Reklama

Reklama

Prázdniny pana Beana

  • Velká Británie Mr. Bean's Holiday (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Pan Bean vyhraje v dobročinné loterii týdenní pobyt na Riviéře a videokameru, kterou má natočit všechny svoje zážitky. Nadšeně se vydá na cestu. Původně chtěl na Francouzské riviéře pouze nachytat trochu bronzu a pár dní si odpočinout. Trable začnou už při přestupu v Paříži, kde Bean způsobí, že ruský filmový kritik nestihne vlak do Cannes, ve kterém sedí jeho malý syn. Pan Bean se chlapce v návalu soucitu ujme a pokouší se s ním dostat různými dopravními prostředky za otcem na filmový festival. Život věčného smolaře nešetří a v podstatě pohodová cesta se změní na sérii zmatků, nehod a katastrof, které vyvrcholí neplánovaným promítáním jeho peprného deníčku. (TV Nova)

(více)

Recenze (609)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Další z "definitivných" rozloučení Atkinsona s postavou Mr. Beana. Pro většinu lidí rozporuplné až nudné, pro mě stále vtipné. Na Beanovy se nedá moc co zkazit, pokud ho do rukou dostanou schopní lidé. Přesně tací se ujali Prázdnin a dopadlo to dobře. Atkinson už sice působí staře a už herecky neexceluje jako dříve, je vidět že za ta léta některé ze svých výrazů zapoměl, protože se stane že buď zaksichtí málo, nebo to naopak přežene. Ovšem převládá ten dobrý pocit, jaký známe z našich dřívějších setkání. ()

faraon 

všechny recenze uživatele

nuda striedala chvilky humoru,ale všetko som už niekde videl pán Bean, v závere som čakal viac, najmä od scén na festivale, najkrajší záber: pláž v Cannes ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na tom v kině s dcerami a byly nadšené, tak to asi moje hodnocení lehce ovlivňuje :-) Ale fakt je, že jsme odcházeli z kina v dobré náladě, to se taky přece počítá. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

První třetina filmu vypadala v podstatě na odpad, ačkoli se v ní objevil můj oblíbenec Rochefort. Ukázalo se tu, že samotné Beanovo pitvoření bez pořádných gagů s dobrou pointou je k ničemu, nebo dokonce otravné. Později se to naštěstí trochu zlepší (místy to dokonce vypadá jako takový pohodový roadmovie) a musím říct, že ten film natočený Dafoem bych rád zhlédl celý:-) ()

Anticque 

všechny recenze uživatele

Po dějové stránce se mi to nelíbilo, z tohoto pohledu jsem se nudil, ale jinak musím podotknout, že u pár scén jsem měl výbuchy smíchu, které trvaly i 5-10 minut v kuse:O) Mr. Bean už neni to co bejvávalo, neni tak vipný, ale určitě bych ho nestrčil do starého železa, film ničím moc nenadchne ale ani nerozlobí..Pro mě je to průměrná komedie s pár skvělými chvilkami, doporučuju si na to zajít s rodinou či s blízkými, pač se zasmějete, já osobně když jsem na tom byl v kině tak po několika minutových výbuších smíchu jsem vlastně zjistil, že já kámoška a kámoš sme se smáli takřka jediní a smáli jsme se i tomu čemu se ostatní nesmáli, no hold bud lidi ztratili smysl pro humor a nebo sem asi prdlouš...z obojího asi půlka...dávám 60%... ()

Yeosol 

všechny recenze uživatele

Pěkně bláznivá, svěží a vtipná komedie. Mr. Bean opět ve svý životní roli předvedl, že se do pana Beana dokáže neustále výborně proměnit a dokázal, že diváci neustále vyhledávají komedie, který v lidech vyvolávají smích. Pan Bean stíhající pickup na vesnickým kole za doprovodu hudby skvělýho Matta Willise, nebo pan Bean tancující, za pomoci tajně vypůjčenýho repráku na různý žánrový, dobře známý vypalovačky, to jsou scény, který se mi na dlouhou dobu vryjí do paměti. A já doufám, že vám taky. ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Zatímco Beanovu největší filmovou katastrofu lze považovat za lehké šlápnutí vedle, tohle už je opravdu brak a kromě tučného honoráře nechápu, co Rowana Atkinsona přimělo hrát v téhle břečce. Že by pomsta svojí životní postavě?. Vtipu je tu poskromnu, pouze prvotních patnáct minut je snesitelných. Ve chvíli, kdy se na scéně objeví malý chlapec(Emma de Caunes) a bohužel i Karel Roden, kvalita jde ještě dolů a zastaví se až někde okolo Pana magora. Některé scény jsou natolik trapné, že se stal film nesnesitelným a já se jen těšil na konec tohoto utrpení. Rowan Atkinson geniální postavu pana Beana vytvořil a zdá se, že ji chce také zničit. Má na to právo, ale já u toho nechci být!!! ()

lewwin 

všechny recenze uživatele

Ó Bože - tohle je fakt volovina. Při návštěvě pana Beana v Americe jsem se celkem bavil, páč to mělo děj a gagy nebyly vůbec špatné. Tohle je jen plytké a bez nápadu. Ještě, že se dá koukat alespoň na Emmu de Caunes. Tak snad už se pan Bean do dalšího filmového dobrodružství opravdu nepustí - protože se obávám, že by to bylo ještě horší. ()

vanderbart 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc... Zlaté seriály, kde se to skeči jen hemžilo. Jakmile je snaha to skombinovat s příběm, dopadá to takto ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem,že ze mě někdy něco takového vypadne,ale nemohu po shlédnutí této megatrapné podívané jinak.Neohrozitelný bůh zábavy,král vtipu a mistr humoru Mr.Bean alias Rowan Atkinson padl na naprosté dno!Co se to proboha v hlavě tohoto človíčka stalo,že se propůjčil k něčemu tak otřesnému?Je pravdou,že už jeho předešlé celovečerní filmové pokusy nedopadli tak úplně dobře,ale že mě bude tento můj miláček jednoho dne takto děsit,toho jsem se fakt neměl dožít.Prázdniny pana Beana je katastrofa.Že to bude dějově bída jsem čekal hned,ale že nebude naprosto vůbec fungovat ani klasický Bean,to nechápu.Několikrát zde totiž vykrádá i sám sebe,což nicméně bylo i v jedničce,ale zde jeho legendární výstupy prostě vypadají příšerně.Jeho scény zaváněly trapností,ubohostí,hloupostí a jelikož je to prakticky jen jeho film,vztahuje se tak toto hodnocení zároveň i k celému tomuto snímku.Znovu naprosto nechápu,strašný.Sice jsem se zde zhruba dvakrát téměř zardousil smíchy,ale to je na tohoto mistra tak strašně málo,že mu zkrátka tento jeho šílený filmový přešlap nemohu nikdy odpustit!KATASTROFA,fůůůůj,pane Beane,takto už nikdy prosíííím! ()

ranp 

všechny recenze uživatele

Já jsem se docela bavil..je to příjemný a pohodový film, vtipných momentů je tu taky dost a navíc je zde vidět krása Francie-ať už Paříž nebo jižní pobřeží. Podle mě jde o srovnatelný film s předchozím filmovým Beanem. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Opravdu škoda... nenasmál jsem se ani polovinu tak jako během prvního výletu pana Beana na filmové plátno. Že by už téma Mr.Beana vyčpělo nebo někde udělali tentokrát soudruzi z Hollywoodu chybu? Prostě když Mr.Bean, tak se chci smát na prvním, druhém a třetím místě. Nestalo se. Dávám tedy tři hvězdičky jen proto že mě neurazí se na film podívat ještě jednou (jinak by měl automaticky jen dvě) a protože to není až zas taková pecka, abych o ní mohl říct "nadprůměr". ()

Kejdlo 

všechny recenze uživatele

Fajn oddychovka s pár vtipnými scénkami. Na první film s Beanem to ale nemá ani náhodou. Nevím, jestli je to věkem ve kterém jsem to viděl, ale první film s Beanem se mi zdál mnohem lepší. Zkrátka byl více bláznivější a celkově větší jízda. Tohle už na mě působilo poněkud vyčerpaně. Podobně jako nový Johnny English. Celkově příjemný průměr, ale od kalibru jako je Rowan Atkinson bych čekal něco více než jen recyklaci starších vtípků a nudné výpravy. 5/10 ()

hudryhudry 

všechny recenze uživatele

Ach jo, proč ti novější Beanové jsou jen velmi slabé odvary z těch nepřekonatelných 20ti minutových skečů z 90. let? Atkinson totiž nedokáže odtáhnou 1 a půl hodinový film pouze na svých legráckách, trapnostech a grimasách, to vydrží tak 20 min bavit, ale co potom? Potom by měla nastoupit další řada výborných herců a trochu mu pomoci a to se v tomto filmu moc nepovedlo. Nepřesvědčivý malý Rusáček Beanovi trapně sekunduje a hlavní ženská role? Nic moc... Scénář road movie byl velmi slabý, ale rozhodně se zasmějete. Atkinson je totiž i přes všechny mínusy stále ve formě:-) ()

Reklama

Reklama