Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (504)

teutates 

všechny recenze uživatele

Paródia asi na všetky filmy do roku 2001:) Krásne som si zavspomínal a zasmial sa... Nezmyselné hlášky, nezmyselné scény - nezmyselný film, ktorý vo mne dokázal prebudiť spomienky... Určite neide o hlúpy scenár, pretože pán Gallen vedel čo chce "odkázať". Stop tínedžerským filmom nie je odpad... :D Ide o snahu, ktorú by som hodnotil skôr ako priemer... Čo sa parodií týka Bulšit patrí u mňa medzi tie lepšie snímky z tohto žánru. Kulisa "hezkých ksichtov" a "trápnych hlášok" správne naladená - tak prečo nie? 5/10 ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nechápu co proti tomuhle filmu všichni mají. Nejspíš neznají předlohy, které víceméně tenhle film jasně vykrádá, ovšem na správných místech přitlačuje na pilu, že je to skutečně vtipné. Ovšem člověk musí dávat pozor a mít určitou znalost trop a figur z tohoto žánru, aby skutečně docenil kvalitu tohohle snímku. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA HD (4:3) - Jako puberťák (cca v 16 letech) jsem se u filmu solidně nasmál a v tý době bych mu dal okamžitě 5 hvězdiček. Ale když jsem se na film podíval s odstupem času (cca po 6 letech), tak musim uznat, že je to děsná hovadina. Parodie na "týnejdžrovský" filmy - to nemůže dopadnout dobře :) Takže moje nynější hodnocení - 2 hvězdičky. 40% // (29.4.2014) SMÍCHOV - Nevím, jak je to možné, ale po nějaké době jsem se k tomuto filmu opět dostal. Nechápu to z toho důvodu, jelikož 40% dávám filmům, které už nechci vidět. Nicméně Bulšit je v tomto u mě výjimkou a zkrátka jsem to dnes celé shlédnul. A světe div se, já se skvěle bavil. Asi jsem byl na tuto magořinu správně naštelován, takže mi dobře sedla. Smál jsem se často, některé scény byly fakt bombový a díky tomu, že TV Smíchov má minimum reklam, tak to rychle uteklo. Po dnešku zvedám hodnocení na konečné 3 hvězdičky. 60% ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Bláznivá paródia na Prci,prci,prcičky a Nebezpečné známosti. Niektoré scény sú perfektné(viď. úvod), tie prcičkovské v pohode(záchod- najlepšia scéna filmu), tie zo známostí nechutné(lezbický bozk)a niektoré úbohé a nevtipné. Škoda, že tieto bláznivé teenkomédie majú taký dementný scenár. Hlavný účel filmu je pobaviť a keďže som teenager a tí traja malí, perverzní chalani mi tak trochu pripomínajú mojich spolužiakov film som si celkom užil. Výhrady mám hlavne k druhej polovici filmu, pretože stráca švih. Nič pre matky a babky, ani pre deti. Veľmi podobné ako Scary Movie. Ak sa vám táto paródia páčila, iste zaberie aj Bulšit. P.S: doporučujem slovenský dabing. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Po všech těch Prcičkách a dalších ze stejného tématu čerpajících filmů přišel snímek, který si z této "pseudokultury" udělal nehoráznou prdel. Film, jehož hodnocení úzce souvisí s tím, za jakých okolností jste ho zhlédli, nebo ještě lépe řečeno, jaké vzpomínky s ním máte spojené. Já jsem jej viděl v době své puberty, s kamarády a na začátku všemožných, ehm- řekněme dobrodružstvích... Prostě pokaždé, když vidím "Not Another Teen Movie", mi to tuto dobu připomene. Je až s podivem, že tak správně ujetá komedie je vlastně parodií na nemožně ubohoučkou americkou teen romanci "Taková normální holka". Krásné Chyler Leigh (nezapomenutelná zpomalená scéna na schodišti) a Jaime Pressly (mj. Joy z My Name Is Earl) a samozřejmě, jako třešnička na dortu, skvělý doprovodný klip od Marilyna Mansona (Tainted Love). Těch 41% místního hodnocení je nezasloužených, Bulšit je totiž fakt skvělá jízda na různé (nejen) filmové párty... Pokud se vám líbilo Scary Movie, Not Another Teen Movie vás rozesměje také. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Skupina hrající na plese je Good Charlotte. (The_Second)
  • Jméno jednoho fotbalisty na dresu při fotbalovém utkání na konci filmu je EXTRA. (ČSFD)
  • Proslov o plánované ztrátě panenství třech kluků po škole je jasnou parodickou narážkou na stejnou scénu v Prci, prci, prcičky (1999). (TaNya_)

Reklama

Reklama