Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (922)

Renton odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář: Michael Davis .. Nenávidím ty debily s koňským ohonem. Nevypadají s tím ani cool, ani sexy… No tak tohle snad ne! Když někdo neumí, je to špatné. A břídil Michael Davis zaručeně neumí. Říct, že je Shoot 'Em Up jen špatný je však zkrátka málo. Je to koncentrát ubohosti! Má neskutečně debilní scénář, který vedle jednoho listu tupého schématického děje, jenž variuje jednu a tutéž situaci jen v jiných lokacích, obsahuje ještě zhruba dva listy popsané několika rádobycool hláškami a smrtelně nudným zacuckovaným závěrem. To je asi tak všechno. Zmatené režijní podání, místy horší než scénář, pak sází na ještě více rádobycool výjevy, jenže „míra“ je jaksi slovo neznámé a tak se dočkáme totálně přestřelených ba debilních situací a přestřelek (osmdesáti procentní Crank se vedle tohoto paskvilu stává skutečným veledílem) ještě v nepovedeném sestřihu. Hodina dvacet, což je délka děje, se zdá už po úvodu nekonečná: Owen sežere mrkev, odstřelí pár blbečků a odrodí si další dítě (v té době jsem se poprvé podíval na čas a zhrozil se, že běží teprve čtvrtá minuta, kdy titulní název filmu zmizel teprve před pár vteřinami, OMG!). Clive Owen je ovšem ještě tím nejlepším na celém filmu (že je mrkev zdravá už vím dávno;-)), italštinu cedící Monica Bellucci nic nepředvede a Paul Giamatti mi je milejší v typově jiných rolích. Průser Shoot 'Em Up je tak můj horký aspirant na nechvalné ocenění Největší hovadina roku! ____ Fuj, jdu se odreagovat a DVD s LOTR v SEE bude doufám dostačující lék. ____ A byl, wtz!! ;-) _____ NEJVĚTŠÍ HOVADINA ROKU ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Dovolím si parafrázovat anotaci: Shoot 'Em Up je automatová fašírka plná špinavého humoru, přinášející hodinu a půl čisté akční výmazoviny... Za další: Paul Giamatti je ten, kdo je úplně mimo. Jako domovník nebo degustátor stoletých vinoték je v pohodě, ale vypíchnout z něj záporáka? To už bych spíš snesl Rumcajse s žaludovkou nebo Christiana Slatera v obleku tučňáka. _____Poměrně "zvláštní" je scéna psychedelické parašutistické sestavy či přitrouble mrkvácký závěr a zřejmě si někam stranou zapíšu pár prďáckých hlášek, které trousí permanentně "angry" Clive "Dej si mrkvičku" Owen. Ale to je tak vše, sbohem a šáteček._____Stylové filmy mi nevadí, např. takový Matrix byl a je přece docela fajn (úsměv), ale všechno má své meze a já zase enormně netoužím po tom, aby mi ta zanedbávaná hrouda pilin úplně vyměkla... ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Snesitelná a místy nadmíru vtipná jednohubka, kterak jeden permanentně nasranej morous kosí protivníky dobře mířící pistolí i proklatě ostrou mrkví. Tenhle týpek si nechává říkat Smith. Jeho samotu na autobusové zastávce však nečekaně přeruší vřískající těhotná žena a chlápek s bouchačkou, který jí pronásleduje. Málomluvný Smith si povzdechne a s maximální neochotou ji jde pomoci. V tu ránu se objevují další desítky padouchů, Smith vyděšenou ženu mezi létajícími kulkami odrodí, efektně zmasakruje protivníky, přestřelí pupeční šňůru a ujme se – žel už sirotka. Máme za sebou dobrých pět minut a tenhle přiblblý příběh vás ještě několikrát náramně naštve. Vysněný projekt britského režiséra a scénáristy Michaela Davise coby „náctiletého nadšence akčního žánru“ na druhou stranu slupnete jako vizuální bonbón, ve kterém měl Davis rozmyšlenou každičkou drobnost, každý úhel kamery. Jenže nedopečená forma je do očí bijící. Doposud podprůměrný komediální režisér miluje asijské střílečky (i on mísí mnohdy infantilní humor s drsnou akcí), ale prakticky po celou stopáž divákovi dokazuje, že by se z každé páté scény dalo vytěžit o poznání víc. Nápadů má habaděj, ale nedokáže je dostatečně převést na plátno. Měl zůstat coby jakýsi „poradce“ a režii přenechat někomu, kdo má šmrnc. Owenův sarkastický hrdina, který má vždy v repertoáru nějakou tu suchou hlášku a v kabátu čerstvou karotku, rozcupuje tucty gangsterů á la John Woo, zasouloží si s Monicou Bellucci, nicméně jeho oťukávání akčního žánru by si zasloužilo větší péči. Detaily úchvatné, celek průměrný!! A co na to přehlcený divák? ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Někdy o tom na jaký film během týdne půjdu do kina rozhodují náhody, jako tady. Napíši uživatelce Mertax SMS "Ahoj Maruško, kolik hodin denně na mě myslíš ?" a přijde mě odpověď " Ahoj Paji, byla sem na Sejmi je všechny, no to byl nářez, děsně se mi to líbilo ! " Mery ve mě probudila zvědavost a tak jsem druhý den psal následující SMS: "A o čem to bylo? " Maruščina odpověď mě na ten film úplně navnadila " Myslím na tebe každou druhou minutu". My si prostě s Maruškou děsně rozumíme :). Hned druhej den jsme utíkali s klukama na tenhle biják a můžu říci jedno, úplně mě to roztavilo. Tohle jě něco tak šukézního, že to nemá obdoby. Je tam hrozně moc reálných situací z běžného života, namátkou, přestřelení pupeční šnůry, perfektně sladění šoustání a zabíjení, přece se nebude přerušovat soulož jen kvůli tomu že se vás snaží zabít 50 ostrejch chlápků. Úžásný, říkám prostě užasný. Hlavní hrdina má tak obrovskou spotřebu mrkve, že i králík Bugs Bunny je proti němu béčko. Navíc tady se mrkev jenom nežere, tady ji třeba Clive Owen zaparkuje do oka protivníka . No prostě mrkrvový hrátky na nejvyšší úrovni. Takhle zábavnej nadhled kombinovanej s "cool" trvdou akcí mě tu prostě strašně chyběl. Ještě ke všemu ta sexy hudba, ten film mě nabouchal takovým způsobem, že jsem z toho snad v jiným stavu. Navíc Clive Owen je v tomhle filmu tak sexy, že bejt buzna, tak po něm vyjedu na mou duši, na psí uši, na kočíčí svědomí. Jo a ještě něco, tolik negativní kritiky co jsem si na tenhle film přečetl, jsem už dlouho neviděl. Takže na jeho obranu mám jedinou odpověd - FUCK YOU - Sejmu Vás všechny, hned jak si koupím mrkev. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dlho sme čakali na poriadne akčného Owena, ale neviem, či každý dostal to čo očakával. Ja osobne,ani neviem. Film je akčne poriadne nadupaný, plný dobrých nápadov a s peknou ozdobou v podaní M.Bellucci, ktorá ostala len pri ozdobe, pretože pre nejaké herectvo tu nebolo miesta.P.Giamatti mi svojim sileným herectvom pripadal až neprirodzený. Všetko miesto vyplnil Owen, ktorý strieľa po stojačky, po ležiačky, padajúci..., pri súloži!, fúúha, jednu chvíľu som si hovoril, že tých nebožtíkov začnem počítať. Keby to vzniklo pred desiatimi rokmi, tak by to mohol byť hit. V dnešnej dobe, kedy akčnému filmu dominuje realizmus, napr. v podobe Greengrasových Bournoviek bohužiaľ nemá šancu. Teda aspoň u mňa,ale mrkvu si dám. 50%. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Jedním ze zákazníků Moniky Bellucci je i chlapík v plenkách, který se od ní nechává kojit. Tato úchylka se jmenuje autopedofilie. (Siriuss)
  • V úvodní scéně hlavní hrdina prostřelí nádrž s mazivem, po kterém poté vleže na zádech přejede půlku místnosti. V dalších záběrech má ale kabát na zádech naprosto čistý. (jujec)
  • Keď Paulu Giamattimu volá na mobil jeho filmová žena, ozve sa Jazda valkýr z opery Prsteň Nibelungov od Richarda Wagnera, preslávená Coppolovou Apokalypsou. (youtoo18)

Reklama

Reklama