Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (866)

predators 

všechny recenze uživatele

První tři díly a Reunion! Tím veškerá legrace končí a všechny ostatní pokusy o napodobení nebo přiblížení (a že jich bylo!) se můžou jít zahrabat. Samozřejmě mnozí stále sbírají herecké zkušenosti (a že jich někteří dosáhli až v hodně sešlém věku), ale jako pubescentní komedie nemají mnoho konkurencí. Také nutno dodat, že slušné množství gegů, hlášek a situací vešlo do historie! Toto by se mělo promítat prvákům na střední škole místo povinné četby...prcičky aspoň nikdo neobšlehne! Jednička to lepší dvojce dobře nastartovala. 70% ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Kult zvaný American Pie od bratov Weitzovcov, ktorý opäť pozdvihol teenagerské komédie. Ide o hit roku 1999, ktorý sa zapísal do sŕdc mladých ľudí po celom svete... ehm ehm Pikantné pokušenie rozpráva príbeh o 4 chlapcoch zo strednej školy, ktorý chcú POVSTAŤ a stať sa"mužmi". Pre hercov tochto snímku ide o životné úlohy, pretože Seann William Scott ostane a myslím si, že nielen pre mňa navždy Steflerom. Tak ako Shannon Elizabeth ostane stále tá česká sexbomba Nadia, Jennifer Coolidge ostane Stiflerová máma (MCBP) a Tara Reid a Mena Suvari ako tie... z American Pie. Prci, prci, prcičky sa stali značkou, ktorá sa zneuživá dodnes - vychádzaju stále ďalšie a ďalšie série tohto filmu, ktorý nesu názov American Pie a pritom ide o maximálne trápne pokračovania 1, 2 a 3. Dokonca ešte aj po 9 rokoch vychádza ďalšie pokračovanie tohto snímku, ktoré ničí "maminčin koláč" a trápnym napodobňovaním prvých troch častí potápa Ameican Pie... 8/10 (ako pôvodný celok) ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Paci, paci, pacičky, táta koupil dortíčky. Jablečné. Americký pionýr mezi teenagerskými komediemi používá hrubozrnou mluvu, humor za pár šupů a trapné fekality, ale přesto se bratrům Weitzovým podařilo udržet hormony na režijní uzdě a díky soundtracku to po dálnici docela sviští. Ale já to radši vezmu oklikou:) 50% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

V mojich očiach je "American Pie" klasikou. Je síce pravda, že sa na ten film pozerá zvláštne, keď má človek skoro 30 a uvedomuje si, že prvýkrát to videl možno pred práve 15-timi alebo 17-timi rokmi a bol to film, na ktorý som sa díval ako komediálne zlato. Dnes si myslím, že mnoho gagov stále funguje a sú tu scénky, ktoré sú skutočne parádne a rehocem sa na nich aj po rokoch, no mám pocit, že po viacerých zhliadnutiach to až tak silná klasika úplne nie je. Highlightom sú všetky scénky s Jimovým otcom. Komédia funguje a postavy sú dobré, no nemôžem si pomôcť, no niektoré klišé ma nebrali a súčasne mám pocit, že sú tu aj tie klasické momentky, ktoré vytvárajú umelo drámu, aby si postavy niečo museli uvedomiť a potom sa dostali k cieľu trošku komplikovanejším spôsobom, no stále k tomu, čomu to celý čas smerovalo. Ak mám byť úprimný, tak čo mi v tomto filme asi najviac chýbalo bola chémia medzi niektorými postavami. Kevin a Vicky ju majú dobrú a pozerá sa na nich dobre. Heather s Ozzym sú okey, no mám pocit, že Ozzy ako postava úplne nefunguje a je tu tak trošku do počtu. Jim a Michelle v tomto filme je podľa mňa slabá dvojka. Viem, že to tu bolo viac-menej nasilu a Jim by bol radšej s Nadyou, ale v rámci toho, čo tento film ponúkol medzi nimi, mám pocit, že je to dosť strojené a umelé. A hoci to tak má byť, po rokoch mi to vadí. Najmä, keď už človek videl aj pokračovania. Ale je pravda, tam sa chémia oveľa lepšie vyvinie a ich vzťah bude oveľa krajší. Ako celok to podľa mňa funguje. Nostalgicky a možno aj keď si to človek pozrie prvýkrát. Som spokojný. Dokonca aspoň bod filmu ešte po rokoch dvíham. Hodnotenie: B- ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

První díl má oproti dalším pokračováním ještě relativně solidní úroveň a pár scén je skutečně vtipných. Dějově se samozřejmě jedná o naprostý žánrový standard. Postavy jsou ploché a předvídatelné a sled scén je jedno velké klišé. Přesto se to díky relativně krátké stopáži dá v klidu přežít. Vodu příjemně čeří Sean Williams Scott se svými výtečnými hláškami. Na druhé straně mně velice zaujala Tara Reid a Mena Suvari. Žádná bomba to není, ale v rámci žánru se jedná o relativně solidní projekt. Další díly jsou už víceménně zbytečné. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (58)

  • Eugene Levy (Jimův otec) dostal ve svých scénách svolení k improvizaci, včetně scény, kdy s Jimem (Jason Biggs) listuje v pornografických časopisech, což Biggse vedlo ke znatelně tlumenému smíchu během hlášky "obří orgie". (necisty)
  • Všichni ji známe jako tu, co si "na hudebním táboře strčila flétnu do...", ve skutečnosti byla herečka Alyson Hannigan (Michelle Flaherty) zdatnou klarinetistkou (navštěvovala North Hollywood High School). (necisty)
  • Scenárista Adam Herz napísal pôvodný scenár už za 6 týždňov. Na účely výskumu opakovane sledoval filmy Porky (1981) a Pánska jazda (1984), aby študoval stredoškolské komédie, ktoré boli podobne sexuálne posadnuté. (WalterIK7)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama