Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

subic 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je v podstatě druhým pořadem o vaření na českých televizích po Prima vařečce (2001), která ovšem utrpěla častým střídáním kuchařů-moderátorů. Tady to jedou od začátku Filip Sajler a mě sympatičtější Ondřej Slanina. Kluci jsou rychlí, vtipní, má to hlavu a patu, občas podle jejich receptů něco dělám, třeba dnes vánočku. ()

Fraktální 

všechny recenze uživatele

podle mě jeden z koukatelných pořadů o vaření. Klucí sou sympatáci , nevím co proti nim všichni mají... Co vaří je mi uplně jedno, jelikož stejně převážná vetšina lidí na pořady o vaření kouká, nevaří podle nich! (maximálně si zapíšou nějakej ten recept, daj ho do šuplíku a příšte pudou zase uvařit guláš kerej je naučila maminka).... ()

Reklama

Ev.D. 

všechny recenze uživatele

Občas to jídlo vypadá dost nechutně a myslím ,že už je trochu trapný za každým výtvorem říkat jak je to vynikající ,když se přitom tváří jak kdyby měli každou chvíly padnout nejspíš tou úžasnou chutí :)Můj děda se na tenhle pořad vždycky díval a každý jídlo chtěl uvařit i když nikdy nevěděl recept ani název jídla :) A jelikož jsem dědu měla fakt ráda a tohle je jedna z nejlepších vzpomínek tak 2**. ()

saaaky 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že ze všech pořadů o vaření jsou Kluci v akci (snad ještě společně s Ridim a Babicou) to nejslabší, co se dá v televize okolo této " kategorie " nalézt. Recepty i nápady dobré, avšak spousta zbytečných komentářů, chlapci často zadrhávají a není jim rozumět a vůbec, je to takové nemastné neslané :-) ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nad tímto pořadem bych mávl rukou, ale to bych sem musel nějak narvat gif obrázek, abyste to viděli. Normálně prostě mávnu rukou. Ze shora dolů s takovým tím patřičným švihem, aby bylo zdurazněno pohrdaní a automatická povýšenost. Asi je vám jasné, jak jsem nad tímto pořadem mávl rukou, ne? Nemusím to snad dál rozepisovat? Ale kluci jsou vtipní, to zase jo. Otázka je, jestli cíleně, jestli se oba, já a oni, smějeme tomu samému. Asi ale ne. Nejvíc mě ale šokovalo, že je to DOKUMENTÁRNÍ pořad. Z toho mi jde hlava kolem. Update. Už to přepsali na RODINNÝ. Z toho mi jde ale taky hlava kolem. Chci se dožít dne, kdy kulinářský pořad bude alespoň trochu světový, trochu sexy a trochu nápaditý. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno