Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Čakal som zábavu, ale komédia je zradný žáner a nikdy sa nezavďačíš každému. W. Ferrell nikdy nepatril k hercom ani komikom, ktorých by som vyhľadával, ale príbeh ma celkom zaujal, ľadová plocha má blízko k hokeju. Neviem, ale mne sa zdal potenciál filmu dosť nevyužitý a čakal som väčší útok. Trapným momentom sa film nevyhne, to k dnešným komédiám patrí akosi viac ako kedysi, ale také video zo Severnej Kórei ma dobre pobavilo. Ferrellove neustále narážky na posadnutosť sexom ma vôbec nebavili a myslím, že na túto tému vo filme nebol ani jeden vtipný moment. Raz som sa dobre zasmial, pár krát pousmial, ale trapné momenty prevládajú. Z toho dôvodu, nemôžem viac ako priemer. 60%. ()

Silence 

všechny recenze uživatele

Ledově ostří... krásný odraz, stylově provedený trojitý rittberger a.... tvrdý pád na hubu. Komedie, která se měla věnovat prioritně dvoum ledově ostrým krasobruslařům, se rozmělnila slabými a slaboduchými vedlejšími liniemi. Z potenciálu, který v sobě Ferrell a Heder v těchto rolích měli, tak vidíme jen sympatické epizodky, které ale nemají šanci přerůst... stačilo by jen ve vtipný film. Někdo by si tu zasloužil tvrdý pád na... ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell a Jon Heder spolu v extrémně barevných trikotech předvádějí krasobruslařské triky? Tak tohle mohlo skončit buď naprostým fiaskem, nebo genialitou. A jak to dopadlo pro mě můžete poznat z mého plného hodnocení. Dobrá - možná časem ještě jednu hvězdičku sundám, ale momentálně jsem nadšen z toho, že jsem po dlouhých měsících našel novou komedii, u které jsem se skutečně smál a ne jen lehce pousmíval. A shodou okolností se opět jedná o "Frat Pack" produkci, kterou uznávám a rád se u jejich komedií bavím, ovšem do této doby mě dokázali skutečně rozesmát jen Zoolander (stále špička) a Vybíjená (dělené druhé místo s Blades Of Glory - snad se na piedestálu nepoperou :-). "If you can dream it, you can do it!" ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Hvězdná dvojice Will Ferrell a Jon Heder spojili své síly, aby dostali zase jednou krasobruslení na vrchol popularity. Pochybuji, že se každé malé dítě snaží právě ukecat své rodiče, aby mu koupili brusle a dostal lekce bruslení, ale určitě se každý kdo film shlédne s jistým nadhledem pobaví. Z názvu udělali česky distributor doslovnou parodii, ale to snad tolik nevadí. Film je velmi jednoduchý a nejzábavnější jsou na něm obě hlavní postavy, kterým herci vdechli život a s přehledem vtipkují v každé situaci nejen slovy, ale i pohyby a gesty. Chtělo to však ještě trochu humoru a nějaké silné vtipy, které by přežili déle než týden po shlédnutí filmu. Přesto jde o kvalitní zábavu, která je na hranici mezi 3 a 4 hvězdičkami a pro milovníky Willa Ferela je povinností. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

"Jako by krasobruslení nebylo už tak dost teplý." Na první pohled je to klasická sportovní "ferrelovka" obohacená o kluky v příléhavých pavích trikotech. A vlastně i na druhý a třetí pohled. Takže můžete-li tento specifický druh humoru, tak neprohloupíte. Ovšem ani nic nezískáte. Ledově ostří jsou totiž překvapivě gagů prostí (čest těm několika výjimkám) a poněkud sterilní. Nenudí, příjemně se na to kouká, trapné to není, ale vtipné také moc ne. ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Všetky scény MS v krasokorčuľovaní boli natočené v Los Angeles v Memorial Sports Arena. (Raccoon.city)
  • Od průběžně vedoucí dvojice Stranz (Will Arnett) a Fairchild (Amy Poehler) dělilo Michaelse (Will Ferrell) a MacElroye (Jon Heder) před finále 4,05 bodu. Stranz a Fairchild dostali za finále 4x 6,0 a 2x 5,9, čili jen 0,2 od absolutního hodnocení a Michaels s MacElroyem už by je tedy nemohli dohnat. (melica)
  • Když si Katie (Jenna Fischer) pozve Chazze (Will Ferrell) k sobě, můžeme si všimnout, že v jednom záběru jsou dveře zavřené, poté otevřené a poté opět otevřené a tak stále dokola. (TheStitch630)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama