Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě gigantické anakondy uniknou z laboratoře do lesa a cestu si zpříjemní ochutnávkou všeho živého, co jim přijde do cesty. V jejich stopách se vydává parta žoldáků pod vedením ostříleného Hammetta (David Hasselhoff) a krvavé peklo může začít… doslova!
Sviňte se do klubíčka... Obří, geneticky vyšlechtěné anakondy se vracejí ve třetím pokračování vzrušující série s Davidem Hasselhoffem v hlavní roli nelítostného lovce hadů Hammetta. Geniální vědkyně Amanda (Crystal Allenová) testuje v tajné výzkumné laboratoři dva obrovské plazy. Když ale mecenáš celého projektu (John Rhys-Davies) zajde s experimentováním příliš daleko, hladoví hadi uniknou ze zajetí a plazí se vstříc civilizaci. Nikdo navíc netuší, že jeden z nich v sobě skrývá hromadu potomků. Podaří se anakondy předstihnout a zabránit jim ve vražedném útoku dřív, než se dostanou do města? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (129)

borec999 

všechny recenze uživatele

Jednotka áčko, dvojka béčko a trojka? Výplachové zetko otrasnej kvality. Tvorcovia sa odviazali a vytvorili anakondy, ktoré sú super rýchle, merajú cca 20 metrov, na ocase majú jedovaté ostne, odkusujú hlavy na počkanie a sfarbením, resp. celkovým vzhľadom reálne anakondy vôbec nepripomínajú. A samozrejme sú plne CGI a efekty s nimi vyzerajú otrasne. Upozornenie, naozaj otrasne, aj na pomery nízkorozpočtových filmov. Aspoň, že prvá polka s útekom anakond z laboratória je statočný masaker, kde sa krvou a útokmi nešetrí a tak som sa nestihol príliš nudiť. No a po tomto zas prišiel na scénu David Hasselhoff, ktorý si od momentu príchodu nekompromisne kradne každú scénu pre seba a svojim "(ne)herectvom" a hláškami spravil z filmu príjemnú guilty pleasure záležitosť. Čiže vo výsledku, ten film nakoniec prežitkom za mňa nebol zlý a nenudil som sa. Aj keď objektívne musím priznať, že po filmárskej stránke Don FauntLeroy natočil naozaj mizerný film... 50% ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Zaujímavosti : Hudobný doprovod k tejto pakárni namixovala skupinka tiežmajstrov s názvom " Osprostel som a som hluchý “ a filmové triky si vymodlil víťaz okresnej súťaže osobitných škôl a to konkrétne družstvo " Windows 1973". Na premiére filmu padla na záver súťažná otázka : " Aké povolanie má herec Hasselhoff ? " a všetci prítomní neskôr riešili problém meniaceho sa obvodu hrudníka hlavnej hrdinky v jednotlivých fázach filmu, lebo aj tak si z toho všetkého pamätali len jej kozy. ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Škoda, že vytunené anakondy nedostali k dispozícií aj zodpovedajúce navýšenie rozpočtu a scenáristickej a technickej originality. Inak je to ale relatívne zvládnuteľný počin s Davidom Hasselhoffom ako paródiou Douglasovho lovca z LOVCOV LEVOV a sexi herpetologičkou, aj napriek tomu, že dusnú džungľu vystriedal obyčajný východoeurópsky les ako máme všetci za humnom... ()

castor 

všechny recenze uživatele

I po snězení dortu, který zpatlali pejsek s kočičkou, nemohlo být tomu velkému zlému psovi tak špatně jako divákům, kteří prošli tímhle filmovým dnem. Tohle je umění v prošlém prášku, který byl koupený v nějaké hodně zaplivané pojízdné prodejně. Třetí Anakonda je (stejně jako ta druhá) jen nicotným výkřikem do daného žánru, nálepka peklo měsíce tak téhle látce nesmírně sluší!! Na druhou stranu je to pitomě vtipné.. ()

beso74 odpad!

všechny recenze uživatele

Tí vedci si nejako nedajú povedať a samozrejme ani filmári. Prví géniovia sú ochotní pre trošku slávy a nejaké tie bubáčiky naviac pustiť sa do experimentovania s hocičím, aj keby to mal byť poriadne prerastený plaz a tí druhí sú schopní aj zapredať svoju dušu rohatému, aby o tom natočilo film, aj keby to mal byť obsah použitej pampersky. A aby som nezabudol, je tu ešte David Hasselhoff, relikt z rokov 80-tých, ktorý už nemá žiadne zábrany a je schopný natočiť reklamu hoci aj na preháňadlo alebo kozmodisk. Poprípade Anakondu 3. Tento film odporúčam púšťať každý piatok v 3. výchovno-nápravnej skupine. Ale fakt len v piatok, mám nejaký ten súcit s nimi, tiež sú to len ľudia... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Těsně před scénou s Hammett (David Hasselhoff) v restauraci se obejvuje statický záběr na domovní průčelí. Na dveřích jsou cedule "Praha 1 - Malá Strana" a "Na Újezdě", přestože děj se má děj odehrávat kdesi v Latinské Americe. (Beawish)
  • Natáčení probíhalo současně s dalším pokračováním Anakonda 4: Cesta krve (2009). (KucC)
  • Ve scéně okolo 50. minuty, kdy havaruje auto s doktorkou Amandou Hayes (Crystal Allen), se v jednom ze záběru záběru objeví člen filmového štábu, který projde za autem. (Terva)

Reklama

Reklama