Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Ve sve dobe to byl takovy prumer, lepsi nez Novacke hruzy, ale v konkurenci novych a stale lepsich kulinarskych poradu CT se starnouci Kluci stale vice propadaji do podprumeru. Predevsim vareni ze svetove kuchyne je vice usmevne nez inspirujici a na Slaninovi je asi nejchutnejsi to jmeno. Jednoznacne to nejlepsi v poradu je 'hostovani' externich a dokonce zahranicnich kucharu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak na tyhle dva mám z osobních důvodů docela averzi. Jako kuchaři určitě nemusí být vůbec špatní a některé jejich díly nejen inspirují, ale i pobaví (zvláště ty ze zahraničí – Tyrolsko…), ovšem ještě z dob, kdy jsem dělal v mé bývalé práci pro zaměstnavatele natočili několik reklamních spotů, které nám neustále dokola pouštěli a jejich hláška na grilování „jsem nadržený jako sáňky v létě“ mi ještě dnes hne žlučí. Ale zpět k pořadu. Ničím extra nepřekvapí, podobně jako tucet jim podobných se drží v průměrném duchu, ale ani nějak výrazně neurazí. Ovšem z některých receptů mi bylo dost nevolno a to jsem je jen viděl na televizní obrazovce, natož abych je jedl. Ale tak každý má jiné chutě… ()

Reklama

saaaky 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že ze všech pořadů o vaření jsou Kluci v akci (snad ještě společně s Ridim a Babicou) to nejslabší, co se dá v televize okolo této " kategorie " nalézt. Recepty i nápady dobré, avšak spousta zbytečných komentářů, chlapci často zadrhávají a není jim rozumět a vůbec, je to takové nemastné neslané :-) ()

subic 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je v podstatě druhým pořadem o vaření na českých televizích po Prima vařečce (2001), která ovšem utrpěla častým střídáním kuchařů-moderátorů. Tady to jedou od začátku Filip Sajler a mě sympatičtější Ondřej Slanina. Kluci jsou rychlí, vtipní, má to hlavu a patu, občas podle jejich receptů něco dělám, třeba dnes vánočku. ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Všiml jsem si tohoto pořadu až v roce 2012, kdy mě na něj upozornila manželka. Takových pořadů bylo, je a bude v TV vysílání hromada. Ale tihle dva jsou v současné době na rozdíl od těch ostatních i vtipní a kreativní. Alespoň nyní po těch letech jejich zkušeností to tak vnímám. Nemám v oblibě pořady o vaření, ochutnávání apod., obzvlášť ty upjaté na TV PRIMA a TV NOVA. Ale tihle "obyčejní" dva "lidoví" z ČT1 si mě získali až natolik, že si některé pořady nahrávám a recepty z netu tisknu. No, ... a manželka má podle čeho vařit skvělé poživatiny. :-) Také má ty dva ráda. Hoši, držíme Vám palce, protože to není jen u toho kuchařského stolu, ale třeba i na chvíli venku na lyžích nebo např. mezi parohy jelenů či na horské chatě. A hlavně, nejde o show za každou cenu. Jen se špetkou, jako toho koření. Skvělé, díky hoši. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama