Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (504)

sidzej 

všechny recenze uživatele

Bláznivá paródia na Prci,prci,prcičky a Nebezpečné známosti. Niektoré scény sú perfektné(viď. úvod), tie prcičkovské v pohode(záchod- najlepšia scéna filmu), tie zo známostí nechutné(lezbický bozk)a niektoré úbohé a nevtipné. Škoda, že tieto bláznivé teenkomédie majú taký dementný scenár. Hlavný účel filmu je pobaviť a keďže som teenager a tí traja malí, perverzní chalani mi tak trochu pripomínajú mojich spolužiakov film som si celkom užil. Výhrady mám hlavne k druhej polovici filmu, pretože stráca švih. Nič pre matky a babky, ani pre deti. Veľmi podobné ako Scary Movie. Ak sa vám táto paródia páčila, iste zaberie aj Bulšit. P.S: doporučujem slovenský dabing. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA HD (4:3) - Jako puberťák (cca v 16 letech) jsem se u filmu solidně nasmál a v tý době bych mu dal okamžitě 5 hvězdiček. Ale když jsem se na film podíval s odstupem času (cca po 6 letech), tak musim uznat, že je to děsná hovadina. Parodie na "týnejdžrovský" filmy - to nemůže dopadnout dobře :) Takže moje nynější hodnocení - 2 hvězdičky. 40% // (29.4.2014) SMÍCHOV - Nevím, jak je to možné, ale po nějaké době jsem se k tomuto filmu opět dostal. Nechápu to z toho důvodu, jelikož 40% dávám filmům, které už nechci vidět. Nicméně Bulšit je v tomto u mě výjimkou a zkrátka jsem to dnes celé shlédnul. A světe div se, já se skvěle bavil. Asi jsem byl na tuto magořinu správně naštelován, takže mi dobře sedla. Smál jsem se často, některé scény byly fakt bombový a díky tomu, že TV Smíchov má minimum reklam, tak to rychle uteklo. Po dnešku zvedám hodnocení na konečné 3 hvězdičky. 60% ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že Bulšit se bude řadit k těm lepším parodiím. Dobré to sice bylo, ale né až zas tak vtipné jako jsem předpokládal.. Vlastně nejvíc mě bavila sprostá rozstelskávačka! :D Jinak tuhle parodii bych přiradil k Děsnému Dojáku. Trapná kravina, ale místy alespoň vtipná. Hodnotím vždy spíše to, jak se u filmu bavím a ne jeho úroveň. Takže k odpadu se nepřidávám, ale na víc než průměr to taky nemá.. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Další z ptákovin, které stačí vidět jednou a dost. Ale když film běži zadarmo v televizi, řekla jsem si, proč ne. Nic jsem neočekávala, spíš nenucenou zábavu. Toho se mi sice moc nedostalo, pod pojmem zábavný film si přece jenom představuji něco jiného, ale párkrát jsem se zasmála. Něco bylo nechutné, trapné a stupidní, o hereckých výkonech tu taky nemůže být řeč. Prostě ptákovina, které se párkrát zasmějete. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Škoda, škoda, přeškoda. Nebo spíš idiocie, idiocie, přeidiocie. Nepochopení spojení parodie a míry vkusu bohužel dělá z Not Another Teen Movie bohužel jenom another teen movie s (ještě k tomu) nulovým scénářem. Je to obrovská škoda, protože na těch několika místech, kde nešlo o lascivní "humor" a boj o titul v hitparádě nechutností, jsem se dost dobře bavil. Ale parodie ve stylu starých dobrých kusů bratří Zuckerových holt nejsou v kursu...asi. Kdo viděl Plump Fiction, může si tak zhruba představit, v jakém duchu se tenhle kus nese. A taky si neodpustím pomyslet si něco o tom, co za hidiota asi vymyslelo ten úžasný český distribuční název a co za pochod (myšlenkový asi nebyl) vyprodukovalo tento skvost. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Zpěvák Marylin Manson k filmu nazpíval skladbu "Tainted Love". Videoklip je z prostředí filmu a je možné v něm vidět také několik herců z filmu. (Stanley619)
  • Jméno jednoho fotbalisty na dresu při fotbalovém utkání na konci filmu je EXTRA. (ČSFD)
  • Skupina hrající na plese je Good Charlotte. (The_Second)

Reklama

Reklama