Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Produkce společnosti Netflix ve mě budí  již delší dobu nedůvěru, ale tady nakonec zvědavost přebila mou nedůvěru a musím řct, že jsem nakonec nelitoval. Je jen věčná škoda, že ta hlavní myšlenka, tedy posun věku nebyla více rozvedena, ale oceňuji originalitu, výboný soundtrack, vizuál, reži, vlastně přemýšlím co nakonec neoceňuji. ()

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Bohužel má film velkou spoustu trhlin v logice. Chytrý prodejce roku si nakonec nechá mobil, který je mu nanic, ale prozradí jeho polohu. Mohl si později koupit jakýkoliv jiný. Kontrola na hranici najednou zčistajasna přeruší prohlídku vozu a nechá je jet dál. Když se unesená dívka chce sprchovat, najednou jako zázrakem je tam uvolněné madlo. Jako v každém hloupém akčním filmu z místa boje v pohodě odjedou. Uprchlický tábor je opravdu bedlivě střežen... Konec je pak ve stylu hollywoodských spektáklů. Scénáristé se prostě nezatěžují s příběhem. Za mě je na tohle téma mnohem a mnohem lepší film podle knihy Katsua Ishigura Neopouštěj mě. ()

Reklama

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Námět obchodu s časem zkraje zaujme, ale po chvíli už film jen nudí. Převážně se tam otevírají otázky, co je na tom dobré, co není dobré, žvaní se, nudí. Objektivně jsou tady šmejdi všichni účastníci, takže není komu fandit. Na jedné straně vychytralí obchodníci s časem, kteří se neštítí manipulace a sem tam někoho účelově zabijí. Teroristická sociální skupina, která je proti všemu, co není pro všechny stejné a klidně kvůli svému přesvědčení zabíjí nevinné. A do třetice rodinka, která uzavřela smlouvu, ale když se má smlouva plnit, tak to chtějí nějak ojebat a klidně i někoho nevinného zabít. No, zkrátka nudné sociální drama okořeněné snad 1 nebo 2 přestřelkami, aby to nebyla jen upocená žvanírna. (25%) ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Slušná scifárna od Rýna v mírné televizní formě. Téma prodeje či nákupu lidského času už tu byla, ale proč ji nezopakovat. Tato temná vize budoucnosti může nastat dříve nežli řeknete ´´Scheisse Pobaltí už není v EU?´´ Rád porovnám s českým Bodem obnovy snad brzy. 65% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Sci-fi koketujúci s možnosťou obchodovania s ľudskými rokmi, s niektorými prvkami (miestami) nepriamo pripomínajúci určité časti In Time. Minimum akčných, ktoré občas spôsobia ako snímky z B-čkových filmov. Vedenie príbehu nie je zlý, ale v druhej poloviny to trochu stráca na tempe. Záver nie je taký rázny, akým by mal byť. Rozbor charakteru postáv je spíš na priemernej úrovni (vývoj a premena jedného charakteru je však dobre viditeľný). V rukách skúsenejšieho režiséra by to mohol dopadnúť ešte lepšie. Po VEĽMI dlhom období jeden pomerne slušne natočený a rozohraný film v produkcii Netflixu. Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama