Reklama

Reklama

Oko 2

  • Hongkong Jian gui 2 (více)

Obsahy(1)

Joey se probere ze spánku po lécích, které ji byly dány po výplachu žaludku. Jen o vlas unikla smrti, během hlubokého spánku viděla kolem sebe duchy mrtvých lidí, kteří ji doprovázeli v jejich nejtemnějších minutách. Joey se rozhodne pro zcela nový život, kdy už nechce takovou zkušenost znovu zažít a zároveň se rozhodne ukončit svou epizodu se Samem. Avšak krátce po pro-puštění z nemocnice zjistí, že je těhotná. Nejen že je neustále ve stresu z myšlenky na potrat, ale také ji neustále trápí pocit, že ji sleduje tajemná postava. Jednou se však setkají tváří v tvář na vlakovém nástupišti... (Intersonic)

(více)

Diskuze

EówyN

EówyN (hodnocení, recenze)

Oproti jednotke je to strasna blbost a s Okom to uz nema nic spolocne.Jedine na co sa da pozerat je Qi Shu,kt. je neskutocne krasna....35%

Nobody20

Nobody20 (hodnocení, recenze)

Tento film sa nemal volať oko 2 ale uplne inak ,lebo s jedničkou ani s okom to nema nič spoločného , ale inak celkom dobrý film až na ten názov lebo toto je niečo uplne diametralne odlišné od povodnej jedničky. Keby bol iný názov dal by som aj 4 hviezdy.

Mes-siah

Mes-siah (hodnocení, recenze)

film nebol zlý horror, ale zo začiatku som mal chaos, som nevedel o čo ide. Trochu hmlisté a zďaleka nie také dobré ako 1. diel. 4* dávam za nápad (vedel by som si predstaviť krasny horrorm len keby to bolo napínavejšie ako 1) a pekný koniec, čo zamrazí keď si to človek predstavý, že je to pravda. PS: Je to pravda!!!!!

Hovado

Hovado (hodnocení, recenze)

Řekl bych k tomu asi toto.Film dobrý.Ale asi tak dvě věci.Proč se to k sakru jmenuju oko 2!?Vždyt by se to mohlo třena jmenovat i duch 2!Myslim,že s Okem to má společný akorát to,že ona vidí mrtvé lidi.A za druhé proč sakra tvůrci ten film zazdila šíleným koncem filmu to finále jak dotyčná osoba neustále skáče ze střechy!

 (hodnocení, recenze)

Tak jak to byva vetsinou, tak jednicka se mi libila o hodne vic nez tady ta dvojka. Kdybych to videla naopak nejdriv dvojku a pak jednicku asi bych hodnotila lepe, ale svym zpusobem to neni spatnej film. Pekna atmosfera dobre vykony hercu...

Reklama

Reklama