Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keenen Ivory Wayans, režisér filmu Scary Movie, představuje bláznivou komedii Někdo to rád blond s komiky Shawnem Wayansem a Marlonem Wayansem. Co se stane, když se dva nešikovní agenti FBI musí převléct za blonďaté dívky a pokusí se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé ženy s postavením! S filmem Někdo to rád blond plným dobré muziky se budete od začátku do konce skutečně bavit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (353)

ladko 

všechny recenze uživatele

Ultra trápna "komédia", pri ktorej som sa zasmial možno raz aj to len z toho, aké je to debilné(uznajte, že závidieť africkým deťom ich chudé postavy-to už neviete či sa máte smiať či plakať). Jednu hviezdu snáď za tie pekné ženy(hlavne Jennifer Carpenter, ktorá neskôr zažiarila v seriáli Dexter). ()

cab 

všechny recenze uživatele

Chvilemi debilni a nemene casto blaznive trampoty dvou cernosskych policajtu, kteri jsou donuceni se prestrojit za blondate krasavice. Do kina nikdy, na pohovce u DVD s nekolika promilemi alkohou v krvi. Vse se musi brat s rezervou a velkym nadhledem. Podminena znalost americkeho showbusinessu. Musim podotknout, ze vtip o africkych detech byl jeden z nejubozejsich a autori by se meli stydet!!! 25% ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Oficiální distributor považuje tuto komedii za bláznivou, ale spíš měl namysli komedii stvořenou blázny. Vlastně neměli namysli ani slovo komedie. Nechci ale nikomu toto tvrzení podsouvat, stačí se přesvědčit sledováním 100 minutového odporného hnusu. Děs, psychedelie a nutkání k self-defenestraci. To vás čeká pokud jste nějakými citlivými diváky, kteří preferují spíše Truffauta před Zeffirellim. Pokud jste obyčejnými diváky jako já, kteří směle vydrží i komedie s Jackem Blackem, budete přinejmenším zhnuseni principem filmu, jeho trapnou a nevtipnou zápletkou, idiotským výkonem všech zúčastněných herců a preferovanou touhou moderních dívek o nakupování naprosto zdrceni. Pakliže nejste ani jedním z nich, jste prostý masochista se sklony k mezirasovému sjednocení, tento film vás vezme za srdce. Pustíte si jej ještě jednou, jste s největší pravděpodobností hard core masochista a nemáte buňky k tomu dělat něco smysluplnějšího, jako třeba bloumat ulicí a nahlížet do výloh vietnamských kamenných obchodů, pozorovat několik hodin zklidněnou hladinu rybníka, krmit holuby imaginárním rohlíkem, jezdit metrem na všechny konečné stanice a celou dobu o tom vykládat spolucestujícím či zírat na svou obývací stěnu a předstírat zájem o švédský průmysl. Někdo to rád blond je naprosto, ale tím myslím opravdu naprosto, zbytečným a blbým filmem. Někdo to rád blond, ale někdo to radši nevidět. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Další komedie o tom, jak se někdo převlíká za ženskou kvůli práci. Ale tahle je jiná. Je velice vtipná a když říkám, že vtipná, tak tím myslím, že se našli více než tři scény u kterých jsem se smál vyloženě nahlas. Aby taky ne, když za vším stojí bratrský klan Wayansových. Za kameru se postavil Keenen Ivory Wayans a před kameru se postavili dva sympaťáci Marlon Wayans a Shawn Wayans. Jejich výkony jsou docela dobré ale je na nich vidět, že si natačení této komedie vyloženě užívali a to filmu prospívá. Ale nechápu jak se mohli změnit v takové dvě blonďaté příšerky. Oba byli velmi vtipní ale jestli byl někdo z koho jsem umíral smíchy, tak to byl jednoznačně Terry Crews, protože to co ve filmu předváděl bylo hodně zabavné. Komedie, která tady už byla několikrát a možná je to okoukané ale ja se výborně bavil a to byl hlavní účel! ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že tento snímek má ambice útočit pouze na naše nižší city. Na hlavní hrdiny v ženském vydání není pěkný pohled, zápletka notoricky ohraná a vtípky šité na míru hlavně pubertálně postiženým jedincům. Přesto mě tvůrci několikrát přiměli k smíchu a dokázali tak zpříjemnit konec mého pochmurného dne. A to není málo. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Pozorný divák si v pozadí určite všimne dom, ktorý sa objavil aj vo filme Vreskot 2 (1997). (Msscastillo)
  • Snímek se umístil na 17. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)
  • Původní název byl "The Miltons", což zní jako "Hiltons", ze kterých si tento film dělá legraci. (HappySmile)

Reklama

Reklama