Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Sean Jones se stal náhodným svědkem vraždy, kdy mafiánský bos Eddie Kim zavraždí státního zástupce, jenž proti němu chystal žalobu. Jako nepohodlný svědek se pochopitelně stane dalším cílem Kimových zabijáků, před nimi ho nečekaně zachrání drsný agent FBI Neville Flynn. Ten ho také přesvědčí, že jediný způsob, jak být v bezpečí, je vypovídat u soudu. Navzdory všem bezpečnostním opatřením se Kim od svých informátorů dozví, kterým letadlem má být Sean dopraven do Los Angeles. Krátce po startu začnou z krabic v zavazadlovém prostoru vylézat běsnící hadi. Pomalu se rozlézají po letadle a jejich obětí se stane každý, kdo se ocitne v jejich dosahu. Poškodí elektroniku řízení a díky nim zemře i kapitán letadla, který se snažil zjistit příčinu závady. Když pak hadi zaútočí i v pilotní kabině, druhý pilot při obraně omylem otevře v celém letadle schránky s dýchacími maskami a odtud na cestující vypadnou další hadi. Neville Flynn začne s pomocí letušek Claire a Tiffany organizovat záchranu cestujících a obranu proti agresivním plazům. Agenti zjistí, že v letadle jsou stovky hadů z celého světa, proti kterým nemají nemocnice protilátky. Zdá se, že letadlo se stalo dokonalou smrtící pastí, ze které není úniku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (507)

Zodd 

všechny recenze uživatele

Tohle je taková konina, naprosto nelogická a afyzikální (had v hajzlu XD), u které si myslím, že Samuel vzal roli s plným vědomím, o jakou hovadinu vlastně jde a že si z toho hlavně udělá pořádnou prdel. XD A já jsem vlastně měl záchvaty smíchu skoro celou dobu. Někomu to nesedne, chápu, ale brát cokoli vážně je spíše na škodu. Koneckonců je to jen film. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu netreba vela pisat. Je to "blbost" a je len na vas, ako tento popcornak prijmete. Ja som sa nenudil, smial som sa, bavil som sa a preto tie 4 hviezdicky. Reziser David R. Ellis natocil NEZVRATNE OSUDY 2 a 4 alebo aj CELLULAR (2004) s Kim Basinger... 24.11.2009 _______ Samuel L. Jackson - (Neville Flynn) +++ Nathan Phillips - (Sean Jones) +++ Julianna Marguilies - (Claire Miller) +++ Rachel Blanchard - (Mercedes) +++ Kenan Thompson - (Troy) +++ Keith Dallas - (Big Leroy) +++ Lin Shaye - (Grace) +++ Bruce James - (Ken) +++ ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Po skvelom mobile prichádza režisér opäť s dobrým (napínavým) akčným filmom. Musím povedať, že je to slušne vymyslené (zavretý v lietadle s hadmi), ale stále sa jedná len o akčnú jednohúbku, na ktorú sa dokážem pozrieť viac krát, ale nikdy ničím neprekvapí. Chcelo by to trošku viac napätia a kvalitnejší scenár a bolo by to moc fajn. Takto je to len fajn. Efekty sú trochu umele ale to moc nevadí.Ma to akcie, hady, hláškujúcich hercov ... ať žije zlata Playstation :-) 65% - 3* ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +různorodé postavy, hororová atmosféra, akční spád, slušně ozvučené -snad jen škoda, že zde není víc áčkových herců./// V podstatě úplně bezrpoblémovej, zajímavej akční snímek. V rámci béčkových filmů naprosto vyniká a víceméně neudělá ostudu ani v kinech. Film zaujme spoustou zajímavých a nápaditých scén. Snad by se slušelo říct vtipných, protože jsem se dost solidně bavil. Animace hadů nebyla moc dobrá, ale tak nějak to neřeším. Prostě jsem se bavil a to mi někdy stačí./// Celkem 81%/// ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Film, ktorého názov prezrádza všetko, čo vo filme môžete očakávať. Béčko, s prvotriednym S.L. Jacksonom, kvôli ktorému ten film stojí aspoň za požičovné. Film, napriek tomu, že som vedel čo môžem čakať, ma vôbec neuspokojil. Scény s hadmi sú natočené dosť nudne, nemalo to iskru, pôsobilo to príliš umelo. Celé to pôsobí ako súhrn viac či menej podarených scén na tému útok hada. Na porovnanie scéna s hadom v Kill Bill je jedna z najlepších scén vo filme. Jedna poctivá scéna proti dvadsiatim bez iskry v tomto béčku.50%. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (33)

  • Původně měl film být mládeži přístupný, ale mnoho diváků i tvůrců pak potěšilo, když padlo rozhodnutí přitvrdit. Včetně Samuela L. Jacksona (Neville Flynn): "Mohli jsme přitočit záběry, jak se hadi do někoho zakousnou - už jsme je nemuseli decentně odstřihnout těšně předtím a mohli jsme klidně natočit třeba i to, jak nějaký ženský visí kobra na bradavce, což je fakt cool... a samozřejmě se v něm taky teď mohlo mluvit sprostě. Už když jsme točili, měl jsem pořád sklony křičet: What the fuck? Shit! A tak podobně. Ale David mi říkal: 'To nemůžeš! To nám neprojde!' Jenže když jste v letadle, kde ze stropu pršej zasraný hadi, tak přece nemůžete říkat: Ale božínku! Fakt se mi ulevilo, když jsem si při přetáčkách mohl zanadávat. A fandové to ocenili." (NIRO)
  • Frázi „Hadi v kokpitu.“, která zazní ve filmu, používají piloti jako narážku na množství složitých operací vykonávaných při řízení letadla. (imro)
  • Pôvodný, 122 strán dlhý scenár bol počas prepisovania, ktoré si vyžiadal producent filmu, skrátený na 102 stránok. (ČSFD)

Související novinky

Pomsta opeřeného hada

Pomsta opeřeného hada

09.05.2006

Věřte nebo ne, ale dějí se divné věci. Princ Charles začal nosit šaty lady Di, 90% blondýnek zmizelo nedlouho po premiéře Titanicu a v USA vznikl další fenomén. Ptáte-li se proč, řeknu netuším. Ptáte… (více)

Reklama

Reklama