Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Mě to baví a to jsem gastronomický antitalent, když si dělám kakao, vyleze z toho čabajka, ale totálně nepoživatelná, když jsem jednou zkoušel polívku ze sáčku, málem jsme vyhořeli. Ale kluci v akci mají oproti Babicovi výhodu - hraje jim u toho někdy pěkná muzika. No...já se do vaření stejně nikdy pouštět nebudu ve jménu klidu a míru na Zemi, ale tenhle pořad svůj účel plní.... ()

trulda 

všechny recenze uživatele

Tak uznejte sami: nemůžu přece dát pořadu o vaření míň, jak 3 ***, když jeden ze dvou hlavních kuchařů a průvodců pořadem se jmenuje Slanina!!! Jinak mezi tematicky podobnými díly průměr nejprůměrnější se dvěma (naštěstí) docela sympatickýma klukama. Jednotlivé díly navíc kvalitativně oscilují někde mezi 20-70%. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Stále nové a nové relácie o varení, ktoré neprinášajú nič nové, len zase zbytočné sledovanie. Keby to malo šmrnc ako varenie s Jamie Oliverom alebo keby to bolo aspoň mierne zábavné a varenie popri tom, ale len trápni kuchári melú trápne veci a varia. No to je mi zábava. Títo dvaja típci nemaju na obrazovke čo robiť. Chcem speť Ainsleyho. 10% ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se to zdálo vtipné, ale připitomělé vtipy těch dvou puberťáků se přejí rychleji, než jejich pseudo znalecké pochoutky. Jediný přínos pro mou osobní kuchyni je nerezové naběrátko, které jsem viděl u nich a úplně ho miluju. Jinak jejich recepty ala kapr na špeku a roštěná s borůvkama fakt nee!! ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Náhodou! Kluci jsou podle mě sympaťáci, rozhodně nejlepší pořad o vaření, co byl v ČR stvořen (a žádný zahraniční jsem neviděla). Ty jejich "kecy", jak tady někteří píšou, mi právě vůbec dementní a trapný nepřipadaj - jsou přirozený, vtipný a normální!, což je s přihlédnutím k faktu, že toho určitě vědí o vaření hodně, ale nesnažej se nás posadit na prdel tunami cizích nonšalantních slov, kompliment nejvyššího kalibru. Má to spád a já se u toho nikdy nenudila.... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama