Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Tak teď, když Clarksona právě dnes vyhodili, mohli by jít všichni tři dělat kuchařskou show a ukázat těm ostatním stovkám televizních kuchařů a kuchařek po celém světě, jak má televizní vaření vypadat. Určitě by to byla jízda, i kdyby o jídle nevěděli vůbec nic. Začít by mohli třeba návodem, co dělat, když po perném natáčecím dni dorazíte hladový do hotelu a zjistíte, že váš nepochybně dobře placený produkční vám předepsal dietu o nula kaloriích:-) ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Doslova autotelická revue jako autoterapie z automobilizmu! Hotový autoukájení a jiný perverze ve verzi BBC... %-] Někdy vskutku přímo autogenní... ;o))) . . . Nedívám se automaticky na každý díl, ale když už, tak bavím se autonomně skvěle! Ono je to totiž zase jen O TOM, že kde to je, tam to jede, ba tam to frčí a pánové jsou autority k poježdění... Britsky břitce, autorsky svižně! - - - - - (Vídáno nepravidelně leč s chutí na tv >primagear< , hodnocení 1.8.2011 po rozkošně uvolněné epizodce s Rendou Latitude /...pozor spoiler!...spoilery to nejistí!!.../ 9159., autentický komentář zde ve velmi dobrém rozmaru rozvolněný jako třistašedesátýdruhý - 1.8.2011) ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné, co jsou ti tři schopní vymyslet. I když je to pořad o autech, občas to tak nevypadá. Dělají si prostě srandu ze všeho a ze všech. Většinou se Clarkson s Hammondem spojí proti chudáku Mayovi. A Clarkson si často utahuje z Hammondovy výšky. Ty zahraniční speciály jsou hodně dobré. Napadne normálního člověka dělat vylodění v Normandii s Fordem Fiestou? :D ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Co říct ke kultovnímu tv pořadu o autech, který zná úplně každý? Top Gear je neuvěřitelná klasika, která spolu snoubí humor, známé osobnosti a samozřejmě auta. Trojice Clarkson, Hammond a May je výborné moderátorské trio, které se neustále špičkuje a jejich hlášky jsou vskutku nezapomenutelné. Tenhle pořad si paradoxně užijou i tací co neznají pojmy jako objem válce, nebo počet koní. Pořad je totiž udělaný tak, že kromě recenzování největších bouráků, se věnuje i výmýšlení největších kravin a soutěží. Jako vyrobit bondovské auto, pojízdný karavan, a nebo, se učit jezdit s návěsem. Zkrátka a dobře soutěže, hosti, automobilový okruh, auto za rozumnou cenu a hlavně trio, které nestárne. Do hodnocení započítám všechny řady seriálu, co jsem viděl a klidně i 50 let s Bondovskými auty. Díl, který mě jako fanouškovi Bonda udělal ohromnou radost. Zaručeně nejlepší pořad o autech a nejzábavnější Tv pořad vůbec. Na TG se vždy rád podívám. (90 %) ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, co by Top Gear potřeboval za komentář... jaký komentář si zaslouží... já nevím. Nekonečné záchvaty smíchu - Jeremy, Richard, James - stále neutichající záchvat smíchu - karavany, miniautíčko v BBC, kráva na autě na výletě po USA, rozvoz jídla v Indii - nikdy nekončící záchvat smíchu. Pozor, při sledování Top Gearu hrozí cvrknutí do textilu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • V jednu chvíli byl James May rychlostním rekordmanem. S Bugatti Veyron SS jel 417 km/h. Rekord o pár chvil později překonal testovací jezdec Bugatti Pierre-Henri Raphanel. (jirijost)
  • Po natáčení v Botswaně si Richard Hammond Opel Kadet, se kterým se natáčelo, nechal dovést do Británie. Vozidlo se poté objevilo v následujících dílech pořadu. (Dekovnik)
  • Ve druhém díle patnácté série při vyhlašovaní času Alastaira Campbella (celebrita v cenově dostupném autě) umístil Jeremy Clarkson pásku s časem na výsledkové tabuli na druhé místo, ale v dalším záběru páska s časem na tabuli chybí. V dalším záběru je páska opět na svém místě. (Illuminare)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno