Reklama

Reklama

Vzepřít se obrům

  • USA Facing the Giants (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest let trénování středoškolského fotbalového týmu Orlů nepřineslo Grantu Taylorovi žádné dobré výsledky, natož vítězství. Navíc teď musí čelit zdánlivě nepřekonatelným pracovním a osobním potížím, a to se pak na konec trenérské kariéry pomýšlí snadno. Ale po jednom nečekaném setkání v sobě Grant objevuje víru, jež mu dodá sílu vytrvat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

Doomer odpad!

všechny recenze uživatele

Bůh absolutního rachotu, JEŽÍÍÍŠ JEŽÍŠŠŠ TĚ MILUJE!!!, prostě o fotbalovém teamu co pořád prohrává, pak trenér přijme krista a začne o tom nonstop mluvit a samosebou pak všechno vyhrajou jak v am. fotbale tak v osobním životě.... takovou blbost teda nežeru. btw celkem by mě zajímalo proč si myslí že Ježíšek pomáhá fotbalovému teamu v americe když nepomáhá ani hladovějícím a nemocným lidem nikde na světě. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Pro mě nečekáně silný film, je jedno že film má jediný úkol a to ztvárnit boha, jde o to že jim víra v boha pomohla věřit v sebe sama, věřit v sílu v sobě, věřit v šanci na nemožné. Kdyby byl film založen na skutečnosti, vše by bylo ještě lepší, je pěkný to že víra v boha změní mnohé, dobře natočený příběh, herci zahráli skvělý film, sport dokáže mít velmi silné zážitky. ()

Reklama

Luukec 

všechny recenze uživatele

V americe stačí asi jenom natočit nábožensky založený film o americkým fotbalu a úspěch se dostaví sám.. Tady to ale tak podle mě nefunguje.. všecko se sere dokud nezačnou lidi věřit v boha.. pak se najednou vše otočí.. v nejdramatičtějších chvílích se střídá pohled na lidi, přes které bůh dělá svoje zázraky, s vlající americkou vlajkou.. předvídatelný konec a tipický americký happy end to pokazil uplně.. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alex Kendrick a Mark Willard: 1. Come Together - Third Day ,2. Voice of Truth - Casting Crowns ,3. Opening Scene - Mark Willard ,4. I'm Finding You - Bebo Norman ,5. Opening Credits - Mark Willard ,6. Completely - Ana Laura ,7. Death Crawl - Mark Willard ,8. Come On Back To Me - Third Day ,9. Never Give Up - Josh Bates ,10. Championship Game - Mark Willard ,11. With You - Mark Willard ,12. Brooke Tells Grant About the Baby - Mark Willard , ()

Ezis 

všechny recenze uživatele

Když jsem si na tenhle film měla udělat názor, poprvé v životě jsem se rozdělila na tyhle dvě osobnosti: na křesťanku a filmovou divačku. Jako pro křesťanku pro mě tenhle film měl několik silných míst, které mě "postrčily" a povzbudily ve víře. Jako filmovou divačku mě znechutil, protože nebyl pečlivě vykreslený, ale jen načrtnutý, zato až obludně obrovskými tahy, jaké jsou možné jen v USA. A budil dojem, že abyste mu uvěřili, potřebujete IQ vařené mrkve. Obě osobnosti se shodnou na tom, že lepší americký křesťanský film je Dýka a kříž (The Cross and the Switchblade). ()

Galerie (13)

Zajímavosti (9)

  • Konference katolických biskupů Spojených států a jejich oddělení pro film a vysílání udělilo filmu hodnocení A-II, které představuje morální nezávadnost pro dospělé a mládež. (AGAMENON)
  • Ve filmu se objevuje portrét Marka Richte, hlavního fotbalového trenéra na univerzitě v Georgii. (Miuri)
  • Rozpočet filmu byl pouhých 100 000 amerických dolarů, přesto zaznamenal takový úspěch, že vydělal přes 10 000 000 dolarů, přičemž se prodalo více než 2,3 milionu DVD v 57 zemích světa. (KrestanFilms)

Reklama

Reklama