Reklama

Reklama

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Terva 

všechny recenze uživatele

Boží je scéna podepisování květináče. CITÁT - ( Čůrá na kytku ) - Mami podívej, podepisujeme to tady !! Vedle stojící a čůrající bezdomovec povídá - Podepisuj pomalu. Skoro ve všech komentářích čtu jak je Zeta sexy. Kurva kluci, je to herečka musí být sexy. Koukal by někdo na film tohoto druhu, kde hlavní roli hraje nějaká šereda ? Toto je stokrát omletý příběh zahalen do jinčího hávu a hrají zde jiní herci. Scéna ze záchodem a zvracení jednoho z dětí vůbec nebylo vtipné, i když asi mělo být. Jeden z těch filmů, kde se veřejně kouří marihuana - což je v poslední době nějaký trend. Jinak je to lehce podprůměrný snímek. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Mám jednu poznámku, postřeh, který mě vrtá hlavou, nedokážu identifikovat komu je "The Rebound" určen, pakliže rodinnému publikum, čemuž by odpovídal prostor vyhrazený dětičkám Catheriny Zeta-Jones, respektive Sandy, ratolestem, které jsou opravdu dětmi, ne tím co je nám jako děti servírováno Hollywoodem, nemohl by být toliko (post)pubertálním a vulgárním. Pokud především cílí na romantickou dušičku nejedné dámy či pana, tak není s to obstát s romancemi jinými, kterých nebylo natočeno zrovna málo, všimněte si, že romantickým - sledujícím vztah Sandy a Arama je "The Rebound" řekl bych méně než 50% minutáže... Co jsem si odnesl z filmu? Hlavně to, že do určitých vztahů a na určité věci musí člověk dozrát, dospět, že by tohle byla hlavní myšlenka scénáře? Kdoví... Chtěl-li bych být spravedlivý, měl bych hodnotit třemi hvězdičkami, ovšem na začátku roku jsem si řekl, že budu přísnější a "The Rebound" bude prvním filmem, který to odnese a dám mu pouze slušnější dvě hvězdičky... ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Catherine bylo v době natáčení skutečně 40 a v té době tedy byla opravdu sexy čtyřicítka, takže se tvůrcům obsazení skvěle podařilo. Justin ji dobře sekundoval jako výrazně mladší partner a celé to byla docela prima komedie, která asi není úplně pro rodinné koukání s dětmi. Celé se to dost točí kolem vztahů a hlavně sexu. Z hlediska originality ale film není nic převratného, variací na podobné téma jsme viděli už více. Ono je to také docela ze života. Tohle byla ještě ta lepší verze, v té druhé některým čtyřicítkám v tomhle věku hrábne a rozhodou se být nezávislé... na rodině, partnerovi... A pak to moc komediální není.  Dávám za 3 kapučína.     * * * ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo jako lehce křečovitý pokus o komedii, která předstírá, že pluje mimo střední proud a holedbá se situacemi pro mě občas poněkud nepochopitelnými. Než jsem to však stačil odpískat, začalo se to pomalu měnit v zábavnou pohodovku, kde je v příjemné rovnováze humor a občas netuctové a vůbec ne hloupé romantické drama. Navíc je to zřejmě první film, kde mi Catherine-Zeta nejen nevadila, ale dokonce jsem uznal, že umí i hrát. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Catherine je ve 40-ti vážně sexy a nebráním se ani oné myšlence rozdílného věku partnerů, kdy měl celý příběh zvláštní náboj a docela jsem se i bavil...jenže, pak přijde cesta kolem světa a ...a dál už nebudu spoilerovat...ten závěr už je hodně vnucující a ani né přeslazený, jako vůči předchozímu ději zbytečný... 65% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Přestože se jedná o americkou produkci a snímek byl distribuován do kin mnoha zemí po celém světě, ve Spojených státech se na plátnech kin neobjevil. (znamka22)
  • Skutečný věkový rozdíl mezi Catherine Zeta-Jones a Justinem Barthou je 9 let. (Stanley619)
  • Jedna z postáv vo filme, Aram Finkelstein, ktorého stvárňuje herec Justin Bartha, má meno odkazujúce na (pravdepodobne) židovský pôvod tejto postavy. Herec Bartha má sám židovský pôvod a v jednej zo scén vo filme, keď začne po dohode s rodičmi chodiť na pracovné pohovory, zaznie úryvok z pesničky reggae kapely Desmond Dekker & The Aces s názvom "Israelites", čo odkazuje tiež na judaizmus a židovstvo. (andykanadan)

Reklama

Reklama