Reklama

Reklama

Hříšný tanec 2

  • USA Dirty Dancing: Havana Nights (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když mladá Katey přijede s rodiči na Kubu, netuší, že zde objeví nejen vášeň pro tanec, ale i velkou lásku. Osudovým se jí stane setkání se sympatickým číšníkem Javierem. Mladý pár se spolu tajně schází v nočním klubu a trénuje na prestižní soutěž v tanci... Píše se rok 1958 a na Kubě vrcholí revoluce proti prezidentu Batistovi. Na Kubu přijíždí Bert Miller se svou ženou Jeannie a dvěma dcerami Susie a Katey. Katey se pomalu rozkoukává a podaří se jí nechtěně strčit do číšníka Javiera s tácem plným pití, který je za vylití potrestán. Druhý den ujede Katey autobus a Katey musí ze školy pěšky, což není zrovna bezpečné. Naštěstí Katey potká Javiera, který jí nabídne doprovod a Katey se dozvídá i o životě obyčejných lidí. Katey je pozvána Jamesem Phelpsem do tanečního klubu, ale od Javiera se dozví o tanečním klubu La Rosa Negra, kam chodí tančit Kubánci a s Jamesem tento klub navštíví. Když z klubu odjíždějí, James si na Katey dovoluje a Katey se vrátí do klubu. Javier doprovodí Katey k hotelu, ale druhý den dostane v práci výpověď, protože zaměstnanci se nesmí s klienty stýkat a v hotelu se dozvěděli o jeho noční procházce s Katey. Katey chce Javierovi pomoci a jde za ním, aby mu navrhla účast v taneční soutěži, kde vítěz získá pět tisíc dolarů. Javier je nejprve skeptický, ale nakonec začnou s Katey trénovat. Katey se před rodiči vymlouvá na Jamese, kterého donutila, aby ji kryl. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

maxi6 

všechny recenze uživatele

Po pravdě řečeno, Hříšný tanec 1 se dá i po letech sledovat stále. Bohužel u pokračování dvojky jsem měl zcela zásadní problémy, abych se na film dodíval až do konce. Je neuvěřitelné, že celkem nezkušená Ferland se pustí do remaku slavného hudebního filmu, naprosto nepočítá, že kritika a náročný, hudebně založený filmový divák ho musí smést ze stolu. Není to nepochopením nebo jejím podceňováním, ale ono vše sklouzlo do jediné a tím laciné roviny, kde převládá latinskoamerická telenovela, příběh o ničem. Vzrušující hudba, nádherní lidé, erotika, malebné prostředí Havany a krásná příroda tím vším dostávají trpkou a nakyslou pachuť . Těkavá kamera, někdy nelogický střih a do toho všeho ještě šoupnutá revoluce? Nemohu si pomoci, ale toto už skončilo v propadlišti filmových dějin už před premierou.......... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No a máme tady zase razantní sešup dolů. Já nikdy nebyl zrovna moc odvařený ani z originálu, ale to neznamená, že bych si o něm myslel, že je to špatný film. Nicméně toto pokračování už postrádá nejen slušný příběh, ale i dobré herecké výkony. Jako to kroucení prdelek bylo super, ženské sakra pěkné, i Patrick Swayze se tu objeví, ale já prostě dvojce nepřišel moc na chuť. ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Film se snaží napodobit původní Hříšný tanec (včetně úvodu „Bylo to v létě roku“), ale zoufale se mu to nedaří. Scénář je až moc hloupý, herecké výkony nevábné a celkově to působí jako televizní film. To, že se romance odehrává v předvečer politického převratu na Kubě, má být zajímavé. Zajímavější ovšem je, že na Kubě 50. let tančí mládež v klubech na moderní latino-pop. Hrozné! Nezachrání to ani cameo Patricka Swayzeho. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Áno, porovnávalo sa a porovnávať sa bude. Lenže tu niet čo porovnávať. Teda aspoň nie s nedostižným originálom, ktorý s týmto dielom nemá nič spoločné.a to neberiem do úvahy ani Swayzeho cameo. Je to celkom príjemná hopsačka na latino rytmy, ktoré síce u mňa nie sú na prvom mieste, ale majú švih. A to je fajn. ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Nevím co se vám na tom nelíbí. Já jsem byl spokojený. Nic jsem od toho nečekal a nakonec jsem byl ještě nadšen. Viděl jsem upoceného Patrcika Swayzeho, sexi taneční kreace a skvělou kubánskou hudbu. TAké jsem se zasmál - ideál revoluce Fidela Castra, který žádá svobodu pro lidi :D :D :D To mě fakt pobavilo :D ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Diego Luna (Javier), který se naučil tančit za šest týdnů, přiznal, že normálně nejlépe tančí, když má v sobě několik piv. (Bauer)
  • Film byl natáčen v Portoriku, přestože se děj odehrává na Kubě. (Bauer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno