Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (504)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Theodore Shapiro: 1. Tainted Love - Marilyn Manson [3:21] ,2. Never Let Me Down Again - Smashing Pumpkins [4:00] ,3. Blue Monday - Orgy [4:26] ,4. The Metro - System Of A Down [2:59] ,5. But Not Tonight - Scott Weiland [4:50] ,6. Message of Love - Saliva [3:48] ,7. Bizarre Love Triangle - Stabbing Westward [3:43] ,8. 99 Red Balloons - Goldfinger [3:50] ,9. I Melt With You - Mest [3:19] ,10. If You Leave - Good Charlotte [2:45] ,11. Please Please Please Let Me Get What I Want - Muse [1:58] ,12. Somebody's Baby - Phantom Planet [2:52], ()

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

Nejspíš jsem předurčen jít proti většině. Jsem fanda teen filmů, znám je a Bulšit tudíž dostal nový rozměr. Skutečně to není film pro všechny, někomu může přijít humor na úrovni dementní babičky po liposukci mozku, ale hlášky typu "Jaktože jsou na školních věčírcích všichni profesionální tanečníci?" nebo "Zpívám tuhle písničku jenom protože jsem černej." jsou prostě geniální. ()

Reklama

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Je mi jedno jestli je tenhle film idiocie. Je. Ale některé scény jsou neskutečné. Příprava párty u Prestona, poškola, prohlížení si vlastních fotek v chodbách školy, vystřižená fotka imatrikulacde na Princetonu nebo malování obrazů. Je to přehnané, ale je to vtipné. Neočekávala jsem od tohoto filmu nějakou myšlenku. A díky tomu si u něho odpočinu, zasměju se a ba i dokonce ozdobím stromeček. Jsem divná. Možná. Ale kde jinde se zároven podívám na tolik filmů, protože Bulšit si dělá "prdel" hned z několika teenagerovských dílek. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

K Bulšitu jsem se po x-letech dostal znovu po (prvním!) zhlédnutí Snídaňového klubu, který vedle řady dalších filmů o teenagerech posloužil jako živná půda pro parodování. Díky tomu, že jsem viděl (asi) všechny filmy, na které Bulšit odkazuje, mohl jsem si všechny parodické narážky "vychutnat". Uvozovky přidávám naschvál, jelikož filmu hodně podráží nohy nejedna bezúčelně nechutná scéna, bez níž by se film zcela obešel. Vím, že jsem poprvé viděl film ve slovenštině, kde mi přišel humorný už jen samotný dabing, po letech a prvním zhlédnutí v originálu si spíše než humoru cením onoho množství trefných odkazů a narážek (nejen v podobě původních herců ze Snídaňového klubu, což mi došlo vlastně až teď). ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že Bulšit se bude řadit k těm lepším parodiím. Dobré to sice bylo, ale né až zas tak vtipné jako jsem předpokládal.. Vlastně nejvíc mě bavila sprostá rozstelskávačka! :D Jinak tuhle parodii bych přiradil k Děsnému Dojáku. Trapná kravina, ale místy alespoň vtipná. Hodnotím vždy spíše to, jak se u filmu bavím a ne jeho úroveň. Takže k odpadu se nepřidávám, ale na víc než průměr to taky nemá.. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Scéna, v ktorej Chris Evans spieva na tribúne, je jeho skutočný spev bez akejkoľvek dodatočnej pomoci. (Real Tom Hardy)
  • Jméno jednoho fotbalisty na dresu při fotbalovém utkání na konci filmu je EXTRA. (ČSFD)

Reklama

Reklama