Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety bubnoval v rockové kapele, teď konečně dostal druhou šanci. Robert “Fish” Fishman ji hodlá beze zbytku využít a konečně usednout na rockový trůn. Hlavní roli v americké hudební komedii hraje Rainn Wilson, známý ze seriálu Kancl.
Robert “Fish” Fishman byl před dvaceti lety bubeníkem ve známé rockové kapele, odkud ho ale vykopli. Teď však má úžasnou druhou šanci, aby se znovu ocitl na výsluní slávy. Když Fish dostane nabídku, aby se stal členem středoškolské garážové skupiny svého synovce, přijme ji bez váhání. Slavnostně si přísahá, že konečně dosedne na rockový trůn, na který má podle vlastního mínění jasný nárok. Pro jeho mladší spoluhráče tím ale začíná ta nejdivočejší životní jízda! Hlavní roli v bláznivě neuctivé hudební komedii o plnění životních snů a o nesnázích, které lze způsobit vlastní rodině, hraje Rainn Wilson, známý z televizního seriálu Kancl, režii má Peter Cattaneo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (131)

Derek 

všechny recenze uživatele

celkom slusna komedia o rockerovy ktory odmietal zostarnut... cely film slape v pohode s typickym scenarom mapujucim zacitatky a samozrejme i krizu v skupine, okorene to je faktom ze v kapele su mlade decka ktore maju uplne odlisny nazor na zivot a svet ako "fish"... ma to par dobrych vtipov a hlasok ale nevyhne sa to i nechutnostam typu zvracanie do ruk:-) najlepsie frky pochadzaju od manazera skupiny ktory je ako z ineho vesmiru... ale fakt by ma zaujimalo komu sa pacili pesnicky hlavnych hrdinov lebo pre mna boli nechutne emo... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Priamočiare, ale fungujúce vo všetkých aspektoch. A v konečnom dôsledku sa na to dobre pozerá. Hlavne ešte kvôli mladej, ale stále rovnako krásnej Emme Stone a excentrickému rockerovi Rainnovi Wilsonovi, ktoré ho si po Office nemôžem ako herca vynachváliť. Snaha stať sa hudobnou senzáciou sa nekoná - na to to má v sebe príliš veľa american dream koncepcií, ale ako fungujúca žánrovka, kde vlastne hlavnému hrdinovi prajete aby zažil ten svoj veľký comeback, je to viac ako dostačujúce. Malý veľký film, ktorého tempo určujú bicie a ktorý sa môže vytasiť s pár fungujúcimi hláškami. Takže čo na tom, že tam niektoré vzťahy nefungujú. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Tohle si někdy rád zopakuju, Wilson to zahrál parádně. Jen hvězda dolů za to, za co ovšem nemůže tak úplně film jako spíš dnešní doba, a to za pokles kvality muziky od cca 10. minuty filmu. Ano nejdřív to vypadalo že film bude nacpanej hair metalem a glam rockem ale oooouha sotva se tam objevil ten depresivní zmrd muzika se stočila do takovýho toho gay rocku ála Jonas Brothers. Škoda. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Ja tak milujem happyendy:) komedia klasickej schemy: prehra - nova sanca - radoby prehra - vyhra so stastnym koncom. Smial som sa a nenudil. Postavy su viac uveritelnsie ako vo vacsine americano filmov a keby tam bolo trocha dobreho rocku tak prisaham dam tam 4 superstary. Ale ta hudba bola fakt sracka. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně dobrá komedie o jednom starým rockerovi. Druhá Škola rocku to sice není, kdyby ale se ale v poslední půl hodince nenajelo na klasický klišé a humor neustoupil do pozadí, tak by se to s ní mohlo klidně rovnat. Příběh je vlastně asi nejslabším článkem téhle komedie. Rainn Wilson tady totiž neskutečně válí, hází jednu hlášku za druhou a předvádí neskutečný věci. I ostatní herci jsou hodně fajn, přepvapivě i ti ostatní z tý kapely. Jenom na Christině Applegate je holt vidět,že stárne a už to není co to bejvávalo. Písničky jsou taky fajn a celý to má velký tempo, takže vám to celý uteče stejně rychle jako koncert vaší oblíbený kapely. 70% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Založené na príbehu Petea Besta, bývalého bubeníka skupiny The Beatles. Vo filme sa objaví v scéne pri zastávke. Je to chlapík, ktorý číta časopis s Vesuvius na obálke. (Flipper)
  • V zábere, keď Amelia (Emma Stone) vychádza zo šatne natáčať videoklip, prichádza bez basgitary. V ďalšom zábere ale už basgitaru má. (Amityville)

Reklama

Reklama