Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Ne a ne a ne !! Je mi líto, ale některé rovnice zkrátka nefungují.. Jamie Oliver je jen jeden, a tak pouze zdvojnásobit počet moderátorů, jakkoli platí Slanina se Sajlerem za výborné kuchaře, a počet pokusů o šíleně cool hlášku nikdy nemůže fungovat.. Jejich povýšenost a zároveň křečovitá snaha o nápodobu, díl od dílu v různé síle, mě zkrátka irituje.. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Pořady o vaření mně začínají lézt krkem a tahle dvojka dílo zkázy dovršila dokonale, ale co taky napsat o pořadu, ve kterém se vaří a nabízejí se recepty na jídla, která ani neznám. Jde o to, že zvolená dvojka kuchařů je nechutně podbízivá, nesympatická a jejich gesta mě až iritují. Je to pořad, který opravdu nemusím. 0% ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Nestačím žasnout nad příkrostí zdejších komentářů!? Mně to přijde svižné, vkusné a... vtipné! Dokonalý prototyp moderní televizní zábavy... Kulinářská show Filipa a Ondřeje je zcelajistě jen českou mutací osvědčeného zahraničního modelu, ale kdyby všechny nápodoby v českých televizích vypadaly takhle, bylo by se na co dívat... ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí i jiných kulinářských pořadů zvedám hodnocení, vidím to něco mezi 3-4*, ale vzhledem k malé konkurenci se držím více při zdi. Kluci jsou šikovní kuchaři, jde jim to od ruky, pokaždé se dozvíte něco nového. Jsou zábavní a vždycky je napadne nějaká vtipná poznámka, ale mluví k věci a nejde o nějaké zbytečné okecávání. Recepty jsou hodně rozličné a zajímavé, vaří jak ve studiu, tak jezdí po světě. Třeba epizoda o rakouských dortech - no mňam. A vlastně je fajn, že vidíte, jak se i oni něco učí, když to vaří poprvé. A kluci mi připadají jako sympaťáci, ok, nejsou to žádní krasavci, ale proto by se na to snad dívaly jen nějaké puberťačky, kdyby vařil hezounek s americkým úsměvem. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Ve sve dobe to byl takovy prumer, lepsi nez Novacke hruzy, ale v konkurenci novych a stale lepsich kulinarskych poradu CT se starnouci Kluci stale vice propadaji do podprumeru. Predevsim vareni ze svetove kuchyne je vice usmevne nez inspirujici a na Slaninovi je asi nejchutnejsi to jmeno. Jednoznacne to nejlepsi v poradu je 'hostovani' externich a dokonce zahranicnich kucharu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama