Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terry Munroeová je svobodná matka, která hledá dárek pro svého šéfa a navštíví počítačový obchod, kde jí jeden zaměstnanec předvede scanner, který může transformovat informace jejího adresáře do softwarového programu. Terry netuší, že zaměstnanec je Karl Hochman, proslavený v médiích jako člověk, který ukradl adresáře lidí a zavraždil nejen všechny na seznamu ale i jejich majitele. Terry omylem zapomene adresář v obchodě a Karl jí ho chce doručit osobně domů. Na cestě však havaruje a musí být odvezený okamžitě do nemocnice. Tu při ozařovaní se promění v sérii elektrických impulzů, které mohou putovat jako počítačové kódy z jednoho systému do druhého. Terry a její syn Josh si jednoho dne uvědomí, že jsou ve smrtelném nebezpečí, když se Karl objeví v Joshově virtuální počítačové hře. Jen Bram Walker, skvělý počítačový technik umí izolovat a odstranit Karlův virus, ještě před tím než začne zabíjet své oběti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

Dragonlanc odpad!

všechny recenze uživatele

Takáto kravina, to sa snáď ani nedá komentovať. ODPAD !!!! ODPAD !!!! ODPAD !!!! ODPAD !!!! Za takýto film mali režisérovi namiesto honoráru nasrať do rúk a nepustiť ho týždeň k vode. ()

Driscoll 

všechny recenze uživatele

10 % --- [TV] --- Hm, hrůůůůza. Jednu hvězdičku za pár bizardních (ovšem naprosto nerealistických) smrtí. Jinak, scénář, atmosféra a cokoliv dalšího co vás naopadne = odpad! ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Největší chyba byla čekat film stejné nebo alespoň podobné kvality jako o rok dříve natočený Trávníkář s Brosnanem v hlavní roli. Vražedný computer klame tělem a ze své nabízené zábavy, vypadne jen nudná blbina, co potěší snad jen nejskalnější fanoušky počítačové problematiky. Jenže i po stránce tecnické to jde s tímhle kouskem strmě z kopce. Na rok 1993 skutečně velká bída. A na rozpočet bych všechnu vinu nesvaloval, protože filmy z téhož roku nebo i starší, si s přehledem strčí vraždící computer do kapsy. Slabota. ()

Titus 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní počin. Na béčkový horor je tu opravdu dobrý příběh, při kteřém jsem zůstal napnut až do poslední chvíle, kdy se ten parchant zhmotnil. ()

Reklama

Reklama