Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (216)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Knoxville je dlouhodobě jeden z mých nejoblíbenějších komiků a je hrozná škoda, že ho víc baví sebevražedný Jack-ass než filmová branže. Protože on je neuvěřitelně zábavný herec. A ani zde nezklamal. Výborný námět s výborným Johnnym v hlavní roli. A ani mi nevadí, že je to dost ubržděná blbina, která ovšem nenudí - vytřískat se dalo mnohem více, pokud by se přitvrdilo s handicapovanými vtipy, takhle ale vznikla fajn jízda, co by nikoho neměla pohoršit. ()

himor 

všechny recenze uživatele

Typický Knoxville...strašná hovadina a čo je ešte horšie, hrajú tam postihnutý či už telesne, alebo duševne...nehovorím to preto aby som sa na nich bavil, skôr preto, že to bolo čisté znevažovanie ľudí s postihnutím. Ako dali im prácu a tak, ale toto bolo príliš. Ale k filmu...nápad za hovno, o hercoch pomlčím. Ja neviem nepripadalo mi to ani smiešne...skôr hlúpe. max 30% ()

Reklama

helrohir 

všechny recenze uživatele

Nič moc teda. V podstate som dosť sklamaný, pretože od filmu s takýmto príbehom a Johnnym Knoxvillom v hlavnej úlohe som očakával poriadnu kopu zábavy v štýle Jackass. Tvorcovia sa však zrejme báli urobiť si príliš veľkú srandu z postihnutých ľudí. Nuž ale pár krát som sa aj zasmial, takže to nie úplne zatrateniahodný film. ()

Santino7 

všechny recenze uživatele

Stupídne, nezaujímavé, nevkusné... dalo by sa nájsť viacero prirovnaní a väčšina by bolo významovo podobná. Je pravda, že dejovo je tento film na bode mrazu (čo iné sa aj dalo čakať - v hlavnej úlohe Johnny Knoxville). Lenže z iného uhla pohľadu, keď rezignujete na akúkoľvek komédiu a prestanete v tom hľadať aspoň štipku serióznosti, možno sa aj trošku (aj keď nič svetoborné to nie je) zasmejete. Hodnotenie možno až príliš optimistické na to, čo tento film môže ponúknuť... 2/5 ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se bavil! Téma je sice docela drsné a chvilkami mi připadá, že sem tam přestřelí. Johnny hraje opravdu přesvědčivě, a v některých scénách mi připadá, že ani nehraje, že je takoví přirozeně. Buď dělá kraviny zcela upřímně anebo je opravdu takový pošuk! Myšlenku tento film má, to se mí líbí asi nejvíce. Komedie zabaví a možná člověk změní pohled na předsudky… Tohle je ještě kvalitní „šílená komedie“ a ne nějaká slátanina ostatních filmů. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Film dostal požehnání od paraolympioniků. (HappySmile)
  • Profesionální zápasník Terry Funk si ve filmu střihl malou roličku. (HappySmile)
  • Trvalo 7 let než se film začal natáčet. (HappySmile)

Reklama

Reklama