Reklama

Reklama

Beyblade

(seriál)
  • Japonsko Bakuten Shoot Beyblade (více)
Japonsko / Jižní Korea, (2001–2003), 54 h 44 min (Minutáž: 20–23 min)

Předloha:

Takao Aoki (komiks)

Hrají:

Motoko Kumai, Urara Takano, Aja Hisakawa, Ai Orikasa, Naomi Nagasawa, Hóko Kuwašima, Šiho Kikuči, Juki Kaida, Juka Komacu, Ken'iči Suzumura, Takehito Kojasu (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(154)

Obsahy(1)

Před dávnými časy, kdy sport zvaný beyblading byl ještě v plenkách, se Země hemžila tvory ohromující síly. Staré časy už dávno odvál vítr Ale podstata oněch stvoření přetrvala věky a došla znovuzrození s příchodem nové éry šampionů. Monstra jsou opět mezi námi! (oficiální text distributora)

Recenze (106)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdříve to byli pokémoni...nemůžu se zbavit pocitu, že spíše než o sledovanost jde opět o ještě větší snahu zbohatnout a to fetišistickou cestou přes nebohé a hloupé děti propadající takovým el stupido fenoménům. Beyblade mě celkem minulo (což se o pokémonech říci nedá :-D ). Nikdy nebudu holdovat japonskému anime a jejich stupidním opakuji STUPIDNÍM dialogům. ()

Isimlir 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pamätám si to akoby to bolo včera, kedy som si ešte na videokazety nahrával všetky diely v poľštine a skladal si ich z LEGA. Samozrejme, že isté kvality pohľadom spätne tomu chýbajú a nové publikum by si to len ťažko teraz získalo, no pre tých čo na tom vyrástli, budú spomínať v dobrom. Tím čo tu píšu o odpade by som odporučil pozrieť najnovšie série, ktoré stále vychádzajú a tie ani mne nevoňajú a majú omnoho horší dej i postavy. Malo to byť krásne ukončené sériami z rokov 2001/2002 a 2003 kedy sa uzavrel príbeh Tysona, Maxa, Raya a Kaia. Vždy sa k tomu rád vrátim a zaspomínam. Tri hviezdy dávam preto, lebo postupom času to má muchy, ale čaro a spomienky mi zostávajú kladné. ()

Reklama

adams89 odpad!

všechny recenze uživatele

Je něco horšího než Pokémoni? Ano, Digimoni. A je něco horšího než Digimoni? Ano, seriál Beyblade! Osobně jsem viděl několik dílů a bohatě mi to stačilo! Je vidět, že Japonci už opravdu neví, co by ještě natočili. A navíc jak je to celé odporně nakreslené! Divákům mladším šesti let se to líbit možná může, to nepopírám. Ti starší ale jistě zvolí raději jiný program. ()

Koprix 

všechny recenze uživatele

Anime, kterým jsem strávila podstatnou část svého dětství. Kdybych se na něj podívala poprvé teď, nejspíš by zamířil rovnou do odpadu. Jelikož mám ale na tento seriál spoustu skvělých vzpomínek, jak jsem ho prožívala a žila jsem jím, nemohla jsem mu nějakou tu hvězdičku nepřidat. Stará láska se nezapomíná a i když se dnes dílům spíše směju, pořád u nich cítím ten lehce hřejivý pocit, co jsem zažívala jako malá. Jediná škoda je, že po naprosto otřesné druhé řadě V-Force v Česku nevysílali třetí řadu, G-Revolution, která byla ze všech tří nejlépe animovaná, trochu dospělejší a jako jediná by byla schopná obstát i u o něco starších diváků. ()

ConDoom 

všechny recenze uživatele

Skvělý příběh a sympatičtí hrdinové. Repetice soubojů není tak markantní (a koneckonců, ty byly v mém dětském věku pro mě to nejúžasnější), i díky rozumnému počtu dílů a děj se vyvíjí smysluplně k epickému závěru. Beyblade vyzdvihuje kladné hodnoty, přesto se nebojí zobrazit natvrdo například zradu a bolest, což je u takového dětského anime pozoruhodné plus. A ano, když se na něj podívám nyní, v dospělosti, za veledílo to považovat nebudu, ale je to anime pro děti a srovnávat ho s díly z úplně jiné kategorie je v rozporu se zdravým rozumem. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno