Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (855)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Extrémě povedená teenagerská komedie, která to dokazuje už od úvodních titulků. Pak na vás bafne ultrasexy Kristin Kreuk, která zase hned odejde ale fajn. Pak se to začne rozjíždět a najednou vybafne vyholenej Matt Damon s piercingama. Potom Vinnie Jones (kterej otevírá flašky očima) pak hyperněmeckej Petr Jákl a pak Táborskej atd. atd. Eurotrip je navíc fakt povedená komedie u které jsem se chvílema fakt megasmál. Akorát mě trošku naštval americkej syndrom že všechno víc na východ než Francie je Rusko, že to těm Slovákům natřeli co? :))))))).Joke s papežem byl dost trapnej ale jnak fakt dobrý. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Žánrový film se vším všudy - ideální na opilecké večery, který jednak krásně ukáže, jak vidí američané Evropu, skvěle si utahuje i sám ze sebe, předvede nám, že Praha dokáže suplovat nejen Paříž, ale třeba i Amsterdam a taky přijde Matt Damon a "Scotty doesn't know!". Ujetá teenagerovská komedie, která si na nic nehraje a splňuje vše, co se od ní očekává. ()

Reklama

2Pac odpad!

všechny recenze uživatele

...huste...taku facku v podobe zobrazenia Bratislavy, ako nejakej ukrajinskej dediny som necakal ani od Amikov. O to viac boli, ked som si vsimol, ze na Eurotripe sa podielali aj Cesi. Slovensko muselo tvorcom riadne lezat v zaludku. To uz aspon mohli dat na zaciatok aspon nasu vlajku, a nie rusku. Splachujem tento film do odpadu, tak ako film splachol Slovensko. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem teenage komedii s místy trochu zvláštním humorem. A nezklamal jsem se. Ten film mi dal přesně to, co jsem od něj očekával, a k tomu ještě scény, při kterých jsem se smál na celé kolo. Některé nápady byly velmi originální (hlavní hrdina jako nově zvolený papež, souboj lidských robotů, hooligans Manchesteru United - no řekněte, ve které teenage komedii narazíte na hooligans?) a neotřelé. Velmi mne dostalo přiblížení Bratislavy (suprová scéna s Miroslavem Táborským, který si chce za niklák koupit hotel nebo pes na ulici, jež drží v ruce lidskou ruku) a vůbec celá komedie měla to, co očekávám od nenáročné zábavy. Zklamaný jsem nebyl, ale na pět hvězdiček to u mne nebylo ani omylem (film by musel být kvalitní, musel by mít nějakou uměleckou a výpovědní hodnotu, měl by být aspoň trochu reálný a měl by se opírat o perfektní režii, brilantní scénář a grandiózní herecké výkony). Na čtyři hvězdičky to u mne také nebylo (i když se to k nim blížilo, na druhou stranu, mám-li porovnat s komedií Orange County, kterou jsem hodnotil včera, chyběly tam vytříbené charaktery a osobnost, kterou byl v Orange County Jack Black). Takže výsledek je tři hvězdičky, i když celkově to vidím na 70%. Třeba až to uvidím podruhé, tak svůj názor změním, nyní to však vidím na lepší tři hvězdičky, ale rozhodně mne tato teenage komedie nezklamala... ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Sofistikovaná satira lomeno parodie a nadprůměrná teenagerovská komedie k tomu. Totálně přestřelené scenáristické (euro)vize křížené se základní mladickou touhou pořádně si vyhodit z kopýtka a konečně zasunout načančává jedna řečnická otázka navíc: Kde jinde vedle sebe uvidíte Mata Damona, Vinnieho Jonese, Miroslava Táborského a Lucy Lawless? Ideální film na dojezdy orgastických sobotních pitek. Totální guilty pleasure. U scén z Bratislavy jsem brečel smíchy. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Název filmu byl vybrán speciálně pro svou cílovou skupinu. Další ze zvažovaných jmen byla "40 Days Abroad" ("40 dni v zahraničí") a "What a Frau Wants" ("Po čem frau touží"). (HappySmile)
  • Kapela, která hraje písničku "Scotty Doesn´t Know", ji také sama napsala a nazpívala pro soundtrack. (HappySmile)

Reklama

Reklama