Reklama

Reklama

Vzepřít se obrům

  • USA Facing the Giants (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest let trénování středoškolského fotbalového týmu Orlů nepřineslo Grantu Taylorovi žádné dobré výsledky, natož vítězství. Navíc teď musí čelit zdánlivě nepřekonatelným pracovním a osobním potížím, a to se pak na konec trenérské kariéry pomýšlí snadno. Ale po jednom nečekaném setkání v sobě Grant objevuje víru, jež mu dodá sílu vytrvat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

Luukec 

všechny recenze uživatele

V americe stačí asi jenom natočit nábožensky založený film o americkým fotbalu a úspěch se dostaví sám.. Tady to ale tak podle mě nefunguje.. všecko se sere dokud nezačnou lidi věřit v boha.. pak se najednou vše otočí.. v nejdramatičtějších chvílích se střídá pohled na lidi, přes které bůh dělá svoje zázraky, s vlající americkou vlajkou.. předvídatelný konec a tipický americký happy end to pokazil uplně.. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Je úplně jedno, že se ztotožňuju s hlavní myšlenkou, že s Boží pomocí je možné VŠE. Tenhle film je natočený špatně. Ve všech ohledech tlačí na pilu medvědí silou a snaží se seč to jde ždímat diváka jako cizí bankovní účet. Co věta, to uvědomělá moudrost. A na mě té moudrosti bylo trochu moc. Trochu hodně moc (ten vozíčkář tam být nemuséééél). Přesto oceňuju, že se někdo dnes nebojí přijít s křesťanským filmem a nastavit tak svou tvář všelijakému hanění, kterého se film dočkal i na csfd od mnoha komentářů. To je odvaha a ta se cení. Takže velmi nadhodnocené 3*. ()

Reklama

Themilhaus 

všechny recenze uživatele

Vcelku dobrý film na sportovní téma, kde šlo o to jak se outsideři mohou přes svoji píli dopracovat až na vrchol. Z mého pohledu film hodně sráželo pronášení 10x do minuty s bohem není nemožné nic, otevři se bohu , sklid své oseté pole atdé adté a pořád dokola jak u magorů, proto snížuju hodnocení na dvě hvězdy, Ámen! ()

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

Jsem věřící a fanoušek sportovních dramat, ale toto je opravdu moc...respektive je to málo...kvalita filmu je odpovídající nějakému TV filmu a kvalita příběhu a jeho podání je smutně přehnaná...u podobných přehnaně agitačních záležitostí se ani nedivím, že se nám věřícím ostatní smějí a odsuzují nás... ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Na nízkorozpočtový snímek slušný film, který totálně zkazila hloupě americká agitka na Boha, které veškeré kvality tohoto filmuý táhne dolů, věřím, že zámořským haburgrožroutům se to líbit bude ale v našich spíše ateistických končinách to může vyvolat buď smích nebo zvracení.ale možná se mýlím možná stačí věřit, že se vám film líbí a začne se líbit :D ()

Galerie (13)

Zajímavosti (9)

  • Když trenér (Alex Kendrick) vysvětluje Davidovi (Bailey Cave), že musí kopat rovně, cituje biblickou pasáž z knihy "Matouš", kapitola 7, verše 13-14: "...široká je brána a prostorná cesta, která vede do záhuby; a mnoho je těch, kteří jí vcházejí. Jak těsná je brána a zúžená cesta, která vede do života, a málo je těch, kdo ji nalézají!“ (Kuny27)
  • Když se trenér (Alex Kendrick) poprvé modlí v zahradě, čte úryvek "Bible" ze Žalmu 18 verše 2-4. (Kuny27)
  • Ve filmu se objevuje portrét Marka Richte, hlavního fotbalového trenéra na univerzitě v Georgii. (Miuri)

Reklama

Reklama