Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie přemluvil svého přítele Herba, aby si spolu vyjeli na luxusní jachtě. Dokonce mu ten zadlužený notorický sázkař věnoval lodní lístek, který ho stál snad celé jmění. Zapomněl mu ale prozradit pár maličkosti. Jejich kajuty jsou hluboko v podpalubí, rozměry připomnají spíš pokojík pro panenky a na ten lístek zdrama si budou muset v průběhu plavby vydělat jako taneční instruktoři. Jejich šéf se až příliš podobá strašlivé noční můře a Charlie tančí jako kus špalku. Heslo dne ale zní: Ulov si nějákou hodně prachatou bábu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Koukalo se na to stejně příjemně jako na Podivný pár, ale rozdíl je v tom, že u Tance na vlnách jsem se i nahlas smál. Za což přihazuju rozdílovou čtvrtou hvězdičku. Duu Lemmon+Matthau to i po třiceti letech dokonale klape a ani chvilku nenudí. I když o zábavu se stará spíše Walter díky svým nezapomenutelným grimasám a pohybům. 70 % ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Věčně ukecaný a vychytralý Walter Matthau a k tomu jako protiklad rozvážnější Jack Lemmon. Viděno mnohokrát, ale opět se jim daří. Ne, že bych se válel smíchy, ale je to zábavné, fajn, zajímavé a občas se nějaký fór hodně povede. I v těch jejich letech je tu snad každá scéna přirozená a v pohodě. No a když se objeví šedesátiletá Dyan Cannon, je se i na co dívat (samozřejmě, na asi většně míst, díky šikovnosti plastických chirurgů). ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Robert Nelson Jacobs .. Pro tuhle hereckou dvojici mám dlouhodobě slabost, protože mne vždy dokáže pobavit. Zápletka a taneční eskapády jsou fajn, ovšem když se tito dva pasažéři špikují navzájem, je to prostě vždy nejlepší. Guláš kolem už mnohdy tak dobře nechutná. 70%. ()

Historik 

všechny recenze uživatele

Je to dobrá oddechovka na víkendové odpoledne, mám rád ty dva staříky a jejich humor. Tady se zvlášť vyřádil Walter Mathau. Ale musím uznat, že ty tři hvězdičky by mohly stačit. I když musím na druhou stranu také připustit, že rozumím tomu, když někdo dá čtyři. Záleží to na náladě. Někdy se film do ní trefí víc, někdy méně. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Dvojice Jack LEMMON a Walter MATTHAU. Už při pohledu na ty dva se musíte smát. Jsou to dva výborní herci, komikové, a tak udělají z průměrného filmu aspoň něco, na co se jednou za čas dá koukat. Na to, že je režisérem žena, to není zase až tak od věcí. Hodnotím průměrem t.j.3*. Škoda, že oba pánové už nejsou mezi námi. Myslíte, že má Hollywood v dnešní době odpovídající náhradu ? Já aspoň o žádné kvalitní nevím. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Edward Mulhare (Cullen Carswell) zomrel krátko po dokončení prác na filme. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama