Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zahrál bych si. Teda kdybych uměl hrát. :) Damon, Norton, Turturo, Malkovitch, nádherná Famke Janssen. Ti všichni hrají přímo hypnoticky a já sám sebe pozoroval jak padám do světa králů, královen, kluků a vysokých sázek. Navíc konec nepatří mezi klasické konce "s ponaučením", i když... svým způsobem patří. A víte co? Nechám to na vás. Když během první půl hodiny u stolu nerozeznáš blba, pak jsi blb ty. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

No kto by nechcel hrať svetovú sériu pokru? Čaro blafu, švindlu a poker fejsu ma vždy fascinovalo. Táto "hra" sa naozaj podarila. Ale z iného pohľadu chcem podotknúť, že sa môže stať, keď cielene nevyhľadávate tematiku kasín a pokru, film vás nemusí až tak baviť. Oceňujem bravúrne výkony hlavných hercov, a tiež Malkovicha s tými jeho keksami a ruským prízvukom .) Všimla som si, že Norton vo filmoch často dostáva nakladačky, a musím uznať, že mu to sekne. A tiež chcem takú tattoo! ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Ani sebelepší herci by nedokázali zachránit tu režisérskou bídu a scénáristickou prázdnotu. Totální zprznění nejlepší karetní hry, která byla nemilosrdně utopená v naprosto dementním příběhu. Film přímo stvořený ke zhlédnutí s dokonalým "poker face". Totální nuda bez špetičky napětí a zcela postrádající jakoukoli hlubší logiku. Úžasný polobůh Mattík Démon, který pozná podle drobného zachvění řasy na levém oku, a to pod slunečními brýlemi, jak silné karty zrovínka protivník dříme v rukou, ale jaksi přehlédne způsob, kterak Ukrajinec Malkovich žere sušenky. Respektujte potom takový film. Rekapitulace známých pokerových faktů zasazena do nesnesitelně debilního příběhu o jakési kreténské a nudné volbě mezi netolerantní píčou ženou a vášní a ke všemu navíc otrávena scénáristikými dochucovadly a totálně neschopnou režií, která nevyprodukovala jediný moment, který by vás chytil za koule, nebo byste pocítili alespoň náznak napětí. Přitom poker, kurva, k něčemu takovému přímo vybízí a nabízí milion nástrojů. Film, který docení snad pouze nekaretní diváctvo, potažmo maximálně pouze příležitostní hráči Prší při pravidelných víkendových seancích knižního klubu. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Když jsem chodil ještě na základku, z kámošama jsme strašně rádi hráli poker. A najednou se objevil tento film. Všichni jsme si řekli, že se na to podíváme a podívali. A další den jsme si ve škole povídali o filmu a hráli přesně tak, jak v tomto filmu. Pro nás byli Hráči kultovní pokerovský film. A mě se nehorázně líbil a to jsem ještě o kvalitách filmových zážitků neměl ani ponětí. No a teď, když jsem to viděl po několika letech, musím jen souhlasit s mými pocity tenkrát. Ten film je opravdu skvělý. Nejen pro děj, který je vcelku klasika, ale to vyjádření jednotlivých postav. Matt Damon zahrál dobře a jeho postavu jsem mu věřil každou minutu. No a Edward Norton, ten se role zhostil velkolepě. Hlavně to, jak dokázal být povahově tak akorát na ranu. Prostě kámoš, kterej zvoře, co se dá. K tomuto snímku se budu velice rád vracet, jednak proto, abych zavzpomínal na svoje mládí, a taky protože je to vyloženě kvalitní film. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

No ono keď sa pozrieme čisto na kostru scenára, tak tu nejde o nič iné, iba o získanie peňazí cez poker na splatenie dlhov. Čiže film je husto predvídateľný a vlastne ním aj byť chce, aby sme pocítili v závere zadosťučinenie z prekonávania prekážok, ktoré majú hrdinovia v ceste. Lenže forma nám túto prevídateľnosť nevynahrádza. Proste hrá sa tu poker alebo čo ja viem čo a pokiaľ vo vás pohľad na postupku z rozdania nevyvoláva orgazmus, tak ste na nesprávnej adrese. Alebo si len poviete, že to bolo fajn, dobre sa na to pozeralo a herci ušli. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V úvode filmu cituje Mike McDermott (Matt Damon) slová Doyle Brunsona: "Texas bez limitu je Cadillac pokru", ktoré použil vo svojej knihe zvanej "Super System". Neskôr cituje: "V Texase bez limitu je hlavné prinútiť hráča vsadiť všetko", čo je tiež zo spomínanej knihy. (tarponko)
  • Matt Damon a Edward Norton se zúčastnili světové soutěže v pokeru. Náklady 10 000 USD pokrylo studio Miramax. Matt Damon vypadl po čtyřech dnech, když jej vyřadila světová legenda pokeru Doyle Brunson. (Tygrys)

Reklama

Reklama