Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov pokru povinnosť. Z pohľadu amatérskeho hráča mi herná rovina filmu pripadala zaujímavá. Rovnako tak herecké obsadenie. Norton, Malkovich, Torturro a Landau v jednej hre, to je skutočný pôžitok. Ale napriek správne budovanej atmosfére a napätiu, ma to vôbec nestrhlo. Čím netvrdím, že to je film nemastný-neslaný, ale chýbajú mu silnejšie momenty. (70%) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Hráčský film Mattem Damonem a Edwardem Nortonem. Přesto, že se o poker moc nezajímám, jsem si film stejně užil. Matt hraje kluka, který se v pokeru ošklivě spálil, a proto se od něj i díky své přítelkyni drží dál. Edward hraje jeho přítele z dětství, který je věčný průserář a právě ho pustili z vězení. Namočí Matta zpátky do pokeru a tím začnou problémy. Někdy se jim daří a někdy zase ne. Dluhy stoupají a lichvářům dochází nervy. Vše rozhodne až závěrečná hra. John Malkovich tu má menší roli. "Můžu tě porážet klidně celou noc." ()

Reklama

poz3n 

všechny recenze uživatele

Will Hunting meets Tyler Durden a hrajou u toho karty. Pohodový film, který může být chvílemi trochu náročný pouze pro ty, kteří o pokeru neví vůbec nic podobně jako já a snaží se v těch cool promluvách najít trochu smysl. Hráčům vlastně nemám moc co vytknout, můžu si stěžovat jen na to, že mě příběh nepohltil tolik, aby jsem mohl jít do lepšího hodnocení. Nicméně na víkendový večer určitě pohodová volba. 6/10 ()

ladko 

všechny recenze uživatele

"Let's play some fucking cards!" Dve hodiny zbehli až príliš rýchlo... Je síce pravda, že zábavné mi príde sledovať aj niekoľko hodinový prenos World series of poker - je to proste veľmi zaujímavá hra, ale to neznamená, že by si ho nemohol užiť aj pokru neznalý človek. Veľmi pútavý a pôsobivý film. "Few players recall big pots they have won, strange as it seems, but every player can remember with remarkable accuracy the outstanding tough beats of his career."(so true...) ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Matt Damon - jeho hráčská vášeň se všemi triky, manévry, gesty, blafováním a myšlenkovými pochody, je děsně nakažlivá, i když partneři jako je Červ - Edward Norton - jsou na zabití, protože jim nejde o hru, ale jen o prachy. Napětí jako hrom kdykoli je Matt u karet a to i v bezvýznamné hře, natož v té důležité s Malkovichem, něco hráčské i mezilidské psychologie a morálních dilemat, ale díky inteligentnímu scénáři, je to velmi přitažlivé, i herci si to užívají a ve výsledku je to znát. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V úvode filmu cituje Mike McDermott (Matt Damon) slová Doyle Brunsona: "Texas bez limitu je Cadillac pokru", ktoré použil vo svojej knihe zvanej "Super System". Neskôr cituje: "V Texase bez limitu je hlavné prinútiť hráča vsadiť všetko", čo je tiež zo spomínanej knihy. (tarponko)
  • Natáčení probíhalo v autentických newyorských klubech, v Taj Mahal Casino v Atlantic City, v Siwanoy Country Clubu v Bronxville a v Newarku. (Tygrys)

Reklama

Reklama