Reklama

Reklama

Sindibádova dobrodružství

(seriál)
  • Kanada The Adventures of Sinbad (více)
Kanada, (1996–1998), 31 h 32 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Ed Naha

Kamera:

Alwyn Kumst

Hrají:

Zen Gesner, George Buza, Tim Progosh, Oris Erhuero, Jacqueline Collen, Mariah Shirley, John Stead, Robin Dunne, Anthony De Longis, Candicé Hillebrand (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Sindibád se vydává společně se svým bratrem z Bagdádu na putování po moři za dobrodružstvím a bohatstvím. Na své cestě potkávají zlé čaroděje, nepřátelské kmeny i obludná mořská monstra. (ear.wig)

Recenze uživatele Bube1 k tomuto seriálu (1)

Sindibádova dobrodružství (1996) 

Kdo na tom neujížděl jako malý, tak přišel o hodně, protože tohle je TOP mezi ''fantasy seriály 90. let''. Pro mě je to o úroveň dál než Hercules i Xena a to hlavně kvůli hereckému obsazení. Celá parta kolem Sindibáda jsou totiž maximální sympaťáci. Jo a když už je tady debata o rozdílech mezi první a druhou sérií (neboli - která je lepší a proč), tak se (jako jeden z mála) kloním ke druhé sérii. V ní je totiž o poznání lepší choreografie soubojů, celkový temnější nádech taky prospěl a pak je tu nový člen party - kouzelnice Bryn, která nahrazuje Maeve. No a pro mě je prostě Mariah Shirley větší kočka než Jacqueline Collen a můžete mě klidně ukamenovat! Samozřejmě jsou tu i velká negativa jako totální odstranění postav Turoka a Ruminy (důvod??) nebo náhlé vykašlání se na hledání Dim-Dima (důvod???), ale za mě prostě vede ta druhá série. ()

Reklama

Reklama