Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wayne Campbell s kamarádem Garthem Algarem stále vysílá svou bláznivou show, také pořád ještě chodí se zpěvačkou Cassandrou to už pochopitelně bez Gartha. Přes dobře míněné rady okolí stále odmítá dospět, protože by ještě rád vykonal nějaký velký čin. Kamarádi spolu navštíví vystoupení skupiny Aerosmith a jsou nadšeni skvělou atmosférou. Ve snu pak Wayne vidí Jima Morrisona, který mu poradí, aby uspořádal velký rockový koncert. Wayne s Garthem se okamžitě pouštějí do zařizování. Nic se nedaří peníze na pronájem místa sice sehnali, ale nemají podepsanou jedinou smlouvu s hvězdami, neprodali téměř žádné vstupenky, Cassandřin producent se snaží akci zhatit. Navíc mají oba kamarádi milostné problémy. Jak tohle všechno zvládnou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

O něco zábavnější než jednička, ačkoli je to stále to samé a nebýt sexappealu hereček (k půvabné Carrere přibyly mlaďoučká Barrymorre a neuvěřitelně hot Basinger), nemělo by cenu koukat do konce (čímž byste přišly o bezvadnou parodii hned na několik kousků, což je to nejzdařilejší v celém filmu). Myers se do mého srdce zapsal jako Austin Powers a Waynův svět, ačkoli je třeba "nejlepší, k sežrání", na tom nic nezměnil. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Paradoxne o veľa vtipnejšie a zábavnejšie než prvý diel. Popri rôznych parodických scénách na filmové hity (Jurský Park, Thelma a Louise či Absolvent) si vo filme strihli cameá aj kapela Aerosmith či herci ako Charlton Heston, Kim Basinger, Rip Taylor alebo Drew Barrymore. Film mňa bavil hlavne ako oddaného fanúšika rockovej muziky a napriek mnohým trapným scénám či vtípkom som sa u tohto filmu nakoniec dobre bavil. ()

Reklama

ewing 

všechny recenze uživatele

Dopozeral som jednotku aj dvojku v podstate za sebou a teda dvojka je ovela nadupanejsia, vtipnejsia, s lepsou hudbou a hlavne hodne sexi Kim Bessinger, yauuu. A Jim Morrison a jeho vety o zivote fakt nemali chybu aj ked som sa hodne bavil u "dabovanej"akcnej sceny :D. PS: vzdy ked tam bo ten indian mi to pripominalo hudbu z Matrixu ked sa premiestnovali...asi tam sa zvukari inspirovali. (08/08) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie kultovky je samozrejme ešte bizarnejšie a veľkolepejšie ( vizitka takmer každého sequelu ) a nabité vtipnými cameami slávnych hereckých hviezd. Toto je iba pre verných fanúšikov rokov 90tych, pričom Generácia Z žiadna šanca. Pri toľkej kadencii gagov, by vám počas surfovania po sociálnych sieťach na mobile, asi všetky ušli. ()

Vodny 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička, určitě jo. Je zde více chápavého humoru, nadsázky a hlavně konečně nějaká pořádná parodie. Objeví se zde i hvězdy jako Walken či Basingerová a díky tomu to má trošku šťávu. Výborná je scéna v gay clubu, kde se všichni sejdou náhodně ve scéně, kde předvádí typický tanec Village People na jejich hit YMCA. To se povedlo. Naštěstí dvojka již není tak šílená, což nejspíš bude vadit skalním pžíznivcům prvního dílu, ale zase na to může kouknout i "obyčejný" divák. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • V jednom z Wayneových (Mike Myers) snov sa Jim Morrison rozpráva so Sammym Davisom Juniorom. Zaujímavosťou je, že obaja páni sa narodili 8. decembra. (m.a.t.o.)
  • Tvorcovia filmu veľmi chceli, aby si malé cameo na Waynestocku strihli aj členovia skupiny Nirvana. Tí sa natáčania dokonca zúčastnili, no nakoniec nesúhlasili s tým, aby sa ich scény dostali do záverečného zostrihu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama