Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Komedie, kde je vtip stavěn na nechutnostech (pozvracíme minulé výsledky, takřka nahý trenér běží na trénink, diskuze na záchodě a následný zvuk močení, atd...) nestojí logicky za moc a od odpadu ji zachraňují pouze občas vtipné scénky (pogo na školním plese, atd..). Tenis tu je propírán od začátku do konce, ale prioritní zaměření na něj není hlavně se řeší hlavní hrdina Gary. = 1z5 ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott a jeho jízda. Bohužel, ale film nemá dost dobrých vtipu pro úplné vypuštění komediálního talentu SWE. Mezi těch pár podařených vtipů určitě patří pogo, ředitelova dcera nebo furt se smějící dědula. Balls Out má i další vtipné momenty, ale přesto je film jen další tuctová komedie. Pokud sportovní komedii s SWE tak jedině Goon. 35% ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Táto komédia je jasným dôkazom toho, že aj za pár dolárov sa dá natočiť slušný film. Seann William Scott je výborný komediálny herec, o tom niet pochýb. Scenár a réžia sú prispôsobené práve jemu a Scott svoju rolu zvládol na výbornú. Pozor však, film doporučujem len tej skupine ľudí, ktorí majú radi Seanna Williama Scotta a nevadí im brutálny humor, ktorý miestami hraničí s dobrým vkusom. Seann William Scott tu hrá až fanatického trénera tenisu, ktorý však má úspechy. Pohodový film, avšak nečakajte žiadneho Stiffmajstra ani nejaký filmový komediálny orgazmus. ()

zdenny odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem se opravdu snažil smát. Ale copak se má u komedie divák snažit? Přece samotný film by měl diváka k smíchu donutit. Bylo to naprosto sterilní. A to to říkám velice slušně. Nebylo tam nic, nad čím by se člověk mohl alespoň trošičku ohlédnout. S. W. Scotta mám celkem rád, a proto jsem také uvěřil celkem slušnému hodnocení. Ale co tam ten kluk vlastně předváděl? Špatnou karikaturu J. Carreyho (blicí scéna apod.)? Myslím si, že tímto směrem by se americká komedie pro mladé ubírat neměla. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Poslední dlouhou dobu koukám z valné většiny na kvalitní komplikované snímky. Obyčejná americká komedie pro mě tedy byla příjemným zpestřením. Seann William Scott je naprosto ideální materiál do podobných filmů. Ve filmech tohoto typu se dokáže postarat o zábavu a na větší roli prostě nemá dostatek talentu. Vzhledem k tomu, že se jedná o americkou komedii ze školního prostředí, která je situována převážně na diváky, kteří se v tomto prostředí rovněž pohybují, a tak je hloupost očekávat nějaký sofistikovaný humor. Veškerá legrace je zde založena na otevřeném hovoření o kopulaci, nechutňačinách, trapných situacích, popřípadě kombinacích právě zmíněného. Já se musím zastydět a sportovně uznat, že se snímku v mých očích občas podařilo býti vtipným. Děj není nudný a stále se někam vyvíjí, což je v komediích tohoto typu klíčové k udržení divácké pozornosti. Po dlouhé době jsem si připomněl, jak otřesný je český dabing. Zejména v novodobých snímcích. Bohužel se snímek těší takové popularitě, že jej v orginále nebylo možné snadno sehnat a nebyl jsem ochoten důkladnějšímu hledání věnovat nějaké větší kvantum času. S ohledem k faktu, že v originálu by byl film nejspíš lepší, přimhouřím při hodnocení malinko oči. Nemohl bych se na filmy tohoto typu koukat denně, ale jednou za časrozhodně neuškodí, nechat si malinko vygumovat mozek. Viděno v rámci Společné výzvy s Lucinkou. Film nám vybrala uživatelka Asia_Power. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)
  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama