Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při stavbě nového Las Vegas se stane Fryovi nehoda, při které se naučí číst myšlenky, díky přívěsku, který se mu zabodne do hlavy a tedy do mozku. Poté, co Fry objeví své nové schopnosti, ho vyhledá skupina lidí se stejnými schopnostmi. Tuto skupinu vede tajemný muž č. 9, který Fryovi řekne, že jen on může zachránit vesmír před zničením. Fry se dává do služeb pana Wonga, který chce zničit celé jedno rameno Mléčné dráhy, kvůli stavbě největšího minigolfového hřiště ve vesmíru. Této stavbě chtějí zabránit ekofeministky, ke kterým se přidá i Leela a další ženy z Futuramy a Planet Expresu. A tím se rozpadne celý Planet Expres...... Dalším vedlejším příběhem je příběh Bendera, který se zamiluje do ženy Don Bota, šéfa robomafie. (artuš)

(více)

Recenze (202)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Je to tu mrtvější než loňská kočka......... Staré Vegas udělalu "bum" ať žije Nové Vegas. Kosmická raketa s přívěsným vozíkem je geniální. CITÁT - Co se stalo hadům a žábám?....... Tohle je bombová sranda ve Vesmíru, perfektní hlášky, dobré situace a naprosto geniální konec. CITÁT - V topologie kosmologie....jó, jó, jó....... ()

ganz 

všechny recenze uživatele

Lepší jak předchozí dva díly, horší jak první a samozřejmě horší než seriál. Přestože jsem se bavil, je tu i mnoho výhrad, které míří zvláště k bendrově postavě. Bender tu netlačí děj dopředu, chová se buď tak jako už tisíckrát v seriálu, nebo naprosto stupidně (útěk z vězení), celkově mírně(!) zklamal a to jsem si myslel, že nikdy neřeknu. Na druhou stranu se mi líbil již použitý nápad s Fryovým zachraňováním vesmíru a spolek týpků s alobalem na hlavě mě dostával. Děj neunavoval, místy se trochu táhl, ale kupodivu to ani nevadilo. Bohužel, konec byl trošku slabší a málo vygradovaný, navíc ještě Fry a Leela? Sorry, ale to do futuramy nepatří (pouze pokud je toto vážně už poslední počin, což doufám že není) 75% ()

Reklama

markul 

všechny recenze uživatele

Zase jenom další průměrný a doufám že už opravdu poslední film Futuramy. Co průměrný, spíše podprůměrný. Nechce se mi věřit, že by tyto filmy dělali stejní tvůrci, kteří se podepsali pod vynikající seriál. Takový rozdíl kvality se opravdu často nevidí. Kéž by se už na ty filmy vyprdli a udělali raději další řadu seriálu. ()

Nons3nse 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ posledný zo série filmov futurami . Fialový trpaslík má dobrý príbeh,sú tam aj skvelé hlášky aj keď ich je pomenej , ale niektoré naozaj stoja zato. 4 diel bol o niečo horší ako predchádzajúce 3 diely . Ale nehovorím že som bol sklamaný , ale priznám sa že v niektorých pasážach filmu som sa trochu nudil. Koniec bol otvorený,takže to naznačuje že sa možno ešte dočkáme 5 dielu . Myslím si že Futurama ešte nepovedala svoje posledné slovo . , ()

PDcz 

všechny recenze uživatele

2** body Už jsme to asi psali, že nejsme skalními fanoušky tohoto seriálu, ale na každý jejich film se rádi podíváme. [X] Minus 1* bod Dlouhé až to chvilkama nebavilo. [X] Minus 1* bod Už jsem říkal, že nám to chvilkama připadalo dlouhé? [X] Minus 1* bod Možná jste si všimli, že to body odebíráme divně. No jo, nechce se mi přemýšlet, ale můj vnitřní pocit si myslí, že to bylo prostě na 2** body. Asi, já to ale nevím jistě. [X] Jdu jíst, takže žádná myšlenka dne nebude :-) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Název filmu je odkazem na název hymny amerického letectva Into the Wild Blue Yonder a dokumentární film The Wild Blue Yonder. (artuš)
  • Výherní automaty v kasinu s nápisem „Wheel of Fortran“ odkazují na Fortran – první počítačový programovací jazyk vyšší úrovně. (HellFire)
  • Na snímek navazuje 1. epizoda 6. série seriálu s názvem „Znovuzrození“. (722018954)

Reklama

Reklama