Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Jako náruživý tenista, jsem si našel pár situací u kterých se dalo pobavit. Celkově je, ale tahle komedie výrazný podprůměr a v mnoha ohledech i ubohost. Hlavní hrdina je totiž až takový asociál, že by se dal označit za zápornou postavu. To, že má tvář Stiflera je o to smutnější. Po Můj život idiota, jeho nejhorší film. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Gary je skrachovaný milovník tenisu, osud mu ho ale znova zavedie do životnej cesty a on sa tejto šance chopí a stane sa trénerom žiakov na strednej škole. Podarí sa im vyhrať štátne majstrovstvá? Herecké obsadenie: Komediálne výkony Seanna Williama Scotta (nar. 1976, USA)  povyšujú túto komédiu aspoň na priemernú úroveň. Je to jednoducho vynikajúci komediálny herec a podobná rovina mu sedí. Prevedenie: Množstvo fekálneho a absurdného humoru nad ktorým som maximálne zdvihol obočie ale iba veľmi málo som sa smial. Ale aj napriek tomu sa mi na to celkom dobre pozeralo a dopozeral som to do konca čo sa pri podobných amerických komédiách nedá  vždy povedať. Pocity: Príjemné pozeranie zabíja miestami veľmi nevhodný humor. Mám z toho dosť zmiešané pocity. A to finále bolo jedno obrovské klišé. Pridaná hodnota: Priemerná americká komédia akých sú tisíce ale z výborným hercom. 45% ()

Reklama

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Dneska byla noc béčkovejch braků. Tohle je suchá komedie, kde se Seann může snažit jak chce, ale stejně to bude stát za pendrek. Pár vtipnejch věcí tam bylo, ale zbytečný scény, nuda a očekávanej konec z toho udělaly směs, na kerou hodně rychle zapomenu. Už jsem se naučil, že koukat na filmy pod 60% je blbost. Dneska jsem to porušil hned dvakrát a nic z toho v podstatě neměl. Dobře mi tak. ()

sAreOn 

všechny recenze uživatele

Eeee, co to mělo být? Jelikož jsem viděl tenhle film hned po Blades of Glory, tak jsem musel hned srovnávat... A Balls Out prohrálo na plné čáře. Po většinu času nechutné a nevtipné, nevím, ale to, že někdo zvrací mi moc vtipné nepřijde. Ve filmu bylo pár vtipných momentů, ale na komedii trvající 90 minut opravdu málo. Prostě na mě asi až příliš... ale proti gustu... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak moc pěkná trapárna.Vždycky když vyjde nějakej sportovní film,vzpomenu si na První ligu,což bylo nesmírně zábavný,a musim ten film vidět.Ale bohužel tohle není vůbec vtipný.Tenhle herec,kterýho už začínám dost nesnášet,se po Prcičkách pořád točí v bludnym kruhu komedií,kde se blije,sere,žerou se výkaly a podobný dementnosti.Děkuju,ale víc už ne.10%. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)
  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama