Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

subic 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je v podstatě druhým pořadem o vaření na českých televizích po Prima vařečce (2001), která ovšem utrpěla častým střídáním kuchařů-moderátorů. Tady to jedou od začátku Filip Sajler a mě sympatičtější Ondřej Slanina. Kluci jsou rychlí, vtipní, má to hlavu a patu, občas podle jejich receptů něco dělám, třeba dnes vánočku. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Že vařit umí, to se jaksi předpokládá. Ale že vaří s takovou radostí a stále, a ještě jsou to sympaťáci, tak to KLUCI V AKCI před vámi smekám. Proč tedy jen jeden bod? Takové pořady nepatří na veřejnoprávní televici. Slovácí mají kanál PAPRIKA. Takže takové pořady do podobných kanálů a ne na veřejnoprávní televizi, kterou jsem nucený si platit. ()

Reklama

Fraktální 

všechny recenze uživatele

podle mě jeden z koukatelných pořadů o vaření. Klucí sou sympatáci , nevím co proti nim všichni mají... Co vaří je mi uplně jedno, jelikož stejně převážná vetšina lidí na pořady o vaření kouká, nevaří podle nich! (maximálně si zapíšou nějakej ten recept, daj ho do šuplíku a příšte pudou zase uvařit guláš kerej je naučila maminka).... ()

zorro 

všechny recenze uživatele

Jako kuchař musím konstatovat, že bych je chtěl vidět někde za provozu v restauraci. Tohle nemůžou dělat normální kuchaři. Jsou ale pořád lepší jak ta absolutní nula na Primě (Petr Stupka). A taky by mě zajímalo, kolik si člověk může od nich napsat receptů, když tam dělají samý kokotiny, nic nového tam nevymyslí. Prostě ať se podívají na Jamieho Olivera nebo na toho černocha na Nově, ten taky ještě jde, a začnou s tím něco dělat. "Jinak se z těch sraček nevyhrabou." ()

Petroff odpad!

všechny recenze uživatele

Jakýkoli pořad o vaření pro mě byl, je a bude odpadem. Jídlo vnímám teprve v okamžiku, kdy ho mám na talíři, zbytek mě nezajímá... Světovou mánii v pořadech tohoto typu přičítám stále prudčeji stoupající křivce dementnění občanů "vyspělýho" světa. Auta za 2 miliony, třetinka vody za kilo, pořady o vaření, všichni mají hypotéku a kdo jí nemá, ten jí chce (wtf??!!) ... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama