Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V louisianských močálech je objeveno zmasakrované tělo, a protože není první, je zmatené policii vyslán na pomoc soudní lékař Sam Rivers a bioložka Mary Callahanová. Rybář Elmer je zavede do osady tvořené obytnými čluny a domy na kůlech, obývané pestrou směsicí lidí. Sam tam vyrůstal, a tak se tu na rozdíl od Mary cítí jako doma. Od Glorie, manželky jedné z obětí, se dozví, že vše začalo před několika měsíci, kdy v jednom z mělkých úseků ztroskotala loď. Elmer jim místo nehody ukáže. Zatímco Sam s Mary prozkoumávají trosky, je napaden něčím děsivým, co se ukrývalo pod hladinou. Při pokusu o útěk nevědomky zapnou naváděcí signál, který je zachycen asijským majitelem lodi, jenž okamžitě na místo vyšle profesionálního lovce s dobře vyzbrojeným týmem. Téhož večera tajemný rybí netvor znovu zaútočí... (TV Nova)

(více)

Recenze (134)

Genero 

všechny recenze uživatele

Ti kresliči plakátů jsou vážně svině. Taky jste se nechali nalákat na krvežíznivé prehistorické monstrum barvy khaki, s obřími tesáky vybělenými léty spokojeného chroupání holeních kostí nepoučitelných turistů? Ne ne, holenkové, tentokrát jsou těmi děsivými predátory z hlubin gumoví krokokapři trochu připomínající obří ruské dildo, co tiskla v dlani Naděžda Krupská, když bylo u Leninů obzvláště smutno. Mršky jedny vystupují z bažin a sem tam, aby se neřeklo, slupnou jako přesnídávku nějakého toho hipíka, který vychutnává svůj mírumilovný alternativní život na hausbótu. Ale moc se neraduj, Jakube Vágnere, je to sice s láskou natočený napínák, jen trpí tím drobným neduhem, že není napínavý. Ano, smích rozehnal to moje proklaté astma a dlouhou chvíli jsem si krátil pletením. Po půlhodině jsem vyšvihl přenádhernou čepici s bambulí! I kdybych do akvárka vysypal půl kila bezva skunku od Huyena, tak by chudinky skaláry nad takovým ichtylním ichtyologickým divadlem zaplakaly. Bohužel pro samou vodu jejich slzy neuvidím. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Film vytvořen přesně podle osvědčených receptur. Parta lidí, většinou mužů, za podpory zhruba dvou až tří žen se sejde na místě, kde budou muset společně čelit nástraze zdejší fauny v podobě gigantického žravého, vědeckého omylu. Postava slečny, která ztvárnila odbornici na ochranu vodních živočichů, nebo čeho, působí asi tak seriózně a neméně vtipně, asi jako kdybyste na patologii potkali člověka oblečeného ve skotské sukni, hrajícího na dudy (nevím, proč mě napadlo zrovna toto srovnání, nicméně, stalo se:) Poslední zhruba půlhodina děje je obdařena neuvěřitelnými rozmluvami, které by za jiných okolností vyzněly i vtipně, v tomto případě jsem se však musela usmívat nad jejich trapností, hloupostí a béčkovitostí. Tomas Arana zachraňuje, co se dá, i nedá. Za povšimnutí stojí scéna pečení masa z oné obrovité ryby (?) a její následné... kdo viděl, ví. Další bonus v podobě nelogického chování postav se snad ani nedal nečekat. "Nečekal jsem, že ve svém volnu budu poskakovat po voru uprostřed močálu.", "Nabídl jsem se, protože jsem myslel, že to příznivě ovlivní náš vztah.", "Houseboat je solidní výrobek, je schopen plavby?", "Je to živočich. Dělá to, co všichni." ()

Reklama

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně; jsem dosti překvapen tak vysokým hodnocením. Ano, myslím to vážně - 39% mi přijde jako opravdu velmi vysoké hodnocení pro tuto podívanou. Banda lidí se samými blbými nápady (jenž káže blbý scénář) skáče do chřtánu blbě nakresleným zmutovaným Neonkám. Jistě, je to béčkový film, ale přeci i takové by měly mít určitou úroveň. Thriller? Neřekl bych. Horor? Ne ne. Akce? Budiž, střelné zbraně ve vodě - bingo! Komedie? Nepoznal jsem, jestli úmyslná či nikoli. Zabaleno do osmdesáti minut činí z tohoto projektu krapet přetaženou reklamu na malinovou šťávu... ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

Není možné! Překvapivě dobrý, možná až hodně dobrý zvířecí horor. Je to sice béčko jak vyšité, ale režisér není úplné nemehlo, a tak po všech těch zrůdnostech (opravdu nemluvím o titulních zrůdách) jako Python nebo Shark Attack je Frankenfish - klidně to napíšu - mistrovské dílo. Výborná práce s prostředím - bažiny jsou využité až nadoraz, atmosféra nechybí, plno originálních nápadů - postavy neumírají podle míry násilné sympatie/antipatie, monstrum je pěkně udělané a docela působivé a ani herci si tentokrát nevedou špatně. Ale pořád je to béčko jak vyšité...opakuji se? Frankenfish také. Fandové lidožravých zvířátek, zaokrouhlujte nahoru. 7/10. ()

sellsakul odpad!

všechny recenze uživatele

Asi po piatich rokoch som videl film v televízií a musím uznať, že "oplatilo sa". Tento hnoj ma uchvátil svojími 6D efektami a giganticky inteligentným scenárom a na hercov už neexistujú "superlatívy" a myslím, že AVATAR sa môže skovať. Odporúčam každému, kto sa chce zasmiať alebo poplakať si nad úbohosťou. Tento film v podstate nie je filmom, ale paródiou a od totálnej hnojovice ho nezachráni ani krátka stopáž. Fakt som pohoršený, že som to pozeral a úprimne sa všetkým ospravedlňujem a hanbím sa za to, fuj hnoj je mi zle...HNOJ! HNOJ! HNOJ! HNOJ! HNOJ! HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ! HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ! ()

Galerie (11)

Související novinky

Souboj akčních velikánů

Souboj akčních velikánů

11.01.2008

Tak tohle je stoprocentní kachna, a i kdyby náhodou ne, sotva se někdy podobný projekt dočká realizace. Zní to však natolik zábavně, že se s vámi o tu představu musíme podělit. Co napsat na úvod?… (více)

Reklama

Reklama