Reklama

Reklama

Labyrint: Vražedná léčba

  • USA Maze Runner: The Death Cure (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V epickém finále trilogie Labyrint vede Thomas (Dylan O’Brien) svou skupinu unikajících Placerů na jejich poslední a nejnebezpečnější misi. Musejí se poprat o naději ve světě, který se hroutí pod tíhou zákeřné nemoci, musejí bojovat o přežití mezi nakaženými a nepříčetnými „raply“ na straně jedné a nevyzpytatelnou organizací Z.L.S.N. na straně druhé. Mohou vůbec ještě někomu a něčemu věřit? Aby Thomas zachránil sebe i své přátele, musí proniknout do legendárního Posledního města, labyrintu řízeného Z.L.S.N. Toto místo se může stát nejhroznějším bludištěm ze všech. Ten, kdo tuto misi přežije, získá odpovědi na všechny otázky, které si Placeři položili od chvíle, kdy poprvé dorazili do labyrintu. (CinemArt)

(více)

Recenze (367)

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Po víceméně průměrné dvojce zase slušné sci-fi béčko, ale ta délka je nechutná. Těch hluchých míst je dost na to, aby to mohlo mít aspoň o 30 minut méně. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Série Maze Runner mě bavila a od posledního dílu jsem čekal velkolepý konec. Bohužel zmizelo veškeré tajemno z prvního dílu a horor z druhého dílu a dostal jsem naservírovanou pouze akční slátaninu bez jakýchkoliv zvratů, překvapení, logiky nebo uspokojivého ukončení. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě parádní překvápko. Vlastně sem ani netušil, že je to vyvrcholení celý trilogije. A já si říkal, že tam ze začátku nejsou moc vysvětlený některý vztahy mezi lidima :o)). A překvápko to nebylo jen kvůli tomuhle, ale kvůli kvalitě, který se mi dostalo. Akční film z postapokaliptický budoucnosti, ve který sou navíc něco jako zombíci, tohle všecko pěkně nacpaný do jednoho filmu. Wau. Z některejch obrázku sem byl fakt nadšenej, hlavně teda z toho města, který se chtělo odříznout od okolního Světa, to se povedlo náramně. Jinak si teda myslím, že půjdu na další pokračování a vezmu to pěkně chronologicky pospátku :o). Má to větší koule než rozpliznutý Hunger Games. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Dôstojné zakončenie. Ak ste sa cez filmy predrali až sem a predchádzajúce filmy vás bavili ,trojka to celé zavŕši a určite ňou chybu nespravíte. Posledná sekcia filmu je neskutočný CGI Zombie bordel spojený s (ako je u Maze Runnera zvykom) behaním. Ak ste fandami zombie filmov ,apokalíps ,CGI bordelu ,alebo Maze Runnera ,budete nadmieru spokojný. Zakončenie príbehu obstojí a LORE moc nekazí. Teraz čakám ,či sa dočkám aj spinoffov. 72% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po poměrně průměrném prvním díle mohu nyní s radostí konstatovat, že především druhé, ale i velice povedené třetí pokračování, vyšvihly tuto trojdílnou sérii mezi opravdu top podívané, které si zaslouží upřímný obdiv a pozornost. Z docela komornější jedničky se totiž v dalších dílech vyvinula opravdu zatraceně našláplá, efektní a strhující jízda, disponující prakticky vším, co bych si v takovýchto typech filmů přál. Fungující napětí a emoce, působivá atmosféra, dech beroucí vizuál, drahé monumentální efekty, spousta dějových zvratů, fakt parádní spád, sympatické postavy a gradující finále, které mělo vážně epické rozměry, působivé dramatické vyvrcholení a upřímně mi bylo líto, že už byl konec, neboť strávit čas ve společnosti těchto „útěkářů“ by mě bavilo ještě klidně mnohem déle. Tato závěrečná část, tedy Vražedná léčba, je zkrátka úžasným vyústěním této postapokalyptické podívané, které nemám co vytknout, naprosto vše zde funguje přesně a na maximum, a to především proto, jelikož se zde tvůrcům prostě podařilo skloubit na výbornou několik žánrů a propojit je do takové vzájemné symbiózy, že se jedná o opravdu parádně namazaný stroj, který mě strhl, ohromil a já si ho náramně užil. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Objektívne by som mal dať tri hviezdy. Ale nakoľko to bolo ďaleko lepšie ako posledné Hunger Games alebo Allegiant, ktorý nakoniec ani nebude mať koniec, tak musím za štyri. Jednotka samozrejme stále zostáva z trilógie ťažký TOP, dvojka bola takým prerodom od úteku k vojne a trojka už smeruje priamo k vojne a koncu. Prekvapil návrat jednej z postáv, prekvapili úmrtia niektorých postáv, nebolo to až také blbé, ako by sa dalo čakať. Po technickej stránke napriek nízkemu rozpočtu slušná akcia aj efekty. Mám rozporuplné pocity, ale za to môže to, že hodinku a pol pred kinom som dopozeral Only The Brave, ku ktorému tu komentovať nejdem, ale kto videl, tak chápe. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Třetí díl po třech letech je pokračování, které již nikoho nezajímá a nikdo si nepamatuje, o čem šlo v roce 2014 při premiéře jedničky... ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

O nějakej Labyrint už vůbec dávno nejde, ten jsme si mohli užít v jedničce. Tady to přechází v momentálně moderní teenage akci, kde děcka zachraňujou svět, zatímco ti dospělí jsou darebáci. Asi už jsem na tohle starej, ale nějak jsem nevěděl, co mě na tom má zaujmout. Navíc předchozí díly už jsou dávno v zapomění, tudíž jako nezávislej divák jsem hlavně v úvodu moc netušil, co a proč se tam děje. Zase se tady jedná hlavně o akci a tuny vaty a debilních dialogů, který jenom natahujou film do téměř dvě a půl hodiny. A to je za trest! Neskutečně se to táhlo, nudil jsem se, přestal jsem dávat pozor, a když jsem po hodině a něco zjistil, že jsem teprve v polovině, začal jsem skoro lézt po stropě. Samozřejmě nesmí chybět nějaký ty stupidity a hlouposti, na závěr snaha o srdceryvnou romanci a proslov za lepší zítřky. Fuj! Je to generický a předvídatelný a já jsem hrozně rád, že už je po všem. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

SPOILERY. Završení série Labyrint mě příjemně překvapilo. Režisér nasadil ostré tempo už při parádním úvodním přepadení vlaku a až na pár pomalejších pasáží ho drží až do velkolepého finále. Ano hrdinové jsou pořád stejný jelita jak v Hunger Games a platí to víceméně i pro záporáky, ale děj se přesouvá po labyrintu a zničené zemi do posledního supermoderního města. Zde vládne železnou rukou Zlosyn a parta hrdinů s jedním nečekaným navrátilcem a hordou rebelů za zády se to pokouší změnit. Akce je chvílemi opravdu kulervoucí, zejména závěrečný útok rebelů na město - takhle mělo kurva vypadat finále Hunger Games, nechybí v ní překvápka (autobus), scény smutné (zoufalý boj o záchranu Newta) a ještě smutnější (finále s Teresou). Jen mě mrzí nadužívání deus ex machiny alias záchrany v poslední chvíli a pak že rebelové místo aby město obsadili ho roztřískají na maděru. Jinak výborné finále. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Treti dil. Na stejne brdo jako predchozi dva :) Nic vic, nic min. A bohuzel to opet prepiskli se stopazi. Strihace by meli vyhodit, protoze tohle zkratka neni filmova ani knizni legenda typu Pana prstenu. Takovyto snimek tahnout temer na dve a pul hodiny je cisty sadismus. I kdyz to sice rozpocet ocividne melo solidni, celou dobu ma clovek pocit, ze jen kouka na moderni, hezkymi triky vysperkovane totalni becko. Scenarista byl v posledni tretine jiz taky notne unaven, protoze takovy dejovy pingpong uz jsem dlouho nevidel. Chteli poresit vsechny postavy, vsechny vztahy, jenze to udelali zbytecne prekombinovanym zpusobem. Neustale se nekdo zachranuje, kdyz uz je skoro zachranen, zase zmena planu a jde se nanovo odjinud, no zkratka uz uz jsem mel chut to poslat do pekel, ale nastesti uplny zaver tomu dal aspon jakesi melancholicke zakonceni a svym zpusobem i pointu. Nemam vylozene pocit, ze bych s touto trilogii ztracel cas. Jsem rad, ze jsem zhlednul dalsi postapo serii, ale rozhodne to neni neco, co si pustim klidne kazdy rok jako Nolanovy Batmany nebo Harryho Pottera :) Filmovy Labyrint je naprosta tuctovka, ktera skonci v zapomneni dejin. ()

Patrik256 

všechny recenze uživatele

Rozpočet_ 62 miliónov dolárov // Tržby_ 288.2 milióna dolárov // Tržby v ČR_ 12 265 407 KČ // Diváci v ČR_ 79 455 // Tržby v USA_ 58 miliónov dolárov ()

AndrejBB 

všechny recenze uživatele

Dôstojné zakončenie série. Zo začiatku síce trochu rozhárané (čo mohlo byť spôsobené aj tým, že som si vôbec nepamätal nič z dvojky), ale postupne sa to rozbehlo. Dostali sme pomerne dobrú akciu spojenú s emóciami. Napriek dlhšej stopáži sa divák v kine nenudí. Páčila sa mi aj hudba, ktorej síce chýba nejaký silný zapamätateľný motív, ale dokázala výborne vytvárať atmosféru najmä na konci filmu. Je škoda, že toto bol asi na dlhšiu dobu posledný film v kinách tohto žánru. ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

. Ve filmu je spoustu nesmyslných scén, natahovaní Ve filmu se neobjevuje ani nakažení. Třetí díl je zkrátka o něčem jiném. Je to nejslabší díl z celé série. To hodnocení filmů je hodně komerční A UŽ SE NA HODNOCENÍ FILMŮ NEKOUKÁM. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Za mě stačilo, Labyrintu už bylo že až. První díl jsem pobral, hlavně skrze originální prostředí. Dvojka už mě tolik nebrala, akce ale nebyla vůbec špatná a na kočky K. Scodelario a R. Salazar se pořád moc dobře kouká. Ale nesympatie vůči hlavnímu hrdinovi přerostly. Hlavně tento díl je tak napěchovaný jedním klišé za druhým, že to až bolelo. Ano, dokoukal. Ale už to trochu bolelo a děkuji tvůrcům, že to odmítli dále natahovat... ()

Drirr 

všechny recenze uživatele

Chápu to správně, že kdyby se ten hlavní ňouma nechal od začátku testovat, tak je dávno po viru a civilizace je v cajku? Nebo mi něco uniká? ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jasně , je to blbinka pro "děti", ale mně se to docela líbí a co se týče napínavosti a akčnosti je to na úrovni některých R-filmů, bohužel se vytratilo tajemno z prvního dílu, naštěstí je to lepší než prostřední díl (vynechali zcela zbytečné raply-tedy né úplně,ale nebyli v každé scéně), jinak myslím si, že kino tomu hodně přidalo a konec byl opravdu dobrý...viděno v kině ve 3D...70% ()

Související novinky

Od Labyrintu k Myší hlídce

Od Labyrintu k Myší hlídce

07.04.2018

Young adult série Labyrint je za námi a nikdo nepochybuje o tom, že se o Wese Balla strhne v Hollywoodu rvačka.  Režisér všech tří dílů totiž dokázal, že umí do kina nahnat spoustu omladiny, což je v… (více)

Spider-Man a čtení myšlenek

Spider-Man a čtení myšlenek

01.12.2016

Hunger Games skončily, Divergence se přesouvá do televize a Labyrint má před sebou poslední díl. Hollywood tak hledá další velkou "náctiletou" ságu a je slušná šance, že jí nastartuje Hlas nože.… (více)

Reklama

Reklama