Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (504)

misterz 

všechny recenze uživatele

Totálne bláznivá parodujúca vtákovina, ale až tak moc, že to často vyvolá neovládateľnú vlnu smiechu :) Paroduje sa tu snáď všetko. Od Žhavých výstrelov, Prci prci.... až po Americkú krásu (mimochodom tá scénka ma dostala do kolien :D). V niektorých scénkach je možné zachytiť aj náznaky inteligentného humoru alebo americkej sebareflexie (napr. v scénke s jediným černochom na večierku). Konštatovanie o tejto blbinke sa dá preto zhrnúť do jednej vety: "Tak hlúpučké, tak bláznivo výstredné, tak trápne... až je to zábavné a vcelku vtipné." Myslím si však, že na to, aby ste si túto vtákovinu naplno užili, potrebujete mať napozerané všetky filmy, ktoré sa tu parodujú. Inak tu vtip v mnohých gagoch stráca zmysel a prechádza do nechápavosti alebo trápnosti. 65/100 ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Takovou sbírku trapáren aby člověk v americké filmografii pohledal. Původně to asi měla být parodie na teenagerovské komedie, ale nakonec se stala jen parodií sama na sebe, a vlastně i na film jako takový. Obdivuju Randyho Quaida, který v téhle hnojárně přijal (sice malou, ale přece jen) roli. Asi se už pomátl na smyslech. Zasmál jsem se asi 10x, z toho ovšem 9 zasmání patřilo neuvěřitelným překlepům a příšerným slovním obratům v diletantsky udělaných titulcích pro DivX. To už ale celkové úrovni filmu v žádném případě nemohlo ublížit. ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Ale no tak. Jenom 39%? Vždyť tohle je o několik tříd výš, než kdejaký Date, Epic nebo Disaster Movie. Tohle aspoň zkouší mít příběh (přiznávám, totálně vykradený z hlavního parodovaného filmu, ale co už). Osobně tuto parodii skutečně miluji kvůli výborným, ač někdy takřka nepostřehnutelným hláškám ("A králem plesu je .... "Mááárty") nebo geniální komediální lince s "roztleskávačem nevhodných situací" či do extrémů vyhnaný souboj mezi "polepšeným klukem" a "nejlepším kamarádem". No a neodiskutovatelným vrcholem je muzikálové číslo "Prom Tonight" - "...I've just jerked off in your french toast". Říkejte si co chcete, ale já pod lepší 4 nejdu. A basta... ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto bol riadny hnus a tak ako nesie názov, by mal byť aj hodnotený ako Bulšit, či Stop teenagerským filmom! Ja by som to ohodnotil tiež ako hovadinu, ale celkovo mi vadia iba takéto teenagerské filmy, napríklad také High School Musical je podľa mňa znesiteľné, toto ale prekračuje hranicu vtipu, dôstojnosti a umenia. Zas sa jedná o film pre nadržaných mladistvých o sexe. Nič pozitívne na tomto filme neviem nájsť. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že Bulšit se bude řadit k těm lepším parodiím. Dobré to sice bylo, ale né až zas tak vtipné jako jsem předpokládal.. Vlastně nejvíc mě bavila sprostá rozstelskávačka! :D Jinak tuhle parodii bych přiradil k Děsnému Dojáku. Trapná kravina, ale místy alespoň vtipná. Hodnotím vždy spíše to, jak se u filmu bavím a ne jeho úroveň. Takže k odpadu se nepřidávám, ale na víc než průměr to taky nemá.. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Scéna, v ktorej Chris Evans spieva na tribúne, je jeho skutočný spev bez akejkoľvek dodatočnej pomoci. (Real Tom Hardy)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles a okolí. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno