Reklama

Reklama

Dálkový řidič Beddoe (Clint Eastwood) platí za vynikajícího boxera a také již z mnoha zápasů vyšel jako vítěz. Tehdy je mu nabídnut skutečně životní zápas: má se utkat s nejbrutálnějším bijcem východního pobřeží. Beddoe by tuto nabídku přijal, avšak bezhlavě se zamiloval do country zpěvačky Lynn (Sondra Locke), která koná vše, aby Beddoa od tohoto zápasu odradila. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No vicemene vse pri starym jako v prvnim dile. Vraci se naprosta vetsina postav a to vcetne bandy vymletejch motorkaru, ktery jsou tentokrat jeste o chlup vymletejsi. Clint sice zacina mit lehce povadly svaly, ale porad rube lidi na potkani a je ve forme. Clydea sice hraje jina opice, ale nemene vostra, takze Clyde opet chlasta a fuckuje a tentokrat i posira policajtsky auta. Jedina slabina je v pribehu, zatimco prvni pulka svizne odsejpa a je to misty sranda, druha pulka uz se toci jen okolo pripravovanyho zapasu a tak trochu uz to pusobi natahovane. Navic zaverecnej zapas, ac slusnej, nebot Clint dostane solidniho protivnika, proste je takovej divne vymyslenej. Ale bavilo me to, takze stejne jako v pripade prvniho dilu, na kterej tenhle primo navazuje, dam 4*. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Pravý blinkr, Clyde! Trucker Philo Beddoe, jeho brácha Orville a pivař Clyde, se po úspěchu prvního dílu opět vrací na scénu. Prakticky totožná komedie, jako o dva roky starší film Nikdy neprohrát, co se zábavy a ujetosti týče. Jen s tím rozdílem, že se tady některá schémata opakují a tak už snímek není úplně originální. Přesto velká zábava a o to tady jde. Každý herec drsných rolí by si měl někdy oddychnout a natočit takový film. Já jsem pro. Philo, ten chlap zmlátil všechny u pěchoty. - Já nejsem Mariňák. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

O něco zajímavější pokračování filmu Nikdy neprohrát. Zde máme aspoň nějaký příběh a logiku. O zábavu se nám opět starají vymletí motorkáři a orangutan, skvělý to pomocník při přivýdělku spočívajícím v rozebírání autovraků. Zjištěno, že film už jsem viděl v podstatně mladším věku, tenkrát se mi líbil o něco více. Dám jednu hvězdičku navíc oproti prvnímu dílu. ()

Thomm odpad!

všechny recenze uživatele

Spontánní koment hned po zhlédnutí filmu: Cože?! Cože?! Taková sračka a má to 63%. To snad ne. Ještě teď to rozdejchávám, ale asi se mi to jen tak nepovede. Viděl jsem za krátkou dobu dost filmů s Clintem a po sérii s Drsným Harrym a Dollarové trilogii už jsem si začínal říkat, že se snad stane mým oblíbeným hecrem, ale tímhle filmem to pěkně pohnojil. Vážný to neni, vtipný to neni, nechutný to je, orangutan má snad větší roli než Eastwood a banda tlustejch nácků na motorkách nebo co to mělo znamenat je fakt poslední kapka. K tomu ještě dvě starý hnusný babky, co rádoby hláškujou a tváří se drsně. Ufff tak tohle teda už nikdy víc, opravdu klenot. P.S. Jedno se tomu filmu musí nechat - už několik let mě žádnej takhle nedokázal rozhodit. Když jsem usedal k TV, měl jsem dobrou náladu a ta je teď nadobro pryč. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Posledny kvalitny film pana Vychodneholesa z konca 70. rokov. Zacina sa to boxom, ale nie je to o len boxe - hlavny hrdina sa zamiluje do krasnej devy Lynn, ktoru hraje Sondra Locke. Humor je vec vazna panovi Vychodnyles nikdy moc humor, tento film je vsak stale jedn z tych lepsich jeho komedii : 72 % ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Postava Phila Beddoa je jednou ze tří Eastwoodových rolí, kterou si zahrál ve více pokračováních. Druhou je Harry Callahan (série Drsný Harry) a třetí pak Muž beze jména z westernů Sergia Leoneho. (ClintEastwood)
  • Některé komentáře filmu vyčítaly příliš banální zápletku a minimum dějových zvratů. Eastwood se však u prvního dílu náramně bavil a chtěl si svoji postavu Phila zopakovat. (ClintEastwood)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii, New Yorku a Wayomingu. (reich)

Reklama

Reklama