Reklama

Reklama

Hrdinou francouzské kriminální komedie je gangster Cash, který se specializuje na krádeže diamantů. Když se však jeho bratr stane obětí konkurenčního gangu, Cash chce pomstít jeho smrt.  Hrdinou francouzské kriminální komedie je gangster Cash, nejelegantnější podvodník v Paříži, který se specializuje na krádeže diamantů a má v plánu velkou fušku na Riviéře. Když však je zabit jeho bratr Solal, což má na svědomí konkurenční gang, snažící se zmařit pečlivě připravenou loupež, Cash se spojí se zlodějským veteránem Maximem. Ten sebou do akce přivádí i půvabnou Garance a poté se na scéně objeví ještě další žena. Nikdo ovšem netuší, že uznávaná zlodějka Julia je ve skutečnosti policistka, která pracuje v utajení a hodlá Cashe zarazit. Hrají Jean Dujardin, Jean Reno, Alice Taglioniová, Valeria Golinová, scénář napsal a režii má Eric Besnard. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

(Z)denny 

všechny recenze uživatele

Skvělá rošáda ve francouzském stylu, kde se podvodníček snaží napálit podvodníka, a přitom ten napalovanej podvodník ví, že ho podvodníček napaluje, a proto ho nechává si myslet, že už brzy bude napálenej a přitom chystá boudu na... No a do toho se tam ještě objeví policajtka.. Prostě to chce tenhle snímek vidět.. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Spoilery. Prebytok zvratov vo filme. Sledovať, ako všetci hrali proti sebe a potom sa začali spájať, až všetci hrali spolu, nie je nič potešujúce, najmä ak sa im dá minimum času a podá sa to nudne, pritom sa film snažil ukázať charaktery skoro všetkých postáv. Vzniká z toho len permanentný chaos v motivácii postáv a to pre mňa znamená podvod na diváka. Zachránili to slušné herecké výkony. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha filmů ve stylu: "Kdo koho lépe přechčije." Tady předvídatelné (ostatně to je většinou), hůře zahrané, postavy ne zrovna sympatické, vtipu pramálo, nápady ne zrovna originální (co taky vymyslet, že?) a konec na můj vkus debilní. Rozhodně bych tento počin jako kvalitního zástupce stylu "OutSmartMovie" neoznačil. ()

PDcz 

všechny recenze uživatele

2** body No a pak bych chtěl taky říci, že to bylo divný. [X] Minus 1* bod Snaha o Danyho parťáky nebo seriál podfukáři. Ale tak nějak překombinovaně. [X] Minus 1* bod Snaha za každou cenu diváka překvapit, která ale vůůůbec nefunguje. [X] Minus 1* bod Už sem to asi psal, ale byla to nuda.. Mám patrně unavený mozek a ruce, bo se mi z toho filmu už moc nevybavuje.. [X] Bla, bla, bla... Poslední dobou jen šeď a průměr... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pohodový film, spojenie kriminálky s trochou nadsadenia až do komédie, ako to vedia len Francúzi. Trochu mi námet pripomína legendárny film Dannyho trinástka s Georgeom Clooneym. Samozrejme Jean Reno bol zase neopakovateľný. Jean Reno si evidentne svojou rolu výborne užil, čo ma osobne ale najviac dostávalo, bola nádherná Valeria Golino, ktorú som si obľúbil už v Horúcich strelách a tento film som si pozrel práve kvôli nej. Na francúzske pomery sa jedná o veľmi kvalitný film, tak nech vás jeho pôvod neodradí. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve francouzském Cote d´Azur a také v Paříži. (Terva)

Reklama

Reklama