Reklama

Reklama

Sloužit jako ochranka v nákupním centru není žádná legrace. Zvláště když jste trochu násilnický blázen a po obchodě se vám potuluje rozverný exhibicionista v županu. V nákupním centru Forest Ridge uplatňuje hlava místní ochranky, Ronnie Barnhardt (Seth Rogen), všechny svoje povinnosti železnou pěstí. A jestli ho něco skutečně baví, pak je to boj se skateboardisty, zloději a vůbec s každým, kdo si dovolí narušit jeho snění o velkém dnu, kdy jednou bude moci vyměnit směšnou baterku za odznak a opravdovou zbraň. Přesto ho ale zjevení se necudného exhibicionisty mezi regály obchodu mírně vyvede z rovnováhy. Nicméně jelikož je obhroublý Ronnie vnitřním hlasem nucen k vykonání svého poslání ochránce, a protože taky doufá, že by konečně někdo mohl docenit jeho talent, případně že si ho všimne svůdná krasavice Brandi (Anna Farisová) z oddělení make-upu, okamžitě se rozhodne k zákroku. Naneštěstí deviant se ukáže být velmi zdatným soupeřem. A do toho také přichází opravdový policista detektiv Harrison (Ray Liotta), který je evidentně až příliš schopný, a mohl by tak celou Ronnieho práci zmařit. Začíná bitva, kterou tenhle supermarket ještě nikdy nezažil... v drsné a hodně černé komedii začínajícího amerického režiséra Jodyho Hilla. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Největší zápor je v dialozích a rádobyvtipných větách, které mají z Observe and Report dělat komedii, ale bohužel snímek snižují k prachsprosté zhovadilosti ala Kameňák. Z čeho autoři zamýšleli udělat parádní vtípek nenápadně vsunutý do smysluplné věty, z toho se vyklube akorát trapný okamžik. Postavy konverzují, a ke konci plácnou totální nesouvislou (většinou oplzlou) blbost: diváku, směj se. A takových "vtipů" je v celém filmu spousta! Ne, že bych se několikrát neušklíbnul, ale kromě Setha Rogena, Raye Liotty a scénky se skejťáky není o co stát. Nehledě na to, že tvůrci trapně kopírují Superbad co se týče "nápadu s penisy". Zklamání... no more! ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Nevím, co si o filmu myslet. Myslela jsem, že to je stupidní praštěná komedie, ale některé prvky mě tam zarážely. Je to komedie, která se projede několika žánry komedie. Není to klasická pohádka o tom, jak blbej Honza ke štěstí přijde a splní se mu sen, od začátku je ale jasné, kdo ke komu. Charaktery postav jsou vymazlené. Podivná komedie. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Obavam sa, ze Cervenak ma s tym US debilom pravdu, fakt ako sileny humor, este k tomu aj US proveniencie - som sa cudoval a nechapal, comu sa smiat. Typicky americky vidlakov, uz mi tam chybalo len slnko, seno, vidly, hnoj a americka anglictina, bol to to hned odpad jak vysity, takto dam aspon : 20 % ()

Pugo 

všechny recenze uživatele

Podľa hodnotení vidím, že nie každému vonia tento štýl humoru - vulgárny, primitívny a morbídny. Taký ale ja mám rád a vždy ma najviac pobaví. Liottu síce veľmi nemusím, ale tu bol v pohode. Skvelé vedľajšie postavy a to kolegovia od ochranky, ožratá mamina a hlavne obchodník Aziz Ansari (fuckovacia scéna - vrchol filmu). Finále ma prekvapilo a dokonca príjemne šokovalo, toto som fakt nečakal. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Pripomína to Paula Blarta..akurát viacej crazy a vulgárnejšie...jasné Seth Rogen je typický idiot, ale vo vedľajších rolách Liotta a Pena tí proste vália...a Anna Faris jej rola typicky blbej blond je proste svetová..celkovo je to vtipné, občas trápne, ale celkovo pozerateľné...tá otvorenosť na konci - doslova bola fajn...ale Paul Blart bol lepší jednoznačne ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Během natáční jedné z bojovích scén Seth Rogen zlomil omylem jednomu z kaskáderu nos, když jej skutečně uhodil do tváře. (cvaky32)
  • Role detektiva Harrisona byla původně napsána pro Dannyho R. McBrida .Ten jí musel odmítnout kvůli závazkům k jiným projektům. Roli tak dostal Ray Liotta. (cvaky32)
  • Skladba znějící při závěrečné scéně během honičky za nudistou v nákupním centru je "Where is my Mind" od kapely Pixies, která se objevila již v závěrečné scéně a titulcích filmu Klub rváčů (1999). (8Dandee)

Související novinky

Násilí na ženách?

Násilí na ženách?

13.04.2009

To už k dnešku tak nějak patří ;-). A tak tady máme protest radikální feministické organizace WomanAndHollywood, která sokolím okem dohlíží na to, jestli američtí filmaři zobrazují něžnou polovinu… (více)

Reklama

Reklama