Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Čakal som zábavu, ale komédia je zradný žáner a nikdy sa nezavďačíš každému. W. Ferrell nikdy nepatril k hercom ani komikom, ktorých by som vyhľadával, ale príbeh ma celkom zaujal, ľadová plocha má blízko k hokeju. Neviem, ale mne sa zdal potenciál filmu dosť nevyužitý a čakal som väčší útok. Trapným momentom sa film nevyhne, to k dnešným komédiám patrí akosi viac ako kedysi, ale také video zo Severnej Kórei ma dobre pobavilo. Ferrellove neustále narážky na posadnutosť sexom ma vôbec nebavili a myslím, že na túto tému vo filme nebol ani jeden vtipný moment. Raz som sa dobre zasmial, pár krát pousmial, ale trapné momenty prevládajú. Z toho dôvodu, nemôžem viac ako priemer. 60%. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Parádní komedie o prvním čistě mužském kombinovaném páru v dějinách tohoto krásného, úžasného, elasťáčkovatého, mírně homosexuálního sportu..... Tenhle snímek rozhodně nebude pro krasobruslaře, protože si z nich dělá nehoráznou prdel. Holčičák Jon Heder versus hřebec Will Ferrell (jako vždy znamenitý výkon) sehráli skvělý páreček, a ještě bych vypíchnul jistého Willa Arnetta jako Stranze Van Waldenberga, který je tak geniálně odporně metrosexuální že se to hned tak nevidí. Pro zajímavost se objeví i fratpackovský Luke Wilson v chuťové roličce. Co se povedlo je samotné krasobruslení, které se samozřejmě zvrhne v krávoviny, ale celé to vypadá (na to že má jít o herce a že jsou nepochybně dublovaní) dost věrohodně. No a co se ještě povedlo je vybalancování na hranici seriózní a bláznivé komedie. Tak akorát obojího. You mean, that blonde chick's a dude? ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Stále si neviem ujasniť, či to mala byť provokujúca satira na krasokorčuliarske športové filmy alebo komédia určená pre homosexuálne orientované publikum. Dvaja chlapíci, profesionálni krasokorčuliari, vytvoria spoločný súťažný pár. Vzájomná nevraživosť, čo si voči sebe vypestovali počas svojej sólovej kariéry, sa zmení na súlad, ktorý im pomôže k úspechu na prestižných zimných športových hrách. Nebudem dneska ostrý, takže "Ľadovo ostrí" hošani dostanú odo mňa poslabšie tri hviezdičky. *** ()

Silence 

všechny recenze uživatele

Ledově ostří... krásný odraz, stylově provedený trojitý rittberger a.... tvrdý pád na hubu. Komedie, která se měla věnovat prioritně dvoum ledově ostrým krasobruslařům, se rozmělnila slabými a slaboduchými vedlejšími liniemi. Z potenciálu, který v sobě Ferrell a Heder v těchto rolích měli, tak vidíme jen sympatické epizodky, které ale nemají šanci přerůst... stačilo by jen ve vtipný film. Někdo by si tu zasloužil tvrdý pád na... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Trochu Zoolander na ledě, trochu Vybíjená, Poloprofesionál, Ricky Bobby... Ale pořád zábavné. Willa Ferrella mám takhle rád a líbí se mi, jak si Ledově ostří zároveň dělají legraci ze sportovních filmů, ale přitom ten příběh o přátelství myslí docela upřímně. Řada scén je vážně k zbláznění vtipných, ale najdou se i o trošku (ne o moc) slabší chvilky. ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Olympionička Lisa-Marie Allenová, která pomáhala s choreografiemi krasobruslařských vystoupení, si ve filmu i zahrála. Její role byla blondýna, které Chazz Michael Michaels olízne obličej během svého soutěžního tance ve Stockholmu. (Bajda)
  • Když si Katie (Jenna Fischer) pozve Chazze (Will Ferrell) k sobě, můžeme si všimnout, že v jednom záběru jsou dveře zavřené, poté otevřené a poté opět otevřené a tak stále dokola. (TheStitch630)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama