Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

Dobrodružný seriál pro celou rodinu o napínavém pátrání po pachateli, který ohrožuje unikátní stádo bílých jelenů. (Česká televize)

Recenze (61)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Seriál, který již vyčpěl a dnes spíše působí směšně. Je to dáno dobou vzniku, která byla svobodná a přitom všelijaká. Hrdinové běhají v plesnivých džínách, policejní auta jsou ještě stále žluto-bílá avšak VB nahradil nápis POLICIE.. Herecké výkony dětských herců jsou hrozné. Zaujmou tak spíše někteří jen skuteční herci, kterých se ve filmu mihlo dost... Dnes je to tak za dva parohy. * * ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Jeden z posledních seriálů pro děti na , který se dá koukat i dnes. Vše se točí kolem osady vzácných jelenů, který děti milují, ale né všichni dospělý. A tak není nouze o napětí, ale i o zábavu. Spousta výtečných herců, ale dětští představitelé jsou dobrý. Děti jak jinak berou věci do svých rukou. A dospělý mají co dělat je uhlídat. Za zmínku určitě stojí dvojice geodetů a nebo záporák hostinský v podání O.Vlacha. Zvláštní je spojení Sováka (byvalý pytlák) a Růžek (hajný) nebot právě Růžek se postaral spolu s R.Hrušínským o to, aby se Sovák po zranění nevrátil do Národního divadla. Docela by mě zajímalo proč? ()

Reklama

Gig 

všechny recenze uživatele

Ač tento seriál vznikl cca 15 let později než My z konce světa, má podobnou kostru scénáře. Jen nejsme na horách, ale v lesích. Opět krásné záběry. Parta dětí a jejich dobrodružství. Opět tu máme pozdější známé tváře - tenkrát ještě děti - mluvím o Zuzaně Vejvodové, Lucii Vondráčkové nebo kluk z Helimadoe. Navíc režii pevně drží opět Ludvík Ráža. ()

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Je az neuveritelne kolik dobrych hercu se v tomto serialu objevilo v uplne epizodnich rolich, ktere nektere trvaly i mene nez minutu.Nerad bych nekoho z nich jmenoval, jelikoz bych zakonite musel nekoho opominout.Kazdopadne fajn podivana o detech a jejich kamaradstvi , pratelstvi a o jejich vztahu k zviratum.V roli bezcharakterniho krkovicky,lumpa hostinskeho nelze nepripomenout Oldricha Vlacha. ()

Ozzy2

všechny recenze uživatele

Především otřesné výkony dětí tu byly do očí bijící.Ráža není Šimková-Plívová.Ostatně on se věnoval především tvorbě pro děti a jeho dětští hrdinové byli nesnesitelní všude.Třeba zajímavá seriál My z konce světa mě taky otrávil ten kluk v hlavní roli.Nebo Královna koloběžka Filip Menzel i přesto, že to byl spolužák ze základky.Ale hrát teda neuměl. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se také v Benešově u Prahy a v obci Podbrdy (okres Beroun). (petr.trep)
  • Seriál se natáčel v Třeboni a Žehušicích. (M.B)
  • Jan Kanyza vzpomínal, že natáčení scény do posledního dílu, kdy jede průvod v kočárech do obory, bylo na dvě hodiny přerušeno vydatnou dešťovou přeháňkou. Herci byli schovaní pod provizorními stany, zatímco do kočárů pršelo a jejich plyšová sedadla vodu nasávala, což Jiří Sovák okomentoval slovy: „Teďka přestane pršet, já si do toho sednu a budu mít mokrej zadek, pak si vedle mě kecne Zázvorková a bude to jako bych se vykoupal“. (cundak)

Reklama

Reklama