Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (504)

Terter odpad!

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi * a odpadem. Nakonec jsem své hodnocení zaokrouhlil dolů, a to ze dvou důvodů. Zaprvé, ačkoliv to nebylo vyloženě trapné, zasmál jsem se asi jenom třikrát (hlavní hrdina poprvé přichází do školy, černoch, co je v písni jenom proto, že je černej a hlášce "Dáme si to ve třech") a zadruhé mi to nepřišlo jako parodie, ale prostě jako "another teen movie", protože si tvůrci neuvědomili, že pokud chtějí něco parodovat, měli by mít alespoň o trochu více invence než tvůrci toho, co chtějí parodovat. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Bulšit není nic originálního, ale jako popkulturní parodická vykrádačka všeho možného, mě fakt dost baví. Tenhle fekálně oplzlý humor mám prostě rád. A strašně rád mám v komediích postavy s Touretteovým syndromem (i když je v těchto případech vždycky strašně přeháněn - vulgární mluva je jeho jen vzácným projevem, faktem však zůstává, že mě touto dědičnou chorobou stižená roztleskávačka lámala do kolen). Jaime Pressly, jak mi z počátku byla nesympatická, se pomalu ale jistě probojovává mezi mou desítku oblíbených hereček a říct mě tak neuvěřitelně zasněně Mia Kirschner, abych se na ni vykálel, neváhal bych ani minutu....... Obecně řečeno, je to blbost a ani mě zdejší hodnocení nepřekvapuje (teda jo, překvapuje, jak je vysoké), na druhou stranu, mě přesně tohle baví a Bulšit mi v tomhle ohledu docela sedí. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Škoda, škoda, přeškoda. Nebo spíš idiocie, idiocie, přeidiocie. Nepochopení spojení parodie a míry vkusu bohužel dělá z Not Another Teen Movie bohužel jenom another teen movie s (ještě k tomu) nulovým scénářem. Je to obrovská škoda, protože na těch několika místech, kde nešlo o lascivní "humor" a boj o titul v hitparádě nechutností, jsem se dost dobře bavil. Ale parodie ve stylu starých dobrých kusů bratří Zuckerových holt nejsou v kursu...asi. Kdo viděl Plump Fiction, může si tak zhruba představit, v jakém duchu se tenhle kus nese. A taky si neodpustím pomyslet si něco o tom, co za hidiota asi vymyslelo ten úžasný český distribuční název a co za pochod (myšlenkový asi nebyl) vyprodukovalo tento skvost. ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Takovou sbírku trapáren aby člověk v americké filmografii pohledal. Původně to asi měla být parodie na teenagerovské komedie, ale nakonec se stala jen parodií sama na sebe, a vlastně i na film jako takový. Obdivuju Randyho Quaida, který v téhle hnojárně přijal (sice malou, ale přece jen) roli. Asi se už pomátl na smyslech. Zasmál jsem se asi 10x, z toho ovšem 9 zasmání patřilo neuvěřitelným překlepům a příšerným slovním obratům v diletantsky udělaných titulcích pro DivX. To už ale celkové úrovni filmu v žádném případě nemohlo ublížit. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Zpěvák Marylin Manson k filmu nazpíval skladbu "Tainted Love". Videoklip je z prostředí filmu a je možné v něm vidět také několik herců z filmu. (Stanley619)
  • Skupina hrající na plese je Good Charlotte. (The_Second)

Reklama

Reklama