Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsná příroda a ještě drsnější muž – tak si Eve svůj život skutečně nepředstavovala. Oliver Reed a Rita Tushinghamová v romanticko-dobrodružném příběhu, odehrávajícím se koncem minulého století v nádherné scenerii kanadské divočiny. (Letní filmová škola)

Recenze (82)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkný příběh o zálesákovi, který je ostrý jako břitva, grobiánský typ, jenž má respekt, dokáže v lidech vzbudit strach, ale přírodě rozumí, orientuje se v ní a umí v ní žít. Snímek však vypraví také o jeho vztahu k ženě, kterou si koupil a odvedl do svého srubu u jezera. Počátky jsou krušné a aby si začal Eve patřičně vážit, musí se stát něco, co mu navždy změní život. Příběh se odehrává v nádherné kanadské přírodě a záběry na ni divácké oko potěší a uchvátí. Připočteme-li k tomu ještě dobrou hudbu, zvraty v ději a herecké představení ústřední dvojice, vychází to na lepší 4*. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný drsný chlapík chce ženu a děti. Jo, a ještě taky lustr. Potíž je, že mu nikdy nikdo neřekl o lásce, nebo o tom, jak se chovat k ženě. Intuitivně k tomu ale přes několik tvrdých ran osudu dojde. Stejně jako křehká květinka, kterou si dovleče do srubu, pochopí, že to, co potřebuje je svoboda a tu jí právě může dát ten zprvu brutálně se jevící muž.___Ve zkratce řečeno: dobrá koupě za tisíc dolarů. /11. 9. 2010/ ()

Reklama

mortak 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, drsná, ale vynikající romance. On - v dětství ztratil otce, zachránili ho indiáni a tak se na drsný svět naučil odpovídat stejně drsně. Ona - v dětství viděla hrůznou smrt svých rodičů, uzavřela se do vnitřního světa a přestala mluvit. Podobný osud, ale jiný způsob vyrovnání se s ním. Dnes máme psychology, terapeuty, diazepamy, ale tehdy se traumata řešila na pochodu. I když by divák při sledování Evina chování mohl cynicky říct, že do hor je lepší prohnaná vězenkyně než mlčící panna, právě přes něj si uvědomí, jak se teprve v dnešní době můžeme věnovat i péči o duši. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Drsný zálesák a plachá němá dívka s těžkým traumatem z dětství v kulisách neméně drsné kanadské přírody - a trocha dobrodružství a romantiky poněkud hrubšího zrna ... Vlčí smečku představovali psi - alespoň ve většině záběrů. Cvičení vlčci asi nebyli k mání ... :-) ... DVD, se kterým přišla na trh společnost KaB Music v edici "ráj DVD", je dosti mizerné kvality, navíc ve formátu 4:3, přesto stojí za vidění - pod hrubým povrchem se skrývá v podstatě křehký příběh o potřebě lásky a porozumění. A jen tak na okraj: Neuškodí, když lovec okusí pocity zvířete lapeného do želez - i když o to tady neběží. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dost nudnej film o tom jak si jeden chlap co žije mezi zvířata koupí manželkum, a tak začínaj problémy chlap má věčně hlad, manželka uvaří, chlap je nadrženej ale sex není. TAk se tam řeší kraviny. Opravdu nechápu proč je tenhle film tak výjmečný. I když pravda já na něm nevyrůstal. Ale Zálesák S Chuckem Norrisem je aspoň zábavnější. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Eve (Rita Tushingham) neřekne za celý film ani jedno slovo. (CRYPT)

Reklama

Reklama