Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Zajímavosti (12)

  • Matt Stifler (Tad Hilgenbrink) nakupuje video vybavení v eshopu spychest.com, který v té době skutečně existoval. (Cheeker)
  • Natáčení probíhalo v kalifornském Malibu. (WolfR)
  • Kapela, která se ve filmu objevuje, je sestavená ze členů skupiny Riverside Community College v Riverside v Kalifornii. (HappySmile)
  • Tad Hilgenbrink (Matt Stifler) ve scéně, kde se vysvleče před dívkami při hře na fanty, skutečně odhalil úplně vše. Své herecké kolegyně o tom předem neinformoval. Dívky si myslely, že jeho intimní partie zůstanou zakryté, takže jejich reakce byly opravdové. (HappySmile)
  • Erotický klip z pláže, ktorý hneď na začiatku filmu sleduje trojica chalanov, a taktiež v podstate celá časť filmu o nahrávaní sexuálnych aktivít na hudobnom tábore, vrátane názvu "Bandeez Gone Wild", je odkazom na slávnu pornografickú franšízu Girls Gone Wild, ktorú vytvoril Joe Francis. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama