Reklama

Reklama

Policejní akademie 5: Nasazení: Miami Beach

  • Česko Policejní akademie 5: Nasazení v Miami Beach (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vtipálek Mahoney sice starou partu z akademie opustil, mnozí další však zůstali, a tak se můžete znovu setkat s mohutným černochem Mosesem Hightowerem, háklivým na každou narážku týkající se barvy kůže, lehce trhlým imitátorem zvuků Larvellem Jonesem, drobnou a nesmělou černoškou Laverne Hooksovou, která dokáže svůj tichounký dětský hlásek nahradit v případě potřeby hurónským řevem. Nechybí samozřejmě ani fanatický pistolník Tackleberry, energická Debbie Callahanová, roztržitý velitel Lassard a na druhé straně ambiciózní blb kapitán Harris se svým vlezlým poskokem Proctorem. Všichni se tentokrát vydávají na prázdniny do Miami Beach, kde se koná kongres policejních náčelníků. Zatímco Lassard tu má před svým odchodem do důchodu být vyhlášen policistou století, Harris se chce postarat, aby byl místo něj zvolen velitelem policejní akademie. Ostatní chtějí svého velitele podpořit - znemožní Harrise, Lassardovi zajistí další službu v čele akademie a ještě přitom stihnou dopadnout bandu zlodějů diamantů. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Guttenberg odisiel a nahradil ho nejaky nevyrazny blbec. Celkovo sa postavy dost preriedili a vela pôvodnych neostalo. Co sa mohlo prejavit na poriadnom priestore pre tych, co ostali a zaroven na nejakej dobrej zapletke. Ale zapletka je znova slaba a vtipy len dookola recykluju. Keby som to v detstve nevidel milionkrat, tak najskôr dam odpad, ale z nostalgie si to aspon 2* zasluzi. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Změna prostředí určitě patří k tomu lepšímu. Bohužel absence některých herců (potažmo postav) se promítla k ochuzení legračních pasáží. Nevím jak ostatní, ale tentokrát to dle mého nejvíc táhl sám Lassard, zatímco jeho kolegové jen sekundovali. Naštěstí je alespoň trochu zastoupili vygumovaní únosci. Souboje se zvířecími predátory však udělali škaredou kaňku na jinak průměrné úrovni. ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Pokus, který si zaslouží potlesk za vytrvalost. A Steve Guttenberg u mně odmítnutím role v tomhle paskvilu velmi stoupnul. Jinak je to příšernost... Nejhorší na tomto díle je režie. Alana Myersona neznám, a ani znát nechci, protože to co předvedl tady je tragédie. Humor (není to odvážné pojmenování?) je prakticky stejný jako u předchozích dílů. Představte si situaci: Kamarád Vám vypráví vtip a Vy se zasmějete. Pak ho bude opakovat. Možná ještě potřetí Vám vyloudí úsměv. A popáté přednese to samé, ale ke všemu trapně. Budete se smát? Ne, budete ho chtít zabít... Co mi to jen připomíná..? To jest Policejní akademie 5. Jako bonbonek ohromně trapný Mahoneyho nástupce, jakýsi Lassardův synovec. Gratuluji páni producenti, takhle zmrvit slušnou komedii dokážou jen ti nejlepší... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chtěl bych vám jen říct, že to byl báječný únos." Jsem si jistý tím, že velitel Eric Lassard není nejlepším policistou století. V konkurenci Franka Drebina to zkrátka nejde. Jenže Lassard je dostatečně dementní na to, aby mě dokázal přiměřeně pobavit, v čemž mu zdárně sekunduje Tackleberry při zastrašování žraloka nebo Hightower při souboji s aligátorem. Nebylo to zkrátka úplně špatné, ale kdybych si měl vybrat mezi opětovným sledováním tohoto snímku a projížďkou s policistkou Kate na vznášedle, tak to obrazovka rozhodně nevyhraje. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

4 / 10 Nebyť toho, že ma takýto infantilný druh humoru zvláštnym spôsobom priťahuje, dal by som ešte menej, ako tie smutné dve hviedzičky. Spolu so sympatickým Stevenom Guttenbergom sa totiž z celej série nevytratil len sympatický seržant Mahoney, ale (a to je najhoršie) aj humor. Nevravím, párkrát sa zasmejete, hlavne vďaka extrémne neschopným lupičom s extrémne zlým, no o to zábavnejším, dabingom (bez neho ani ranu!), ale väčšinou nepôjde o smiech úprimný, ale skôr škodoradostný - smiech na úkor tvorcov, ktorý nevedia vymyslieť nič nové a ktorý klesajú a klesajú na samotné dno. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (8)

  • Mnoho scén Matta McCoye (Nick) bylo původně napsáno pro Steva Guttenberga (Mahoney), který se rozhodl, že v této filmové sérii už hrát nebude. O 18 let později byl přesto jedním z lidí, kteří se zasazovali o vytvoření další díl série. (HellFire)
  • Proctor (Lance Kinsey) si v baru poroučí dva drinky s paraplátky pro sebe a Harrise (G. W. Bailey). Barmanka mu je podává očividně bez paraplátek, v dalším záběru je ale z drinků vyndává a olizuje. (Dvojirakri)

Reklama

Reklama