočkáte sa aj významného ponaučenia: ani u bábik neradno podceňovať bezpečný sex. Verdikt v 1 vete: Škaredšia a krajšia polovička vražedného páru na ceste za ľudskými telami. 01.09.11 ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Někdo vyrůstal na Normanu Batesovi, někdo na Freddym, Jasonovi.. já zas vyrůstal na Chuckym a tenhle film byl první, který sem s nim viděl a byl jsem z toho paf. Není to uplne horor spíš slasher s černým humorem, ale já to žral a žeru. Miluju Chuckyho hlášky, hudba je dle mého gusta a vraždy co mají šmrnc. Pro mě asi nejlepší díl, leč je to srdcovka. ()

Aurus odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla OBROVSKÁ sračka. Tohle je jeden z nejhorších filmů které jsem kdy viděl. Můžemi někdo vysvětlit odky můžou mít panenky spolu sex? Ach jo. Příběh je totálně debilní, postavy jsou debilní a hudba je směšná! Atmosféra totálně zmizela,vtipy nejsou vůbec vtipy! Ani sekundu sem se nebavil! Za mě 0/10. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl Dětský hry už s názvem Chuckyho nevěsta mě hodně bavil. Poslední díl co jsme měli ještě na VHS z videopůjčovny. Jo tenhle díl mě hodně překvapil a líbil se mi víc než třetí. A navíc Jennifer Tilly jako Tiffany je sexy princezna a má moc krásný nohy :D A černý lak na nožkách jí strašně moc sluší. Lízal bych je hned 😜 Je to dobrá čubka. No a musim pochválit soundtrack, skvělý pecky od Blondie a Roba Zombieho :) Atmosféru to má zase jinou a hodně dobrou, takovou temnou. Krvavější a temnější než předchozí díly, nevěsta Chuckyho je dobrá, panenka ve který je duch Tiffany. Skvělá scéna kdy maj panenky sex - Tiffany - Máš gumu? Chucky - Podívej se na mě! Celý jsem z gumy! :D Chuckyho namlouvá zase jako ve druhém dílu Martin Sobotka a hláškuje fak dobře. Stejně tak pořád skvělej Brad Dourif jako Chucky. I když to je víc už komedie, tak režisér Ronny Yu natočil výborný pokračování, bavil jsem se skvěle. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (24)

  • Zbraň, akú použije v závere Chucky je pištoľ Glock 17. Tiffany (Jennifer Tilly) používa Bruni ME-8. (beso74)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama